Mondjuk nem én használtam ki eddig semmiféle állami támogatást bármire.......hát eddig, most idetolakodtak (tényleg) a födémszigeteléssel és pikk pakk feldobták, lehet, hogy ezután rámegyek mindenre amit kiírnak bármi legyen is az. 🤑 😁
Ja 2 éveset 25 ezer kilóméterrel az új árának a feléért. Többnyire előtte is másfél két éves autókat vettem. Az elején még azért idősebbeket. De ha neked most megfelel a 20 éves ossszát mi lesz az a körülmény ami miatt majd valamikor már nem fog megfelelni? Csak, hogy kérdezzek már én is egy hülyét 😅
Semmi extra nincs itthon. 2 garázskapu, kertkapu, hűtő ,fagyasztó ,klíma, mosó és szárítógép, porszívók, tévék számîtógép ,mosogatógép na meg a bojler. Mióta napelem van jött hozzá a villanyautó. Ami sokat fogyaszt az a bojler meg a kapuk készenléte.
Nem vettem,győzött a józan ész.Egyébként azt írtam hogy majdnem vettem.Eladásra jó lett volna,de mivel csak egy autót tudtam hazahozni így nem az mellett döntöttem.
Nálunk a családba a 7 éves corollát visszahívták és komplett váltót cseréltek benne. Addigra derült ki valami típus hibája. Egyszer tényleg volt, hogy piros lámpánál D-be nem akart elindulni.
Le kellett tolni az útról 😊 majd egy perc múlva az autót újra indítva megjavult. Se előtte se utána nem volt ilyen probléma. Aztán meg gariba cserélték (kezeit széttáró)
Hülye. Ennyi volt a villanyfogyasztásom akkor is amikor még nem volt napelemem. Ehhez a villanyszámlához lett méretezve a rendszer. Egyébként a hajdú eszi meg ennek közel felét.
Mondjuk ebben van valami,zoli is amit variált itt a külföldi keresgéléssel meg hazahozatallal,én pénteken kiugrottam németországba trélerrel aztán vettem egy autót,a héten papirozás.
Nem én egyszer csak gondolok egyet azt veszek egy autót, majd a régit eladom. Lehetőleg úgy szeretem csinálni, hogy a két adásvétel a kigondolás pillanatától számolva max 2 héten belül végre is hajtódjon. Ilyen zotya meg laller féle évekig elhúzódó lamentálgatásoknak nem vagyok a híve. Nálam
az autók nem Becsben tartott tárgyak hanem eszköz amit napi szinten használok de semmi különleges jelentőséget nem tulajdonítok neki. Szóval nekem senki nem mondta, hogy adjam el. Saját befektetéseim és önálló döntéseim vannak. Önrendelkező vagyok az ilyen embert hívja a jog cselekvőképesnek.(Kezeit széttáró) Nektek amilyen hülye kérdéseitek vannak a még hülyébb következtetéseitekkel ezt már rólatok nem merném nagy biztonsággal feltételezni.( Gondolkodós) Szerintem ti csak jó indulattal is a korlátozottan cselekvőképes kategóriát ütitek meg. Azt is csak alulról. Magyarán félcédulás bolondok vagytok 🤣
Le kellett tolni az útról 😊 majd egy perc múlva az autót újra indítva megjavult. Se előtte se utána nem volt ilyen probléma. Aztán meg gariba cserélték (kezeit széttáró)
az autók nem Becsben tartott tárgyak hanem eszköz amit napi szinten használok de semmi különleges jelentőséget nem tulajdonítok neki. Szóval nekem senki nem mondta, hogy adjam el. Saját befektetéseim és önálló döntéseim vannak. Önrendelkező vagyok az ilyen embert hívja a jog cselekvőképesnek.(Kezeit széttáró) Nektek amilyen hülye kérdéseitek vannak a még hülyébb következtetéseitekkel ezt már rólatok nem merném nagy biztonsággal feltételezni.( Gondolkodós) Szerintem ti csak jó indulattal is a korlátozottan cselekvőképes kategóriát ütitek meg. Azt is csak alulról. Magyarán félcédulás bolondok vagytok 🤣