adót kellene emelni mert alig nőt az ápolási segélyem
de legalább már eléri az 50 ezret ami majd 10 kiló bojli
márciusig meg is kesz belőle a peca engedély, friss bojli, meg pár apróság, utána meg a tankolást bőven futja
de azért egy 100-120 ezer jobban esett volna akkor jutott volna belőle vödrös nápolyira is
Ha teged vennenk alapul akkor mibden dontest amit a fidsz csinalt eltorolnenk.
Tudod,a rezsicsokkentes humbug,de megtartjuk,kibovitjuk,a fa afaja 5% lesz stb.
Te nem nyíghatsz mert csak a száraz jártatod. Lehet jelentkezned önkéntesnek, úgy is akkora hazafi vagy! Nem felejtenek el neked se.
És pár kilótól meg is szabadulnál
Dupla haszon. 😂
Ez kicsit képmutató, miután a szociális fán puffogsz, hogy a Fidesz csak szavazatot vásárol 🤣 Tisza akkor mit csinál? Az tök őszintén ígérget a semmire, ja 🤣
Meg különben is légy elfogadó, ha megválasztják Petyát akkor szükséged lesz rá jobban mint most 😆
Baszki,ha én azt mondom hogy tolatáskor hátra nézek,akkor a tükröt nézem,esetleg a kamerát,ha ez fizikálisan történik,akkor hátra fordulok.Ez egyszerű dolog ám,csak a te képességeidnek nehézkes
Csak jelzem,jó néhány autó van ami egy fővel vonul,esély nincs tolatásirányítóra,ennyit a szabályzatról.Még egyszer megkérdezem,honnan tudod hogy az a másik már megállt?Mert ugye te így tolatsz,hogy majd csak megáll.Pipi,ne legyél nagyra magaddal,a te autód gyakorlatilag nem szélesebb és nem hosszabb mint egy kombi.Ne engem akarjál oktatni,te ahhoz kevés vagy és hülye.
Oregesen felvagdaltam a maradek rezsicsokkentett fat.
Lett vagy 25-30 kobmeter.
Eleg lesz kibekkelni az 1700 at.
Jovore meg arad a tisza mibdenki kogazdag lesz meg kolbaszbol lesz a kerites,jános meg gettoba tudja zarni a fustosoket zero tamogatassal.
zotya mire a tömlő végéhez odaérne elfáradna, leizzadna 😅
A favágás sem hiszem, hogy jobban menne neki nem szeretnél te ilyen munkatársat csak a létszámot töltené aztán dolgozhatnátok helyette is 😅
igen bazmeg mivel a tükörből csak hátra látsz hátra oldalra nem, hogy az úton jön e valami. Lesz fotó ne aggódj az orrod alá dörgölöm a saját hülyeséged 🤣 Amikor felküldenek takarítani a tűzoltóautó belsejét a sofőrök vegyél annyi fáradságot amikor nem néznek oda, hogy ne égjen a pofád csinálj a vezetőülésből egy fotót a tükörre, hogy lássad miről beszélek. A sofőr kollegáidnak némikép szerencséje van tolatáskor mert tolatásirányító nélkül hátramenetet sem kapcsolhat a szabályzat szerint ha jól tudom.(kezeit széttáró)
ha lenne esze az embereknek szarnának bele mindenbe
csak a többség előtt ott lebeg a nagy cél elérni azt amit egy nyugati ember alap életvitele
szóval pár millió ember végletekig pazarló életvitele lett a fő célunk
és aki nem ezért hajt az igénytelen
de közben azért irigykednek titokban a csövesekre mert ingyen kapják a krumplit meg a tüzifát 😆
de legalább már eléri az 50 ezret ami majd 10 kiló bojli
márciusig meg is kesz belőle a peca engedély, friss bojli, meg pár apróság, utána meg a tankolást bőven futja
de azért egy 100-120 ezer jobban esett volna akkor jutott volna belőle vödrös nápolyira is