Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

buzik gyülekezete
ilyen helyre el se mennék, még úgy se, hogy nem szoktam inni
https://nlc.hu/eletmod/2026012...
milyen horgászás az ahol se cigizni, se jól bebaszni nem lehet?
Papagály.
Milyen Ara?
Arabok?
Na,nálunk úgy néz ki ez tüzifa vágás,hogy a tűzoltók vágják láncfűrésszel a rabok meg pakolják.
Meg a ponyvás kocsival szállítok 😂 főleg ha a nem füzik le a hátsó ponyvát ,és lebeg mint supermen köpenye
de viszik a emberek milliónak a szarjukat rendületlenül 😂 😂
meg a természet lágy ölén unatkozva néha basztatjuk a tűzoltókat meg a háziorvosokat 😅
Igazából alig nézek filmet,moziba legutoljára a reszkessetek betörők kettőn voltam.De nem is sok köze van ahhoz amit írtam.
Túl sok mozifilmet nézel... 🤣 de mikor van erre időd, két állás mellett? 🤣
a pecások az igazi hősök
nem basztatják a tűzoltókat a dokikat se elvannak magukban a természet lágy ölén
Egyébként szerintem a tűzoltók sem hősök,teszik a dolgukat,teszik amire felesküdtek.Hős szerintem az lehet aki úgy ment meg valakit a saját élete kockáztatásával hogy nem ez a feladata.
Ezért nem kell csodálkozni hogy miért nem hősként néznek a háziorvosra,többek között......
Hiszed vagy sem, még a faszfejek nem is a legrosszabbak... az okoskodó képzelt beteg, ill. az elmebajos rosszabb, a retek cigó meg mégrosszabb - és azokkal is foglalkozni kell.
Na igen,már megy a faszfejezés.......
Követelőzés?Semmiféle követelőzés nincs,az ember segítségre szorúl,és ahhoz fordul aki segíteni tud.És ezzel most nagyon mellé lőttél,mert én is a tűzoltók is ezért vannak,de valahogy eszembe sem jut egy bajbajutottnak szemrehányni hogy még nem ebédeltem.És szerintem itt meg is van a válasz hogy melyikhez miért úgy viszonyulnak emberek ahogy.Tudod mikir hajnali kettőkor a macska leveri a gondosórát mi meg megyünk rá,hát eszünkbe nem jut lecseszni az embert,inkább örülünk hogy csak ennyi volt.Ezért vagyunk,nem reklamálunk ha késik vagy kimarad az ebéd.
Mivel ügyes vagyok.
Mint már írtam nem volt jelentősége a téma kapcsán,így a kitalációnak sem lett volna értelme a részéről.Az egészségügyet ne keverd ide,mert én csak a háziorvosokról beszélek.Az teljesen mindegy hogy mennyire ég le,de akkor majd ebben a szellembe cselekedj te is,mikor kigyullad a házad!Azért egy balesetnél nagyon sokat számít az a néhány perc.
Szépen kifejtetted, szokásokhoz híven.
Tudtam én, hogy történt veled valami 😂
Ügyesen.
Azt te hogy csinálnád?
Fejtsd már ki pontosan! 😂
Nem mindegy, mikor értek ki? Úgyse tudjátok eloltani sose, és az is mindegy, hogy valami 3/4-ig ég le, vagy teljesen 🤣
Kitalált sztori, ilyet nem hibázik egy orvos se, laikus az lehet, de attól nem is lehet elvárni.
Asszony orvos, lányom gyerek intenzíven, vejem a sürgősségin van, de mesélj még, mit hallottál az egészségügyről? 🤣
Eleg nehez vagy ma nyakon felul.
Mindet.
igazából fogalmad nincs, mit csinál egy háziorvos.
Az a baj, hogy vannak olyanok is, amit írsz... de tudod miért? Mert egy idő után kiégnek, pont az olyan faszfejek miatt, mint te meg pipi. Akik pl. csak követelőzni tudnak, ha a lázas purdéjukra egyből nem mozdul meg egy komplett kórházi részleg 🤣 Csóri orvos meg lehet, hogy 2-ig nem jutott odáig, hogy ebédelni tudjon, és ott lesz még estig... és megint azt mondom, hogy az olyan faszfejek miatt, mint te meg pipi, akik nem pénteken mennek be a 2 napja fennálló nyűgjükkel az orvoshoz, hanem szombat délelőtt az ügyeletre.
Döntsd már el melyiket! Mert nem lehet egy seggel több lovat ülni.
Vagy vágom vagy pakolom vagy hordom. Mert ma írtál össze-vissza mindent.
A bent alvó tűzoltó készenlétet lát el,hogy két percen belül el tudjon indulni,az önkéntes súlyos perceket veszít azzal hogy még be is kell érnie.
Kitalál sztori?Egy mentőtiszt mesélte,nem is volt lényeges a téma kapcsán de elhangzott.