Meg a ponyvás kocsival szállítok 😂 főleg ha a nem füzik le a hátsó ponyvát ,és lebeg mint supermen köpenye
de viszik a emberek milliónak a szarjukat rendületlenül 😂 😂
Egyébként szerintem a tűzoltók sem hősök,teszik a dolgukat,teszik amire felesküdtek.Hős szerintem az lehet aki úgy ment meg valakit a saját élete kockáztatásával hogy nem ez a feladata.
Hiszed vagy sem, még a faszfejek nem is a legrosszabbak... az okoskodó képzelt beteg, ill. az elmebajos rosszabb, a retek cigó meg mégrosszabb - és azokkal is foglalkozni kell.
Na igen,már megy a faszfejezés.......
Követelőzés?Semmiféle követelőzés nincs,az ember segítségre szorúl,és ahhoz fordul aki segíteni tud.És ezzel most nagyon mellé lőttél,mert én is a tűzoltók is ezért vannak,de valahogy eszembe sem jut egy bajbajutottnak szemrehányni hogy még nem ebédeltem.És szerintem itt meg is van a válasz hogy melyikhez miért úgy viszonyulnak emberek ahogy.Tudod mikir hajnali kettőkor a macska leveri a gondosórát mi meg megyünk rá,hát eszünkbe nem jut lecseszni az embert,inkább örülünk hogy csak ennyi volt.Ezért vagyunk,nem reklamálunk ha késik vagy kimarad az ebéd.
Mint már írtam nem volt jelentősége a téma kapcsán,így a kitalációnak sem lett volna értelme a részéről.Az egészségügyet ne keverd ide,mert én csak a háziorvosokról beszélek.Az teljesen mindegy hogy mennyire ég le,de akkor majd ebben a szellembe cselekedj te is,mikor kigyullad a házad!Azért egy balesetnél nagyon sokat számít az a néhány perc.
Nem mindegy, mikor értek ki? Úgyse tudjátok eloltani sose, és az is mindegy, hogy valami 3/4-ig ég le, vagy teljesen 🤣
Kitalált sztori, ilyet nem hibázik egy orvos se, laikus az lehet, de attól nem is lehet elvárni.
Asszony orvos, lányom gyerek intenzíven, vejem a sürgősségin van, de mesélj még, mit hallottál az egészségügyről? 🤣
igazából fogalmad nincs, mit csinál egy háziorvos.
Az a baj, hogy vannak olyanok is, amit írsz... de tudod miért? Mert egy idő után kiégnek, pont az olyan faszfejek miatt, mint te meg pipi. Akik pl. csak követelőzni tudnak, ha a lázas purdéjukra egyből nem mozdul meg egy komplett kórházi részleg 🤣 Csóri orvos meg lehet, hogy 2-ig nem jutott odáig, hogy ebédelni tudjon, és ott lesz még estig... és megint azt mondom, hogy az olyan faszfejek miatt, mint te meg pipi, akik nem pénteken mennek be a 2 napja fennálló nyűgjükkel az orvoshoz, hanem szombat délelőtt az ügyeletre.
A bent alvó tűzoltó készenlétet lát el,hogy két percen belül el tudjon indulni,az önkéntes súlyos perceket veszít azzal hogy még be is kell érnie.
Kitalál sztori?Egy mentőtiszt mesélte,nem is volt lényeges a téma kapcsán de elhangzott.
ilyen helyre el se mennék, még úgy se, hogy nem szoktam inni