Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát beszélgettem az MI-vel is erről de ő úgy tudja 1729 m3 feletti rész marad piaci áras. A havi bontásokkal lehet variálni de hát azzal meg én is tudok mert úgy diktálom ahogy akarom mivel sehol nincs okos gázmérőm.(kezeit széttáró)
Mondjuk elmondtam mit és hogy lehetne oksabban csinálni az idióta rendszerük miatt én úgy hámoztam ki tulajdonképen a mMI egyetértet velem csak ez ide kevés 😅
valamit olvastam de elég zavaros volt. Meg még finomhangolva sincs. De valami olyasmit írtak, hogy annak se kell aggódni aki gázzal fűt és többet elhasznál mint a rezsiqvóta.(gondolkodós) Azért jó lenne ezt minél hamarabb megtudni nem júliusban, hogy végül is mennyire lesznek elnézőek(gondolkodós) az 1729 m3 mennyivel haladhatom túl? Mert ha nyárra derül ki nagyjából már mind1 😅
Szerintem állami erdészetekből vágnak. Azok meg inkább hegyvidéken vannak. Oda nem annyira jellemző az akác. Gondolataim szerint bükköt meg tölgyet visznek(gondolkodós) persze ez csak tipp(kezeit széttáró)
Mondjuk lehet, hogy a város szélére kellett volna vinni nem a lakótelepre ahol a tizediken lakó kisnyugdíjas ugyan rászoruló, de a radiátorba hiába tuszkolja az akácot. 🤔
Horgászni lehet így, a horgászversenyen megjelenni nem.
Persze csak ha jól olvasom.
Már megint részeg vagy? 😅
mint az is főleg a tolatás 😅
Mint a vezetés?
nekem nem kell fordító(legyintős) Az idegen nyelv tudása benne van a vérembe 😅
google fordító csodákra képes
गूगल ट्रांस्लेट् आश्चर्यं कर्तुं शक्नोति।
fura. Nálunk sok pénzért is viszik mint a cukrot(gondolkodós)
Van még mit vágni,csak nincs kinek elvinni.
5000 m3 a hírek szerint. Ez legfeljebb 2-3 ezer ember. Akácosból 20 hektárról lejön ennyi. Szóval van még mit vágni 🤣
ciril betükkel helyesen írtad. Igen pontos jé 😅
попугай?
Aztán most meg nem kell menni fát vágni,túl sokat összevágtak és kevés a rászoruló.
Jön délről a meleg levegő némi szaharai porral
minden nap nézem ilyen még nem volt a télen. Ahogy elkezdett sötétedni jön fel a hőmérséklet(gondolkodós)
gyerekkorom kedvence volt bleró 😅
na én ezért nem járok versenyre 😅
papagáj te balfax 😆
azért egy többnapos pecán egy kis amfetamin nagy segítség tud lenni
olyan élénk lesz tőle az ember mint a vizsla 😁
Engem csak az érdekelne, hogyan doppingol egy horgász 🤣
A sok műmajer buzi sporthorgászról mindig ez jut eszembe
http://youtu.be/tjYE6XfIPZE
Az.
Az mi?