a fapad polo 8 milától van, dsg váltóval 10. de ahogy nézem 13alatt nincs egy id3 sem ami elérhető
szerintem az id3 inkább polo kategória, bár az alap polo csak 95 ló a id3 meg 170, a gti polo meg 207 lóerő igaz az már 15 milla
de ha golfot kell akkor:
a fapad 115lovas golf 10 körül van, a 150 lovas csak benzines 12milla a 150 lovas dízel dsg váltóval 15 milla
szóval azért nincs olyan vészesen nagy árkülönbözet......
https://villanyautosok.hu/2026...
"a mai naptól, így már 11.990.000 forinttól haza lehet vinni egy elektromos Volkswagent, ha valakinek megfelel az ID. 3 Start alapmodell, amely egy nettó 52 kWh-s akkut és 388 kilométeres WLTP hatótávot kínál."
Mennyibe kerül egy hasonló tudású Golf?
jó persze vannak különbségek a leaf csomagtartója is nagyobb, mert azért sokkal több kacat van benne amit az ember kb sosem használ
de úgy nagyvonalakban egyforma a 2 gép tulajdonsága
Én látok némi különbséget 😁 az egyik egy évvel öregebb, 1000 euróval drágább, 80 lóerővel gyengébb, manuális váltós, meg nemsokára ráfér egy vezérlés csere 😂
... de mindenki döntsön mérlegeljen belátása szerint 🤣
nemrég számolgattunk a gyerekkel aztán az önerős napelem nem nagyon éri meg kocsit tölteni, lenne vagy 6-7 év mire nullán lenne
most egyelőre várjuk a választásokat és a villanyárat menyire lesz stabil, ha marad a mostani narancsos ár akkor inkább egy új mérőhely hely lesz a nyerő amivel évente 80 ezret lehet spórolni, napelemet meg egy ideig hanyagoljuk
de ha a tisza nyer akkor már másnap rendelem a panelokat meg az invertert és nem lesz új mérőhely, mert ha csak román árakra (ami igazándiból egy épeszű ár) emelkedik máris a napelem lesz a nyerő
úgy gondolod a golf ekkora prémium? 😆
7es golfban ültem már, 8asban nem a hetes nem tűnt prémiumnak, nem egy lupo minőség de nem is prémium
leaf csak ülés próbás volt avval nem mentem egy métert se, így nem tudom milyen menet tulajdonsága van
200km tuti elmegy még télen is, nyáron nem autópályán meg kellene lenni a 300 nak is
amúgy vicces mert mostanában a gyerek fogyasztása leesett 15 alá, amikor latyakos csúszós volt az út és mindenki 60-70el ment szűk 13kwh volt a kocsi fogyasztása kecskemét oda-vissza távon
na szóval napi 100km ingázásra az a 6.5 millás leaf teljesen jó még 10 év múlva is hozza, 10 év alatt meg szinte nullára kihozza az ember még akkor is ha eladhatatlan lesz, bár egy 15 éves villanyos még nem a világ vége olcsón tuti lesz rá vevő aki a városban használja
és én nem akarlak rábeszélni, vedd csak a sok benzint mert kell az adód a segélyemre, ha mindenki okosan otthon töltene nem lenne pénz az én szinte ingyenes életvitelemhez 😂
Te már nem leszel okosabb de ezt közel a nyugdíjhoz el se várjuk. A 6-7 gyerekedből csak lett volna 1 gyerek aki 25 év alatti azt adta volna a nevét a napelemhez amiből még 5 évig most is ingyé tankolná. Új villanyos autó? Igények vannak azt látom. De szerintem pénz nélkül ne legyenek ekkora igényeid legfeljebb szerényebbek 😅
Szerintem messze nem egy kategória, a leaf-el talán renault vagy hasonló, de a lényeg, hogy ma már ehy leaf a villanyok alja na meg tud ez biztosan 200km-t? Villanyból ahohy írtam én legfeljebb újat tehát van villany felár még mindig van.
ne szivassuk már magunkat a benzines felárral
én nem nagyon értek a kocsikhoz, szóval ha tévednék javítsatok ki, de én úgy gondolom ez a két kocsi kb egy kategória
futott km, évjárat szinte egyformák,kocsi mérete és felszereltség is kb azonos és én itt nem látok semmi felárat
Párszor leírtam a képletet az, hogy nem érted nem az én bajom és ahogy többször írtam ha újra lenne bőven lém akkor vennék, de nem azért mert megére hanem mert megtehetem. 😆
Én pl az előre gondolkodás miatt nem veszek momt már többször kiszámoltam. 😁 Amúgy kissé csalódás lett a lányoméké, eddig 60-65000huf volt a melóbajárás a vejnek, most a 72ft-os villannyal ez kb. 30-35000 lett úgy, hogy mivel 70km-t tud akkuval ezért még 10-15km-en benzinre kapcsol ezért még 8-10000ft így már csak úgy havi 20-25000 a megtakarítás ami azért jó sokára hozza be azt a 10 millás felárat a sima benzineshez képest, de legalább nem kell útközben sokat pihenni töltésnél. Amúgy meg a faszom vegyen egy un. előregondolkodós nyűgöt a nyakamba ami ha nagyon elterjed és a töltők száma nem növekszik jelentősen akkor elég nagy káosz lesz, most még az a mázlijuk, hogy nyugaton is marginális kisebbségnek van főleg városokban villanyuk.
nem mindenkinek való az elektromos autó. Hülyéknek biztosan nem. Neked 2 okból sem.(kezeit széttáró) Úgy sem tudod megfizetni ha meg mégis meg tudnád fizetni akkor sem értenéd, hogy ingázásos melóba járáshoz egyszer csak megtérülne az ára ezért nem vennél. Ez a hülye megbánta, hogy vett ilyen autót én meg azt bánom, hogy nem volt ilyen már 20 éve akkor már a harmadik autóm lenne ingyen(kezeit széttáró)
20 éve még egy ilyen szintű leállás max egy kis bosszúságot okozott volna
amúgy az vicces hogy ekkora a függőség hogy munkahelyek nem tudtak dolgozni..... akkor csak pár kiló tnt kell egy-egy nagyobb szerver parkba(amit jellemzően nem őriznek magas fokon) aztán fél világ megáll jó sokáig mert azt nem rakja össze újra pár tucat informatikus fél nap alatt
Állítólag ilyen személyes dolgokat nem tud megszakérteni. Majd ha lesz időm megérdezem mikor áll fel a skynet és mikor kezdenek megsemmisíteni bennünnket.
szerintem az id3 inkább polo kategória, bár az alap polo csak 95 ló a id3 meg 170, a gti polo meg 207 lóerő igaz az már 15 milla
de ha golfot kell akkor:
a fapad 115lovas golf 10 körül van, a 150 lovas csak benzines 12milla a 150 lovas dízel dsg váltóval 15 milla
szóval azért nincs olyan vészesen nagy árkülönbözet......