Ezért mondtam hogy a PHEV ötvözi a belsőégés és elektromos hajtás hátrányait, és most már nem is olcsóbb mint egy full elektromos.
Ha képes valaki túllépni a hatótáv jelentette pszichológiai korláton, akkor sokkal jobban jár egy villannyal, mert a hosszabb utakon megállni (egy normális villanyossal) tölteni kevesebb probléma, mint amit megúszik egy teljesen elektromos autóval.
De ha jól látom a Stifthez képest így is közel fele annyiból autóznak, pedig a PHEV-k igazi zabagépek a villanyosokhoz képest.
Lányoméknak is kissé csalódás lett a plug-in, ha naponta melóba jár vele akkor ugye ilyen időben úgy 70km-t tud megtenni nem pályán ezért az utolsó 10km-en átvált benzinre viszont a villanyszámla kb. havi 35-40000-el lett több hisz felcsúsztak a drágábbik kategóriába és akkor még ott van a plusz 10km benzine is míg ugyanez kijött a swifttel havi 60-65000ft-ból ami nem sokkal több. Egyébként étretetlen ha csak kiszámoljuk mert 18kw-os az akksi, de 8kw-al majd 8 órán keresztül töltődik fel, miért (erre azért még rákérdezek)? Ezért a nagy boldogság már elmúlt és az s-crosshoz képest nem tud annyival többet, hogy megérje azt a plusz 9 millát amivel többe került. Persze, kényelmes, moder, biztosnágos cserébe túlárazott. Most az új pályázattal a tárolós cuccon agyalnak csak nem tudjuk mennyire lenne elég a támogatott 10kw-os holmi?
volt nemrég az osztrákoknál 21-22 közötti fogyasztással,
innsbruck után volt a cél majd 100km zegzug hegyi utakon, közben azért volt pár hegy-völgy meg -10 fok is a pályán is 4x töltötte a teslát meg itthon teli akkuval indult felfűtve
az ekg görbe meg egy átlagos kocsi használat itt vidéken amire az emberek többsége használja a kocsit
Nyírségiek valóban parasztok is voltak nálunk volt belőlük egy század sajnos hozzánk is kerültek. Egy külön népcsoport volt kb. Mint a cigányok. Úgy kell elképzelni, hogy 50-60 an jöttek. Egyforma buta volt mind az általunk tanult nyelvet csak a nyomokban beszélték , koszosak, büdösek paraszt viselkedésüek voltak. Én többszőr jártam nyíregyházán sőt kifejezetten kedvelem a környéket érdekes ott nem tapasztaltam ezt. Szerintem valami válogatott alakulat kerülhetett hozzánk a térség külső perifériájáról 😅 szerencsére egy hónap után eltakarították valahova őket 😅
Ehhez nem lehet hasonlítani semmit. Dobjátok össze a pályamatricára valót, menyjetek ki egy kevésbé forgalmas autópályára ott nullázzátok a fogyasztás átlagolót aztán 130 tempomattal tegyétek meg 100 km. Annak az adatát linkelgesd. Ilyen alapon a nejem autója fele annyi fogyaszt mint a fiad teklája. Városban mai 30 km elkocsikázik 30 ás átlaggal. Szóval 60 kw akksival közel 1000 km a hatótáv. Hol van ettől a fiad autója? 😅
100tól gyorsabban nem szokott menni, lakott terület is volt benne sok
de összességében fogalmam nincs, ilyen átlag tempó. a verso ilyen felhasználással eszik 8 körül de inkább felette
a latyakos 13kwh fogyasztás már nincs benne
én sosem tagadtam. már amikor katona voltam taszáron a somogyiak/zalaiak közölték velem, hogy aki a tiszától keletre lakik, az egy gyökér tirpák. ezt tudomásul vettem
én amikor tokajban voltam ott is volt pár szó amit nem értettem, olyan is volt amit értettem de nem tudtam hova tenni abban a mondatban
de azt 2 nap alatt megszoktam
a kedvenceim a leöltözni, és a szartig áztam, felénk ez levetkőzni és szarrá ázni
a jó helyett a jáú meg már debrecenben is használatos
erdélyben amikor voltunk kurva nagy segítség volt hogy én gyerekként nagyon sok népmesét olvastam aztán egy csomó szó megvolt, bár a tésztát én se tudtam hogy az lesz a sütemény
aztán találkoztunk olyan pásztorral a helyen aki olyan magyar nyelvet használt hogy felét se értettük....
szóval itt is van anomália rendesen nem kell menni uk területre
valamikor lesz ott darts verseny egy ismerős megy oda majd megkérdem tőle mi a helyzet
amúgy lehet nem is angolul beszélt mert fele skócia valami olyan nyelven beszél kb mint az írek
Én voltam 1x Glasgow-ban egy tanfolyamon, vittünk tolmácsot. Valamit kerestünk a belvárosban, a tolmács megkérdezett egy helyi taxist. Azt láttuk, hogy a taxis fél percig magyaráz, emberünk bólogat... aztán odajött hozzánk, és így szólt: "srácok, ebből egy kibaxott szót nem értettem" 🤣
az utcánban van vendégház, pár éve nyáron volt itt két motoros egyik angol a másik skót, gyerek vitt nekik vizet mert a gazda valamerre volt és vártak rá egy csomót , akkor dumált velük azt mondta a skót elég furán beszélt de kb megértette
mondjuk ő az indiai meg az ilyen egyéb angolosokon edződött, usában is megértette a spanyolos angolt is
Nem fura,szinte erthetetlen,a tesommal felhivattam egy skot bontost.
Azt mondta teso hogy tobbet ne tegyek ilyet mert kinyir.
Felsofoku angolos,banki projekteket rakott ossze a telekomnal meg a diageo-nal.
Ha képes valaki túllépni a hatótáv jelentette pszichológiai korláton, akkor sokkal jobban jár egy villannyal, mert a hosszabb utakon megállni (egy normális villanyossal) tölteni kevesebb probléma, mint amit megúszik egy teljesen elektromos autóval.
De ha jól látom a Stifthez képest így is közel fele annyiból autóznak, pedig a PHEV-k igazi zabagépek a villanyosokhoz képest.