Elvek,miféle elvek?Hisz már vettél vw-t a dinnyés cigányoktól.Én viszont sosem vennék franciát,nem is volt,nem is lesz.Ezek az igazi elvek,mint ahogy az is hogy soha nem eszek kínai kaját.
Én nem keresem a kákán a csomót nem vagyok az okos tűzoltó.😆 Csak leírtad, hogy az id3 nagyobb aztán fellinkeled, hogy valójában kisebb 😆 Csak megjegyeztem, hogy nem jól írtad ezért ne én legyek már a mumus 😆 Egyébként valójában mi d1 melyik mekkora vw-t elvből sem vennék azt még hagyom a tűzoltónak. 😅
B+ 2 centivel rövidebb, mert biztos kisebb az orra, mivel nincs ott motor... de egyébként mindenben nagyobb, a tengelytáv 13 centivel, az óriási eltérés...
Ne legyél már pipi... ja, te vagy az? 🤣
Ebbe nem vagyok biztos. Id3 esélyes volt mert az befért a nej garázsába. Aztán inkább retyó lett belőle minden tekintetben jobb volt nála. Szóval az id3 úgy sejtem 440 alatt van.
52 kw akkuval legfeljebb 60 km/H S sebességgel egy emberrel tavasszal lesz 400 km amikor fűtés már nem kell a hűtés még nem. Maradjunk a realitások talaján 52 kw-os id3 autópályán optimális körülmények között 250, nacionál úton 300 +. 400 fölött csak a tervezők álmaiban és képzeleteiben tud megtenni egy KRESZ szerinti tempó nál😆
a fűtés az lófasz, a tesla 1% fogyaszt óránként kemping módban
inkább az akku fűtés ami sokat fogyaszt, ha kint áll -10 fokban és gyorstöltőn akarod használni kurva sok energiát elfogyaszt a felfűtés, ha meg nem fűtöd fel nem tölt gyorsan
akkor ha belegondolunk igazándiból 10% eltérés sincs a 150 lovas benzines és a id3 között
a sanyi elírt egy nullát, mert nem 10 milla a különbség csak 1, ami 50ezer kilométeren belül megszűnik előbb mint egy lpg beszerelés
Ja, a múltkori hideg hatótáv parához:
Csütörtökön mentem Pestre, 100% töltésen indultam, -6 fokban reggel. Egész nap nem volt +, sötétre értem haza, 10%-on, 370 km megtétele után. Ebből kb. 220 km pálya, 110-130 közt, ahogy a forgalom meg az út engedte, fűtöttem is rendesen.
akkor mi lehetett az a kis gyösz amit láttam? halottak napján volt a temetőnél mellettünk valami vw ami villannyal ment és nem volt nagy
az id4 az megvan az van egy ismerősnek az szép nagy jószág akkor az id3 kiesett mert nem azt láthattam
bár mostanában a polo se az a kis kocsi mint 25 éve volt
Köszi.
Nincs kedvem vegigolvasni.😂
Ne legyél már pipi... ja, te vagy az? 🤣
inkább az akku fűtés ami sokat fogyaszt, ha kint áll -10 fokban és gyorstöltőn akarod használni kurva sok energiát elfogyaszt a felfűtés, ha meg nem fűtöd fel nem tölt gyorsan
a sanyi elírt egy nullát, mert nem 10 milla a különbség csak 1, ami 50ezer kilométeren belül megszűnik előbb mint egy lpg beszerelés
Csütörtökön mentem Pestre, 100% töltésen indultam, -6 fokban reggel. Egész nap nem volt +, sötétre értem haza, 10%-on, 370 km megtétele után. Ebből kb. 220 km pálya, 110-130 közt, ahogy a forgalom meg az út engedte, fűtöttem is rendesen.
az id4 az megvan az van egy ismerősnek az szép nagy jószág akkor az id3 kiesett mert nem azt láthattam
bár mostanában a polo se az a kis kocsi mint 25 éve volt