Nem tudom hogy jött ki az 5 liter RAV4-el, de ismerősnek 7 litert fogyaszt. Igaz az még csak sima hibrid volt, és már ez is takarékosabb mint az ilyen autók sima motorral.
35-65, ezt is te írtad :D
Amúgy igen, fele annyi még a nem rezsicsökkentett árammal is a villanyhajtás, de ha jól emlékszem nem stift méretű autót vettek, hanem böszme kocka SUV-ot.
De számoljunk. Nekem autópályán 20kWh-val lehet számolni és ez már vastagon van számolva. Ez a drágább 70 forintos árammal 1400forint.
Mennyi ez. 2.5 liter benzin ára? Tudod mikor dumálod be nekem hogy az a fos 5 liter alatt evett.
Ráadásul a Toyota hibridje a takarékosabbak, és a jobbak közé tartozik, de ha nagy kasznit kell mozgatni akkor hát persze hogy megbaszódik bármivel hajtva.
Persze az emberek, így a gyereked sem azért vett nagy és hibridet, hogy azzal majd jól spórol, hanem mert kényelmesebb, jobb autót akart, azt meg tudja a RAV4. A maga nemében szerintem is egy jó választás, de manapság ennyiért, vagy nem sokkal többért már meg lehet ezt kapni villanyhajtással is.
Mi az, hogy szebb? Pont ugyanaz kívül, belül színre-szagra, olvass utána csak egy sort, ugyanott, ugyanazon a gyárrósoron ugyanabból az anyagból készül. Ha átcseréled az emblémát nem ismered fel melyik melyik, de mint mondtam már nem mivel azt a típust abbahagyták, nyilván volt ráncfelvarrás abban az 5-6 évben amíg együtt gyártották, de a suzuki csak egy felszereltséget árult a legdúsabbat nagyjából olyan áron mint a toyota csak tavaly vitték le, hogy minél hamarrabb kifusson ami be is jöhetett mert mikor átvettük aznap még 3-at adtak csak ott át
azért nem egészen a rav4 sokkal szebb
biztos van más eltérés is de nem érdekel annyira hogy kikeressem
a gyerek azt hiszem a 2023asokat nézte mert az valamiért más volt, de nem biztos hogy ez az évjárat
én ezeket kb egy perc alatt elfelejtem
Vazze, ez rav4 csak suzu emblémával, csavarra ugyanaz, nézz utána nem nagy kunszt csak sokkal olcsóbb mert ez a rav4 fullos verziója annak alapkivitlének az árán. Viszont a suzunál ez kifutó modell mert a rav-ot továbbfejlesztették amibe a suzu már nem szállt be és kivették a palettából, amennyi van már ha van még azt eladják olcsóbban.
rav4 lett volna a fasza választás az 5 körüli fogyasztás, majdnem az lett a tesla helyett
3-4 évesen 12 körül voltak azok amibe kevés méter volt 2,5-ös benzin az örök élet ígéretével, a hibrid része is egy igen eltalált konstrukció
érdekességképp
az across árán az f astra gázzal elment volna 700 ezret, szóval számolgatásban még mindig az érte volna meg a legjobban....
szervizt nem számolom mert az across szervize 10 év alatt kiadott volna 3 teljes motor és futómű generált az astrán, az egyebek pedig 2 komplett bódé festést 😆
amúgy akinek eladtam az astrát épp most adta el a mercit ami kihalt alatta, azt mondja meg se csináltatja mert annyira bejön neki az astra, hoz néha ezt-azt kombiba fasza bepakolni, minden alkatrész gombokért van, a fogyasztás a is kurva jó
pedig csak addig tervezte az astrát amíg nem kezd el újra dolgozni és meg akarta csináltatni a mercit
na de a vidéki parasztnak astra való nem a merci 😀
Egy ember vett egy teslát annak tudatában hogy nem tud otthon tölteni és csinált egy tesztet.Éjszaka járt tölteni,vagy este nem tudom hány óra után,mert azt mondta hogy úgy olcsóbb,átszámítva 5.5literes fogyasztás jött ki neki.
akkor az nagyon drága suzuki volt
amúgy azt sosem értettem miért vesz az új kocsit ha utána azt számolgatja mennyibe van az üzemanyag meg a fenntartás
melóba járni pont fasza egy alsópolcos nagy akkus leaf , arcoskodni meg egy x5 ezek már olcsóak de benne van még a bmw érzés 😂
ismerős is vett egy x5 aztán avval jár a pennybe meg a lidlbe felvátva sörért ahol akciós és 20 forinttal olcsóbb 😆
Akinek otthon nincs ingyenáram annak mi a fenének a vellanyautó? 😅 Azért havi 30-40 ezer forint többletátam számla nekem túlzónak tűnik(gondolkodós) Hova ingázik a vejkó? Napi szinten kamcsatka oda-vissza? 😅
A 8kw-ot tényleg rosszul írtam, amper lesz az, 2 beállítása van 16 vagy 8 amper, de mikor felújították a villanyt a villanyász csak a garázsba húzott vaatagabb vezetéket így azt mondta lehetőleg csak onnan töltsék 16-tal máshonnan csak 8-al.
Leírtam, új s-cross és across között van 9 milla különbség legalábbis szeptemberben nég annyi volt, gondolod a gombóc stifthez képet nézték? A fogyasztást viszont tényleg ahhoz mert a 2016-os swiftjük 5.5 körül eszik viszont hybridként az acrossnak is 6 alatt van a fogyasztása ha nem tisztán villannyal mennek.
aki nem idegbeteg annak nem számít a töltés, gyereknek 4 töltés volt a sícentrum, meg megállt még mellé jó párszor enni meg hugyálni mert olyan mint én hogy nem tud elmenni 50km távot hugyálás nélkül 🤣
plusz még megállt egyszer enni valami éttermben ahol jó értékelések voltak
mondjuk én könnyen beszélek mert 30+évig gázzal jártam és ott is megvolt a hatótáv para, főleg a zsigulinál mert ott ki is volt kötve a benzines rész
a +9 millát nem értem az id3 14milla a golf meg 9
vagy a vasaló swifthez képest +9 milla?
10 kwh tároló az szűk 50km táv mire átfejtik a kocsiba aztán ha ingyen van megéri de ha fizetnek érte akkor inkább venni 30kwh akkucellát és avval megvan 150km
8kw tuti nem tölti inkább 8 amperral ha eddig tart
Amúgy igen, fele annyi még a nem rezsicsökkentett árammal is a villanyhajtás, de ha jól emlékszem nem stift méretű autót vettek, hanem böszme kocka SUV-ot.
De számoljunk. Nekem autópályán 20kWh-val lehet számolni és ez már vastagon van számolva. Ez a drágább 70 forintos árammal 1400forint.
Mennyi ez. 2.5 liter benzin ára? Tudod mikor dumálod be nekem hogy az a fos 5 liter alatt evett.
Ráadásul a Toyota hibridje a takarékosabbak, és a jobbak közé tartozik, de ha nagy kasznit kell mozgatni akkor hát persze hogy megbaszódik bármivel hajtva.
Persze az emberek, így a gyereked sem azért vett nagy és hibridet, hogy azzal majd jól spórol, hanem mert kényelmesebb, jobb autót akart, azt meg tudja a RAV4. A maga nemében szerintem is egy jó választás, de manapság ennyiért, vagy nem sokkal többért már meg lehet ezt kapni villanyhajtással is.
biztos van más eltérés is de nem érdekel annyira hogy kikeressem
a gyerek azt hiszem a 2023asokat nézte mert az valamiért más volt, de nem biztos hogy ez az évjárat
én ezeket kb egy perc alatt elfelejtem
3-4 évesen 12 körül voltak azok amibe kevés méter volt 2,5-ös benzin az örök élet ígéretével, a hibrid része is egy igen eltalált konstrukció
az across árán az f astra gázzal elment volna 700 ezret, szóval számolgatásban még mindig az érte volna meg a legjobban....
szervizt nem számolom mert az across szervize 10 év alatt kiadott volna 3 teljes motor és futómű generált az astrán, az egyebek pedig 2 komplett bódé festést 😆
amúgy akinek eladtam az astrát épp most adta el a mercit ami kihalt alatta, azt mondja meg se csináltatja mert annyira bejön neki az astra, hoz néha ezt-azt kombiba fasza bepakolni, minden alkatrész gombokért van, a fogyasztás a is kurva jó
pedig csak addig tervezte az astrát amíg nem kezd el újra dolgozni és meg akarta csináltatni a mercit
na de a vidéki parasztnak astra való nem a merci 😀
amúgy azt sosem értettem miért vesz az új kocsit ha utána azt számolgatja mennyibe van az üzemanyag meg a fenntartás
melóba járni pont fasza egy alsópolcos nagy akkus leaf , arcoskodni meg egy x5 ezek már olcsóak de benne van még a bmw érzés 😂
ismerős is vett egy x5 aztán avval jár a pennybe meg a lidlbe felvátva sörért ahol akciós és 20 forinttal olcsóbb 😆
plusz még megállt egyszer enni valami éttermben ahol jó értékelések voltak
mondjuk én könnyen beszélek mert 30+évig gázzal jártam és ott is megvolt a hatótáv para, főleg a zsigulinál mert ott ki is volt kötve a benzines rész
vagy a vasaló swifthez képest +9 milla?
10 kwh tároló az szűk 50km táv mire átfejtik a kocsiba aztán ha ingyen van megéri de ha fizetnek érte akkor inkább venni 30kwh akkucellát és avval megvan 150km
8kw tuti nem tölti inkább 8 amperral ha eddig tart