Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mind a tizmilliárd ember init jatszva döglik a csatornaparton?Te ezt beveszed hogy megelégednek a cukroskenyer-seggvakaras szintjen?
ezeknek hiába mondod, nem fogják fel, annyira ellepte az agyukat a kapitalista hígfos
Igen, a 70-es évekig az 1000/hó jónak mondható volt, az olajválság után kezdtek emelkedni a bérek ami 80-ra olyan havi 2200-2500-ra emelkedett és utána kezdett ez gyorsulni ami a rendszerváltásra havi 10000 körül alakult.
mert az olcsó kaja hizlal, egészséges kaja a drága
pl a cukros kenyeret imádom
kenyeret megsütöm gombokért, lekvár/méz/cukor/zsír meg filléres tétel
mondjuk a héten kocsonyát eszek minden nap mert kaptunk egy rakás disznófület-körmöt, aztán a fülből kocsonya lett
Hááát talán a felénél vagy kevesebbnél, de már kamionnál is láttam a 0w-20-at.
Már aki a körúton van a dugóban,nem igaz?
Mondjuk engem nem is érdekel és eszembe sem jutna bárkivel szemben ilyenekbe beleállni ha másban nem értek egyet vele.
mindenki sosem fog horgászni, vannak nyughatatlan emberek akinek ha fizetnél napi 20 ezret azért hogy pecázzon akkor se menne mert megőrülne a parton 2 órán belül, na ezek csinálnák a bojlit 😂
mivel a gyerek 26 éves elég sok fiatalt ismerek ebből a korosztályból, egy olyat nem tudok aki értelmes dologra költötte volna az adókedvezményét, legalábbis olyanra aki a családalapítással összefügg
az esetek többségében valami limlom kocsi lett belőle amire a világ pénzét rá lehet tolni
pl ilyen limlomot mit ez is.....
Gép, jobb helyeken már ma is. Itt amiket írtok az alapvetés rossz, nem az lesz, hogy senki nem akar dolgozni hanem, hogy senkinek mondom senkinek nem lesz munkája hisz mindent mondom mindent gépek, ai és az által vezérelt gépek fognak előállítani és megcsinálni. Tehát lesz 8-10mrd ember akinek semmi tennivalója nem lesz és akkor mi lesz? Az egész polémia ebből indult ki csak valamiért a félreértés harapódzott el, az alapjövedelem ha a mostani helyzetből indulunk ki valóban korai csak hát nem ebből kell kiindulni, musk szerint már 4 év múlva (miért hagyta abba hirtelen az autók fejlesztését, gyártását és kezdett hold és marskolóniák megvalósításába?), de szerintem azért még pár 10 év kell hozzá.
Tehat ez az psszeg fedezi a kajadat meg mindent?
Mert ha igen hogy a picsaba tudtál ekkora hombárra hizni?
most is annyit kapok csak ápolási segély a neve, idén már megvan az 50 ezer
havi rezsire pont elég, így csak 3-5 napot kell dolgoznom hogy a kaja meg a hobbi meglegyen
ráadásul egy ideje tb is van nem kell gyógyszer felírásra elpazarolnom havi 10 ezret feleslegesen

azon agyalok hogy nyitok egy fékbetét cserélő szervizt, az azért jó mert ha elbaszom nem lesz aki reklamál miatta 😂
Megoldhatatlant nem is okoz, csak szívod a büdöset 😁
50e alapjövedelemböl egy fakír is ehenhal,szoval legyen.Legalabb lefogysz.😃
r-re végződik a csatorna neve? 😃
Nem sántít. Ha mindenki elmegy horgászni mert azt támogatják, akkor nem lesz aki bojlit termel.
Ha a bojli gyáraknak adnak adókedvezményt akkor lesz aki bojlit gyárt, a hülye horgászok meg fizetnek mint a katonatiszt, szóval az jobban megéri.
Értem én hogy szeretnéd kihozni hogy neked ne kelljen dolgozni, de az senkinek nem érdeke rajtad kívül 😄

Dolgozó fiatalok támogatása simán megéri. Ha gyorsabban megteremti az egzisztenciát, előbb kezdi el az új kis adófizetők előállítását.
Ezzel mondjuk egyetértek. Euro4 még ésszerű emissziós csökkentés volt, de ami utána van aránytalan költségekkel és hátrányokkal jár a motorokat nézve, és a hatása ehhez képest meg elenyésző.
Persze lehet ez is a cél, hogy egyre kevésbé legyen megérős és kívánatos a belső égés, én is azért vettem annak idején a Priust, mert az volt abban a korosztályban az egyetlen szívó motoros, és megbízható szerkezet. Pedig akkor még fontos volt a hang és a váltás.
Mostani autókra meg hatványozottan igaz. Újonnan meg már alig olcsóbbal mint a villany, vagy ami olcsó az olyan is.
ez is sántít, mert ha sok bojlis embert támogatnak akkor a bojlis üzem tud bővíteni, több bojli azt jelenti hogy több embert alkalmaz, több bojlit forgalmaz ezáltal több adó, szóval nem kell lebecsülni a bojlit........
és ha nem hiszed akkor keresed ki a heti cikkek közül hogy a heineken leépíti a dolgozók 10% mert nem fogy a sör
szóval nem támogatják az alja népet ezáltal nem tudnak megfelelően inni emiatt 6000 ember az utcára kerül
és
még mindig a 25 év alattiak adómentességét kérdezem hogy ez mire is volt jó?? mert aki ezt félreteszi pl egy lakástakarék kasszába az a legkevesebb, inkább el van szórva ájfónra meg horvát nyaralásra, ami még nem is a mi gazdaságunkat pörgeti fel
az a 60 ezres wartburg akkoriban kb 3 éves fizetés volt
most egy nem túl jól fizetett átlag melós keres nettó 350 ezret, neki a 3 éves fizetése kb az új astra/golf ára ami kb azonos az akkori wartburg szinttel
Ezek célzott támogatások olyan rétegnek akik hasznot hoznak. Téged nem érdemes támogatni mert bevallottan semmi hasznod nincs 😅
De komolyan. A cigányok gyerekvállalását támogatják akkor sok cigány lesz. Inkább a hasznos dolgozó réteget támogatják helyette, mert az pörgeti a gazdaságot, nem az ha te veszel egy vödör bojlit.
Semmivel nincs baszogatva.Itt az merült fel mint kérdés,hogy vajon miért nem lehet megnézni a munkásságát,pláne úgy hogy nézettségből él.
2+ millás heti nézettség mellett nem nagyon számít az a 2-3 ember 😂
múlt évben 3,3 millás megtekintés volt a legjobb hét
Nem tudom miért baszogatjátok ha megél belőle és teszlát is tud venni akkor biztos jól csinálja... youtubberek közt kurva nagy ám a verseny, rengetegen próbálják ezt csinálni, 98%-nak nem jön be.
De ha érdekes,akkor a két három ember megmutatná még két három embernek az még két három embernek és így tovább.
Akkor egy 60 ezres rádiós wartburgra meddig kellett spórolni?
Egyébként ha nem kacifántos nézd már meg tényleg ha úgy is megvan. legyen mondjuk 68-as év.(kezeit széttáró)
szerintem itt az a 2-3 ember nem dobná fel nagyon a csatornát 🤣