Egy két alkalommal szaladtam csak bele ilyen szívásba, főleg szabályváltozások idején. Mostanra már megoldja a kis kínai hogy Holland raktáron keresztül küldje. De oda is írják hogy EU-ból szállítanak.
múltkor láttam hogy valami 4 éves daciát szerelt, de az is fullra el volt rohadva
ezért kell mindent papír nélkül, aztán ha gebasz van itt se volt 😂
de ha a fékkel van gebasz akkor nincs gondom, a fekete zsákból nem ír feljelentést senki sem
mi egyszer beszoptuk egy 15 ezres kapásjelző szettel ha jól emlékszem 23-ba állt meg, itthon meg 25 ezer lett volna
plusz a sok faszoskodás papír töltögetés küldözgetés
ismerős nemrég egy spéci villanymotort vett az aliról, az is beszopta a vámot
ráadásul a nav is beszopatta mert küldte hogy adótartozása van a motor miatt, el lett utalva a pénz, majd visszajött hogy adó felesleg van. aztán kiderült hogy a dhl-nek kellett volna fizetni az áfát, és az utalja a navnak, de a nav elbaszott valamit és egy hetekig tartó katyvasz lett még a vámolási szopáson felül
szóval ilyen 5 ezer forintos kacatokat rendelünk de semmi többet
Pistinek is van légkukcs meg melegítő is. Aztán ennek ellenére mégis soxor elkapja a fasz nyelit 😆 85 euroért dolgozik/óra. Mindennek van norma ideje de amikor van valami gebasz és csak 2,5 szörös idő alatt tudja kicserélni nem kérhet el 2,5 szörös árat(kezeit széttáró) Meg spúr sóher mind1ik kuncsaft. Ilyeneket mennek a viták, hogy a kávézacc színű és állagú fékfolyadékot le kéne cserélni de a megrendelő mondja,hogy azt nem kell mert nem nézik a műszakin 😅 Mondjuk látszik is milyen hulladék fosokat szerel talán a legfiatalabb autó 10 éves. A melók meg úgy jönnek, hogy van egy internetes oldal ahová az autótulajok beírják a problémájukat vagy esetleg konkrétan azt, hogy mit kell cserélni az autón és arra tesznek az oldalt használó autószerelők árajánlatot. Azt is elmondja nincs hűség a kuncsaftoknál. Még akkor sem megy vissza legközelebb ha meg volt a munkával elégedve. Egyébként meg fizetéskor mindenki alkudozik, hogy miért ennyi az annyi amikor eleve fix árra megy oda. Ja és ott a feljelentgetés ha valami nem tetszik olyan természetes mint amikor egy kávézóban kávét kérsz. 😆 Egyébként gyanítom ez itthon sem lehet sokkal máskép. Szóval szerintem te nem bírnád az ezzel járó stresszt. 😅
az egy szarvas lenyomat
a hülyegyerek ráadásul még rendőrt is hívott, azok a vadőrt, elvitték a dögöt, fizetni meg nem fizettek, kocsi meg olyan 600 felé került
aztán még szarvas pörköt se volt..... szerintem elpazarolt 200 kiló csontos húst akkora dög volt
van légkulcs az mindent megold, de amúgy egy indukciós melegítő kurva nagy segítség az ilyeneknél
nem olcsó de szerintem pár hónap alatt visszahozza az árát annyi időt spórol vele az ember https://www.elefantszerszam.hu...
egy ilyen kisebb mindenre is elég
pisti szerelt nézegesd azért. Hiába egyszerű a művelet az odarohadt bmw meg ódi féktárcsákat meg féknyerektartókat néha már flexszel vágja le 😅 Szóval az autón azokat az alkatrészeket cserélni amit folyamatos ér a sár meg a szar hiába tűnik egyszerűnek soxor jó nagy szopás 😅
nagyjából elmondtam(kezeit széttáró) Ini inkognitója a tét 😆 Pont olyan szégyenlős mint te annyit tudunk, hogy kiskőrös melletti 1500 lelkes pusztulatfalván lakik és heti két napot ganét hord, rólad se tudunk sokkal többet, legfeljebb annyit, hogy keszthely környékén vagy tűzoltó. (kezeit széttáró)
szerintem kurvajó buli a csatornaparti vakarászás
sokkal jobb mint egy bútorboltban vakarózni heti 6 napot és rettegni minden nap hogy az adott év nem lesz szarabb mint az előző
ezért kell mindent papír nélkül, aztán ha gebasz van itt se volt 😂
de ha a fékkel van gebasz akkor nincs gondom, a fekete zsákból nem ír feljelentést senki sem
plusz a sok faszoskodás papír töltögetés küldözgetés
ismerős nemrég egy spéci villanymotort vett az aliról, az is beszopta a vámot
ráadásul a nav is beszopatta mert küldte hogy adótartozása van a motor miatt, el lett utalva a pénz, majd visszajött hogy adó felesleg van. aztán kiderült hogy a dhl-nek kellett volna fizetni az áfát, és az utalja a navnak, de a nav elbaszott valamit és egy hetekig tartó katyvasz lett még a vámolási szopáson felül
szóval ilyen 5 ezer forintos kacatokat rendelünk de semmi többet
Nekem még semmit nem vámoltak az alin... vettem már 100 ezres cuccot is.
aztán ha beszopod a vámon akkor meg már 60+ ezer
a hülyegyerek ráadásul még rendőrt is hívott, azok a vadőrt, elvitték a dögöt, fizetni meg nem fizettek, kocsi meg olyan 600 felé került
aztán még szarvas pörköt se volt..... szerintem elpazarolt 200 kiló csontos húst akkora dög volt
nem olcsó de szerintem pár hónap alatt visszahozza az árát annyi időt spórol vele az ember
https://www.elefantszerszam.hu...
egy ilyen kisebb mindenre is elég
csatoRna
majdnem a közepén
Direkt nem akartam az incognitoját felfedni
Na megyek is ps5-özni 😂
Es tuti jobb mint a koszvadt pocekanálisod. 😆
Ahol nincs viz.Csak susnyás es zsuva.
sokkal jobb mint egy bútorboltban vakarózni heti 6 napot és rettegni minden nap hogy az adott év nem lesz szarabb mint az előző