Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy mondatban:
Ez egy fasz
😂
ugyan nem engem kérdeztél de talán te vagy itt a legfurcsább jellem. Napi szinten találkozunk itt mi páran több év óta.Azért nem kell hozzá cihomókusnak lenni, hogy össze lehessen rakni bárkiről valami képet. te alapvetően orvosi eset vagy 😆 Igazából van egy gondolatmeneted egy gondolkodás módod amitől nem lehet eltérni és nem fogadod el ha más mást gondol ugyan arról. Ezért van az, hogy téged nem szeret senki mert te sem szeretsz senkit. Alapvetően egy rosszindulatú zsörtölődő faszi vagy aki mindenkiben a hibát keresi de senkiben nem akarja meglátni a jót. A te életmódod az ami hibátlan aki ettől eltér az már kívűlrekedt a látókörödön. Nem jó alkoholt inni, nem jó jókat enni csak a sport és a jó kondició. nem támogatod az alád beosztottakat se régi se új munkatársakat csak keresed, hogy hol lehet beléjük rúgni. Aztán ezért savanyú az egész életed hisz magdhoz nem tudsz mérni senkit hisz nálad mindenki csak hülyébb, egészségtelen életet folytat és szerinted mindenki alkalmatlan az életre. Épen ezért a te megkeresed pénzedből ne legyen orvos, kórház, gyógyszertámogatás hisz a te makulátlan életed ezt sosem fogja igényelni nehogymár a te adódból ezt meg finanszírozzák. Igazából soha nem volt egy jó napod sem az életdben mert mindenben a negatívumokat látod és akibe lehet belekötsz a kákán is a csomót keresed.
Én szerintem egy társasházkezelőnél dolgozol középvezetői beosztásban ahol társasházakat adtok bérbe és üzemeltettek az általam már előbb leírt körülbelüli 450-500 ért havonta. Kb. valami ilyesmi cégnél Kaposváron(kezeit széttáró)
https://kikfor.hu/
Azért remélem nincs harag 😆 ettől függetlenül nekem nincs sok bajom veled a nyers őszinteségedben és közútálkozásodban soxor van némi igazság 😆
hivatalnok vagy nettó 450-500-ért.(kezeit széttáró)
hát esetleg inivel kapcsolatban annyi segítség, hogy beszédhibás, szablyája van és szívesen lekaszabolná a tehetősebbeket vele egy parasztlázadás esetén 😅
Nem mondtam ellent, csak félre értetted... a jellemed miatt a "20 évig egy helyen" az stimmel, csak a hivatástudat nem.
Na ja. Egyszer rakott fel egy műholdképet, de azt sem találtam meg kiskőrösön, szóval tuti kamu az egész fazon. Nem bízok olyan emberekben akiről nem tudhatok meg mindent a neten 🤣
... és igyekszem is, hogy minél egyszerűbb legyen... de csak az életem, nem a felfogásom, mint neked 🤣
Ez pont így van
Pont ezért ismerem az egész életedet bár nem bonyolult 😆
Hát nem tudom mert ott a megnyert lottó 5 össel még kötelező is vagizni
Dehogy kértem elemzést. Azt kérdeztem, mit raktál össze az alapján rólam, amit magamról meséltem.
Hát meg amúgy saját magadnak mondasz ellent, azt írod, hogy a jellemem miatt (arról sem lehet sokat tudni itt, esetleg a véleményemet pár dologról) nem lehet 20 évig egy helyen, pedig hát mégis annyi volt.
Szerintem blődi nem is autót fest a milliárdos komája Oroszországnak gyárt valamit azokat tüsszenti
Rólad is annyit tudunk, hogy ini vagy Kiskőrös mellől egy cigány lakta településről. Szóval te inkább ne beszélj a titokzatosságról. 😅
De még mindig az van.
De, írtam hogy nem kiemelkedő.
20 évig nyomtad egy helyen és tiltakozol a "beragadás" ellen? 😁
Hivatás? az nem tart ki a 20 évig, főleg nem a te jellemeddel 🤣 (bocs de te kértél elemzést)
Ti itt egy csomóan titokzatoskodtok 😆 se név se fotó 😅 Én még a szarós fénykéoeimet is megosztom veletek. Vállalom arccal 😆 Rólad még azt sem tudjuk milyen motorod van gondolom ha még van, már rég nem honda 😆
Na de mi szükség van 700lóerős szedánra?Épeszű embernek semmi szüksége nincs rá.
Nekünk is sziamiúk vannak telefonok, tablet. Eddig nincs vele gond
Ugye erőltetik azt, hogy egyforma munkáért egyforma bér. Jelenleg a költségvetési intézményeknél számíthat a bértábla szerinti besorolás, azaz az, hogy a betöltött munkakör melyik sávba tartozik, az iskolai végzettség, a munkában eltöltött idő, ezen belül is a állami cégeknél eltöltött idő, stb.
Tehát ha csak azt néznénk, hogy egy 62 éves orvos annyit keressen, mint egy frissen végzett, vagy nem is, az nem lehet, hanem mint egy friss szakorvos, aki tegnap még rezidens volt, vagy egy 62 éves villanyszerelő és egy 19 éves hasonló villanyszerelő (mert ugye már az inas korszak idejétmúlt, mindenki szakmunkás akinek a zsebében van a szakmunkás bizonyítvány), akkor meg az lenne a baj.

A lényeget értem, nem tagadom le, hogy ismerem, mégpedig az, hogy én keressem a legtöbbet, de ez most másról szól.
Dehogy nincs értelme, az utóbbi 7 évben alkalmazottként olyan helyeken dolgoztam ahol mindenkinek más volt a fizetése hiába ugyanaz a pozíció, eleve így kezdtem az alkalmazotti létemet, hogy sofőr fizetéssel ami azonnal emelkedett 3 hónap múlva egy általam sem ismert számítással raktárosnak a többieknél jóval magasabb bérért ami 2 évig így is maradt, az előző helyemen is többszázan voltunk, de mindenkinek egyéni alku volt és most is.
Ugye? 🙄
De ez semmi az anyagi helyzetemre vonatkozólag. Az, hogy beragadtam valahová, akkor csak visszakérdezek, hogy a hivatásról hallottál?
Amúgy az előző munkahelyemen pár hónappal a 20 év előtt jöttem el? persze, ha valaki ezt így kategorizálja, azzal én nem tudok mit kezdeni.
amúgy ezt sosem értettem mit kell titkolni a hivatalos bevételt
a fekete pénzeket ugye mindenki titkolja érthető okokból, de egy munkahelyen ilyen nincs
olyan van mint a vasas cégnél hogy egy csomó ember besúgó volt, a többségét tudtuk is kik voltak, bár volt meglepetés is, na szóval őket csak a mozgóbérrel lehetett honorálni a plusz dolgokért
szerencsére a vezetőség teljesen lecserélődött és ez a sunyi sumák rendszer megszűnt, egyből megszűnt a mozgóbér intézménye is
Azt, hogy 58 évesen nem kiemelkedő... beragadtál egy állásba, amiben már elérted a maximumot. Semmi kilátás, még hét év a nyugdíjig.
Ez persze az én véleményem, és te kevés dolgot osztasz meg magadról, úgyhogy tévedés nincs kizárva
Rólam mit lehetett összerakni, ami az anyagi helyzetemet illeti?