a kézmosóban vagy 15 évet bírt az amit a madaras teszkóban vettünk 1300 forintért, a konyhában a csoda olasz ami 15 ezer volt(25+évvel ezelőtti árak) az 10 éven belül csöpögött és nem is lehetett betétet kapni hozzá
azért lett utána mofém vásárolva mert ahhoz volt betét párszázért
amúgy a raklapon árult madaras csapból vettem még egyet de azt már 1700ért adták a végén, most is az van használatban jó eséllyel van még 5-6 éve utána vadászni kell ismét valamit
már kezd a tököm kilenni az örökös csereberéléstől
Tessék meg is találtam 😅 Bár régen mintha a speedI az a mosdócsaptelep a speed II meg a kádtöltő csaptelep lett volna de mind1 is cikkszám alapján tudsz válogatni ez se szarabb mint a méreg drága mofém, ferró vagy grohe 😅
a mofém kibírt 25 évet de a zuhany váltója nem zárt tökéletesen
persze a gumis betét volt cserélve
én ezeket a pircelánokat kidobom mert sokkal lassabban folyik mint a régi gumis
konyhába van pótlásnak beszerelve
csak ez a müanyag fos ricnije nem megy bele a tekerőbe
az ilyen szopások miatt nem szoktam ezekkel én gecizni. Megveszem a legolcsóbb kínait az obiban mosdócsaptelep 6 ezer kádtöltő csaptelep zuhanyossal 8-9 ezer. Aztán ezek ios kibírnak 8-10 évet. Nekem még 2018 óta egy kínai gyagyi csaptelepet sem kellett lecserélnem. Lehet venni mofémet is 30-40 ezer forintért. nem is jobb nem is tartósabb. egyedül a konyhában van kicsit hagyományostól eltérő azt viszont a neten szoktam rendelni mert az obiba is drága 18-23 ezer forint között mozog nekem meg 10 a netről. Az meg ilyen hajlíthatós csaptelep. oda tekered, úgy hajlítod ahogy akarod. ezekkel sem volt még soha problémám(kezeit széttáró)
már a mofém is olcsósít
ilyen gagyi műanyag betétet tesz a csapokba
ráadásul az a ricnis rész se méretpontos mert nem megy bele a régi tekerőkbe, a réztestű meg simán passzol
Tegnap 13h-kor álltunk neki egy 150m/3 és placcnak ! Közbe rákezdett az eső is , gondolom csuda egy betonozás lett , de legalább nem lett mínusz 12 C amivel riogatott ameterológia ! Ma is van kedve valakinek betonozni , egész napra esőt írnak ma is ! Beteg emberek ! 🤔
nekem szerencsém van mert autópályán szinte sosem mentem, sokkal drágább és nem sok percet nyernék vele
pl kiskőrös miskolc pályán 300km egyéb utakon 240km
napi matricával kb 10 ezer mínusz és fél óra nyereség optimális esetben
egy soproni távon is 30km plusz meg ott is kb fél óra nyeresén jelenleg az ezer útépítés miatt, egy nyíregyháza távon 70km plusz meg 20 perc nyereség
Ja koccant két kamion még az anyagi kár sem tűnt jelentősnek, ezért nem volt mentő. 40 percet baxtak el az életemből hova lehet kártérítésért folyamodni?
azért lett utána mofém vásárolva mert ahhoz volt betét párszázért
amúgy a raklapon árult madaras csapból vettem még egyet de azt már 1700ért adták a végén, most is az van használatban jó eséllyel van még 5-6 éve utána vadászni kell ismét valamit
már kezd a tököm kilenni az örökös csereberéléstől
persze a gumis betét volt cserélve
én ezeket a pircelánokat kidobom mert sokkal lassabban folyik mint a régi gumis
konyhába van pótlásnak beszerelve
csak ez a müanyag fos ricnije nem megy bele a tekerőbe
ilyen gagyi műanyag betétet tesz a csapokba
ráadásul az a ricnis rész se méretpontos mert nem megy bele a régi tekerőkbe, a réztestű meg simán passzol
pl kiskőrös miskolc pályán 300km egyéb utakon 240km
napi matricával kb 10 ezer mínusz és fél óra nyereség optimális esetben
egy soproni távon is 30km plusz meg ott is kb fél óra nyeresén jelenleg az ezer útépítés miatt, egy nyíregyháza távon 70km plusz meg 20 perc nyereség
Te direkt vagy ilyen............?
pályadíjért egy kis extra pihenő