Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a 8 amperes töltés a leggagyibb. nem véletlenül 10-15 % a töltési veszteség. 16 amperon fele se lenne. Húzz ki egy kettőfeles kábelt azt had szóljon. Meg ne 40 méterről vigyetek már áramot, hol parkol a teszla a szomszéd telken?
Az elképzelés jobb volt,de legfőképp olcsóbb.Viszont ki volt vonva a forgalombol es szombat-vasarnap mentem,ami behatarolja az ideiglenes rendszam elérhezőségét.
A terv nem ez volt,hirtelen kellett.
román rendszám
szerintem csak le akarta mosni, kint nagyon divatosak a patakban történő autómosások
aztán valami nem sikerült
Te voltál😅
A villannyal meg halat is könnyebb fogni
Na,mégiscsak az én ötletem bizonyúlt jobbnak?Pedig mennyire meg akartad magyarázni hogy a te elképzelésed jobb.
többe van a gyerek mint a tesla..........
szóval egész nagy áldozatot hoztam
a papírzsepi olcsóbb
Konkrétan egy zsak szotyi pénzt nem adtál érte,ezen az alapon enyém az az automentő amivel hazahoztam a német prémiumot.😂
Azt is akkor viszem el amkor nekem kell.
Mégsem döngetem a mellem hogy van egy sprinterem.
Mondjuk a jelek szerint a tiéd sem jut sokkal tovább.
ha nem a papírzsepiben érne véget a családfád akkor nálatok is így lenne
nekem van teslám a gyereknek meg terepjárója, aztán jobban örül neki mint én a villanyosnak
nekünk a család is egy ilyen autómegosztó hálózat, ha sógorék mentek az egy hetes pecára elhozta az audit és vitte az opelt, most bánatos is mert odalett a peca kocsi
motorokkal is így voltunk gyereknek hiába volt 2 motorja mégis többet ment a terepes robogómmal mint én
Ez suket duma.
a gyereket én csináltam szóval van egy teslám is
annyit megyek vele amennyit csak akarok
pecára is jó lenne mert eleje hátulja hajt csak bütykösebb gumi kellene rá
Az,es ha még 200 evet elsz se lesz egy használtra pénzed,mar reg elporladtak,te mé akkorra se tudsz venni egy lefingottat.
a tesla mindenben is jobb
még a vízen is úszik, közben világít is
https://www.facebook.com/share/v/1bcPuvzEoh/
Ja,de azt kulön vetted baszod,a tesla meg sajat maga csinálja.Menj azzal a kanálispartra.Az lenne hiteles.Meg ha te fizettel volna erte.Akkor villoghatnál vele.De igy hogy a gyerek vette ......
hamarosan fűt mert rendeltem egy 2kw dízel állófűtést
Mindkettő.
Amugy neked egy szetrohadt fekes szar inyektoros foskotla jutott ami nem fűt egy percet sem önmaga
most akkor ismét a pénz számít? nem a sok extra meg a kényelem ?
el kellene már dönteni mi a fontosabb mert így ugyanolyan szavahihetetlen vagy mint egy politikus
a 3as kicsi, y kell abba elfér egy sublót is fiókostól
Ja,csak ezt a teslat se te vetted,és az a fos rozdasodik.Nomeg mennyi egy modell 3?
Hasznaltan tizmilla?
villanytesla 500+ló 21es kerék, kurva sok légzsák, kurva széles, kurvakényelmes, elférek fekve benne
ééééééééééés
tud fűteni-hűteni napokig gombokért
szóval buzi vagy ha nem veszel ilyet
szebb jobb meg amit csak akarsz
mert ugye a kényelem meg az erő számít
6 legzsak,esp,minden ajton villanyablak,140 loerő,16 os kerekek,bőrkomán,szelesebb nagyobb,kenyelmesebb ulesek,hosszabb utaster,rendesen 180 centis a vezetoules es az ajto kozt ugy hogy elferek benne fekve?
ez gyenge duma
indult, ment, megállt, nem volt rozsdás, beltér kulturált, szóval egy jó kocsi volt
a legjobb választás ha csak a pénz számít
és minden esetben azon rugózol hogy a pénz számít
másfél köbméter sóderral tényleg nem volt harcias......
De csak nem a te igényszinteden.
Főleg az 1,4-est.kiráz a hideg olyan hullagyenge volt.
hiába fos gazdaságilag avval jártál volna a legjobban
szóval a hülye elméleted hazugság, mert mégsem a gazdaságosság dominál 😆