Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az avalon park
Az ellipsumba voltunk a covid alatt,durva volt,rajtunk kívűl még talán hárman voltak az egész fürdőbe.
miskolc 10 éve se volt már gáz voltunk többször is
ellenben ott volt először fizetős a plázában a budi, azon kívül addig ilyennel sehol sem találkoztam
Ja,valami ilyesmi programok vannak betervezve,gokart pályát akarom még megnézni.
szállást sem lesz nehéz találnod rengeteg van ha most mentek. Én az elmúlt 5 évben elég jól bejártam. Nyilván a frekventáltabb helyeket de belvárosban is császkáltunk elég sokat. Mekik pláza stb. Miskolcon nincs gond. Hamarabb megyek oda mint szolnokra. Ott a belváros is már putri szerintem minden harmadik ember cígó 😅 Miskolc egy élhető város mióta leépült az ipar áthelyezték a hangsúlyt az idegenforgalomra. Mindent csinálnak mindent újítanak. Ahova te gyerekekkel mégy tapolca, azon belül barlangfürdő hiányában a néhány éves ellipsum fürdő a bobpálya, onnan úgy is átmentek lillafüredre. 14 km kisvasút a dorottya utcától, hámori tó, palotakert anna barlang szentistvánbarlang, a zsír új zsófia kilátó és a libegő. De van vadaspark is és családi könnyű séta a libegő felsőállomástól jelzett túristautakon. Miskolc nem gáz hanem egy jó és élhető hely. Ja megnyílt a szeleta park is 2-3 órára az is leköti a gyerekeket. Ha meg kicsit több lőszert viszel az avalonpark is rendelkezésre áll. Mi idén is menni fogunk(meghajlós)
kiskőrösön a délibáb utca volt ilyen cigó negyed
ki lettek úgy vádátolva hogy egy sincs az utcában
környező utcákban azért még vannak de nem sok szerintem onnét is ki lesznek takarítva
szóval pár szatyor pénzzel ki lehet ezeket küldeni a peremvidékre
Ki mihez van szokva.Szállást az asszony intézte.
Jó szállást nehezebb lesz találnod
Túl van gondolva, mer borsod........
Kawa jól tolja 🤣 "ha nem mászkálsz éjjel, akkor nem lesz gond" 🤣
Biztos tuti az Avas, múltkor bejártam mapson, hát elég lepukkadt. Cigót kiűzni? Az lehetetlen... volt tv-ben, hogy ott ragadt fehér nyuggerek panaszkodtak, hogy élhetetlen
Engem sem szokott érdekelni,de családdal egy kicsit figyelősebb a dolog.
Szerintem nem lesz gondod. Ugyse éjjel mászkálsz, de a belvároson kivül is biztonságosnak mondható. Ahová turistaként eljutsz, oda mehetsz akármikor, de én régen se féltem sehol miskolcon, annyira nem csikágó.
Hát leginkább a no gó zóna érdekel,nyilván a belvárosba ott van a csőcselék,inkább az érdekel hogy a városnak melyik részére nem célszerű menni turistáskodni.Jártam már miskolcon néhányszor,eddig sikerült elkerülni,de most több lesz a mozgás a városban.
Nem olyan problémás már, mint mondjuk 20 éve. Sok helyről kitakarították a cigókat. Belvárosból teljesen, de már a vasgyár környéke is tisztul. Talán a diósgyőri rész azon része gyengébb még, de ott se volt még gondom. Elég sokat járok este is miskolc több részén, autót kint merem hagyni amig étterem, mozi, koncert, színház. Nappal meg aztán semmi, végig gyalogolhatsz keresztbe kasba. Lumpen elemek mindenhol akadnak, itt sincs sokkal több. Búza tér környékére többen beszivárognak, utazás szempontjából központi hely. Régen a kilátónál gyűltek a drogos hülyegyerekek de már azok is elfogytak. Disznót se vágnak már az avasi ltp 9. emeletén. Szóval régen minden jobb volt🙂
Melyik részre? Miskolcra.
Már nem gettó az avas.......
Elég jol. Hova nem akarsz kanyarodni.
ha gondoljátok rakok az avasról képeket(meghajlós) szeretnél te gödöllőn olyan helyet mint ami az avasból lett néhány év alatt 😅
minden évben megyünk Miskolcra. Persze főleg tapolca és a másik vége lillafüred. De mindig elmegyünk az avasra is. Mamlasz lehet nem volt ott már 15 éve. Az avas hegy csodálatos tele borpincékkel. A tetejét teljes megújították. Mivel minden évben járunk láttam letarolva aztán láttam a két játszótér teljes felújítását. Voltunk amikor még le volt pattanva az avasi kilátó láttuk amikor építés alatt volt és kétszer is voltunk azóta mióta csontra fel lett újítva. Másodjára már a kvzó is megnyitott benne csak mivel 11-től nyit a szoros programok miatt oda már nem jutottunk fel. Este is napközben is érdemes ellátogatni az avasra. Valamikor hirhedt gettó volt a lakótelep de már ennek nyoma sincs(ujjával nemet mutató) rendezett biztonságos és tiszta. Fel is szaladtak azu árak. Az avashegy rehabilitációja sok milliárdba került. Vele párhuzamosan felújították tapolca úthálózatát, 2 éve, hogy leégett a barlangfürdő az is teljes új arculatot kap sok milliárdból de még nincs kész talán majd idén. A diósgyőri várat szerintem elbaszták és még az sincs kész basszák 3 éve. Még voltam bent a felújítás előtt. Az, hogy hová nem menj? Passz mi ahol jártunk túrista túrista hátán. Esetleg a lyukóvölgyet kerüljétek az legendásan gettó pedig szerintem miskolc legszebb külterületi része. Ha mindenáron hegyi kirándulást terveztek akkor a hámori tó után a másik oldalba van egy libegő. Érdemes csak oda jegyet venni onnan lehet köonnyű terepen jókat túrázni. A fehérkőlápán keresztül a fehérkő szikláig ahol panoráma kilátás nyílik a bükk északi részére de az oxigén úton körbe is lehet menni aztán akár le lehet sétálni bükkszentkeresztre vagy a gerincen túl vissza a felvonó alsó állomásáig a parkolóig. Idén is menni fogunk.(meghajlós)
Az már mordor.😆
Ja,az Avast valahogy sejtettem.
Te inkább ne,adblue már rádrohadt?
nekem van itthon egy liter gázolajam glialkával szoktam keverni tuskóméregnek. Ezt most nem keverem be meghagyom stratégiai tartaléknak ha nagyon nagy a baj(kezeit széttáró)
kevesebbet vonult a tűzoltó autó a javadalmazást meg szétdobták 😅