Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jellemző rád te kis féregnyúlvány,gyáva módon tíltottál,majd leírsz olyat amit én sosem állítottam .
Ha megoldott lenne.
én nem vagxok ezy autóbuzi az astrával kibírtam volna életem végéig ha nem baszódik el a gerincem, mondjuk a verso se nem szebb se nem gyorsabb tőle....
a v8 hangja nagyon bejön de tuti gyújtanám fel ha minden nap menni kellene vele 300km távot
de a villany verda tetszik még nyugger módban is
kár hogy nem volt ilyen villanyos kocsi 20 évvel ezelőtt mert akkor még mászkáltam sokat
Azért egy vérbeli sportautó nem ugyan az az élmény mint egy családi sportos szedán.
És ez még csak nem is hajtástól függ.
Viszont a villanyhajtás ugyan azért a pénzért erősebb, precízebb, finomabb, dinamikusabb, alacsonyabb a súlypont, és még csak nem is feltétlenül nehezebb manapság.
Meg azért vicces amikor egy halál unalmas TDI Passátból fikázza valaki a villanyt, hogy nincs vezetési élmény. Mert a Passát mindig is erről volt híres, mi? 🤣 Legalább valami M-es BMW-je lenne, amire azt mondom én is, hogy abban van élményfaktor, meg móka.
ha lenne akkor már régen azt használnám
úgy gondolom vidéken ilyen sosem lesz
Praktikum a közösségi közlekedes+automegosztó.
A hétköznapi használatra semminek nem kell lázba hoznia,ott a praktikum számít.Még egyszer léírom,teljesen fölösleges a hétköznapi használatra bármilyen 500lóerős autó,semmi értelme.150 lovas dízel?Igen,bőven elég ennyi a hétköznapi használatra,nem is engednék ennél sokkal többet az utakra,egyszerűen semmi értelme.
1993-ban már a saját V8-asommal mentem , aztán volt szerencsém egy Porsche Panameta-hoz , aktív 4 kerék 550Le ,ami motorkerékpár menetteljesítménnyel rendelkezett , de ennek ellenére amikor az elektromos mixer a 2400Nm-t lerakta az aszfaltra az megdöbbentett ! 🤔
Egyszer kipróbálni egy gt3-t meg a mindennapokban használni egy 500 lóerő körüli villanyt az kurvára nem ugyanaz... plusz az egyik 100 milla, a másik meg 20.
.... és ha a hétköznapokban nem hoz lázba egy 500 lovas villany, akkor mi hoz lázba? a 150 lovas dízel? Én élvezem, mikor autóba ülök
Volt szerencsém gt3 rs-hez 600le és nincs másfél tonna,szóval elhiheted hogy nem hoz lázba egy egy 500 de még egy 700lóerős 2tonnás ev sem.
tiedről nem nagyon kell gyártani semmit 😅 Mindent elmondtál már magadról csak sosem értem miért veszed zokon ha olykor-olykor én is leírom azt amit te magadról elmondasz 😆
Na kezdődött a visszatérő a dikaprióval. Első reklámig nézem(szemeit körbeforgató)
én nem forgatok ki semmilyen szövegedet csak próbálom lefordítani magyarra. 😅 Ez a mindig nekem van igazam is olyan, hogy lehet tény amiket leírsz csak minden olyan szögletes ami nem fedi a gyakorlatot. Bemásolgathatsz te ide bármit még az is lehet, hogy úgy a tűpontos de ha 10-ből 9 ember a gyakorlati életben másként alkalmazza akkor tuti úgy is jól van ha azt nem így vetették a papírra. 😅 ezer példa közül csak gondolj vissza arra, hogy meddig verted a tamtamot, hogy térbeton alá csak a zúzott kő a jó nem akartad megérteni, hogy otthon háztájiba senki nem fog azért külön kupac zúzott követ hozatni, mert ezt írja az enciklopédia 😅 Mindenki abból a sóderból ágyaz bele a tükörbe amiből majd a betont is keverni fogja és ettől még nem rogyott össze egy 7-10 cm-is térbeton se főleg ha 8-as vasháló is került bele 😅 Ha mindennapos dolgokat nem életszerűen alkalmazol akkor nem tudsz alkalmazkodni a környezetedhez viszont arra jó, hogy tudálékosnak tüntesd fel magad és fölrendeld magad másoknak. 😅 Énszerintem ez hülyeség. Tud meg tőlem, hogy a kollegák munka utáni sörözéséről vagy a hétvégi grillpartikról azért maradsz le, mert nem szívesen látott vendég vagy mivel a munkakörödet is feszesen látod el a segítőszándék és a jóindulat minden jele nélkül. 😅 Évek óta olvasgatlak te vagy az egyetlen fapofa aki a leírt mondandóját hangulatjel nélkül teljes meggyőződéssel és rezzenéstelen arccal írod. Nem emléxem, hogy írtál volna valami vicceset vagy szólt volna belőled valami jóindulat. 😅
Ha most csak annyit írnál.
Hogy: baxd meg a véleményedet pipi és raknál egy ilyen vigyorgó szmájlit 😅 sokkal többet érne ez a félmondat mint az előző 5 éved összes hozzászólása egyben 😅
Hát pipi hajlamos elméleteket gyártani az emberről, azt már láttuk többször 🤣
El se tudod képzelni, hogy megy egy ilyen 500 lóerős villanyautó... én egyedül a két tonna tömeggel nem vagyok kibékülve, de már egy M5 bmw is annyi. Nincs már egy tonnás sportautó.
az inntaller az a diszperziós festék ami többet tud mint az ára. hérákat az a hozzájuk felhájpol festékeket maga mögé utasítja. Ár érték arányban jó választás. Jupolal-al csak egyszer festettem a foltakarós festékével arról nem nagy a véleményem(kezeit széttáró)
középütt az r. Már elmondta(kezeit széttáró) Szóval nem az akire gondolsz 😅
Eltaláltad, társasházkezelő cégnél vagyok.
Amúgy nekem MINDIG igazam van, mert ha méltóztatnál visszaolvasni, elég kevés saját véleményt írok le, szinte mindig valamilyen számmal vagy más ténnyel alátámasztva leírom a kegyetlen valóságot, hát arról nem tehetek.
És mivel ezt azért leírni is szégyenlitek (a tefajtád), ezért inkább a szövegemet kiforgatjátok, szövegkörnyezetéből kiforgatva ismételgetitek. ...és ez pont minden eddigi véleményemet megerősíti.
Hát mivel soha nem mondtam, hogy milyen műtéten vettem részt, nem írtam, hogy kamion melyik részét szereltem, de azt sem, hogy Jupol mennyivel jobban takar mint a... a... Inntaler, ezért ezt nem volt nehéz kikövetkeztetni, pláne, ha már tettem is ráutaló szövegeket a fórumban.
..akkor valami, amit a nagy többség így nevez. Mondhatnám, hogy szeretem a munkámat, de ezt már a nálam egy generációval fiatalabb sem értené meg.
Mert egy 700lóerős elektromos szarral sosem fogsz úgy játszani mint egy benzinessel.
Hát biz a.Mi a mi?
Miért, tartson az ember külön egy másik autót azért, hogy játszhasson néha? egyébként a 700 tényleg felesleges, 500-at is annak láttam, azért vettem a 310 lovas verziót. Ez is sok...
Persze hogy kell,csak nem a hétköznapi használatra.
Épeszünek nincs😅
De kell olyan🤣
.... de azt még mindig nem mondtad, hogy r vagy nem r... hagysz itt a kételyek közt vergődni 😁