az, hogy én név nélkül említettelek, amikor az itteni fórumtársakat említettem, hogy van aki lakáskiadásból él, erre te indulatból egyből engem egy társasházkezelő cégnél helyeztél el virtuálisan. Hát nem érdekes? Értem, hogy zavar, vagy idegesít vagy akármi, de az bizonyos, hogy indulatkezelésből megbuktál. Persze ez nem olyan nagy szégyen a mai világban, hisz' szerintem az emberek legalább 50%-nak van ilyen problémája változó mértékben.
A sóderágy.
Nem-nem-nem, megint ferdítesz, és most a vigyorgó szmájli helyett nem írom ki azt, hogy hazudsz.
Én emlékezem arra a vitára, ott két érv csapott össze, én írtam, hogy szakmailag, tankönyvileg mi kellene, a másik meg leírta, hogy mit használ.
A grillpartit nem is értem...
Most, ennyi szem előtt kijelentve kérlek, ha csak hazudni és hazugsággal befolyásolni szeretnéd a többieket, inkább ne tedd, ne is olvass engem. Vagyis olvass, de ha nem tudsz értelmeset és igazat, akkor inkább ne is reagálj az általam leírtakra.
A hangulatjel meg a gyengék fegyvere, terólad éppen ezt írtam a legislegelején, aki CSAK hangulatjellel tudja a véleményét tagolni, érdekessé tenni (próbálja), érzelmeket kifejezni stb., az egy faragatlan ember. De legalábbis kevéssé olvasott.
a wartburg az fasza volt az egyes golfot csúnyán lealáztam vele 🤣
fater szerette ha elvittem hétvégén azt mondta utána sokkal jobban ment a szekér
fater az a tipikus 70es közlekedő volt, szürkületben nem látott rendesen aztán nem sietett
mi meg azért ereltük a gépnek rendesen, úgy visított néha mintha sugárhajtómű lett volna benne
pécsről én az opellal mindig a gyorsítóknál előztem a kocsikat, fél órával előbb értünk földvárra ha én vezettem az asszonyhoz képest
pedig az a kombi astra nem volt egy erőgép, de azért 3ezres fordulat felett azért ment rendesen
mindemellett a tesla azért odabaszósabb 😁 kb mintha motorral előzne az ember, kb 3 másodperc egy kamion előzés
Elárulok egy világmegváltó titkot,tehát.....a szenvedés is egy élmény.Szóval az "inkább legyen élmény,ne szenvedés"mondatod kissé értelmetlen.Kényelem is annak okoz örömöt aki egy traban után beül valami jobb autóba,ha rendszeres használója vagy akkor nem örömet okoz hanem már megszokás.
Na megjött a másik hüjje 🤣
Én se az élmény miatt autózok teeeee... de ha már autózni kell, inkább legyen élmény, ne szenvedés... és a kényelem is egy élvezet.
hát a 2,4-es szívó hajesszal nem volt ilyen egyértelmű ez az akarok nem akarok 😅 előztem amikor tudtam 😅 Hát ott vagy volt egy beérkezős nagy lendület vagy egy kilométeren belül nem jött szembe senki egyébként nem volt előzés 😆 Azzal inkább csak szeretett volna az ember előzni mint akarni 😅 Azért annál a típusnál rózsafüzért meg meg kellett markolászni a visszapillantón amikor elszánta magát az ember, hogy akkor most... 🤣
Nem mindenki az élmény miatt autókázik ám.(ujjával nemet mutató) pl én semmi csodálatosat nem látok benne és már nem is wartburggal járok pedig volt olyan is 😅 A mostani autók túl vannak tolva rengetek hasbaakasztós barommsággal. Van egy csomó komfortos dolog bennük de ez csak kényelmesebbé teszi az életünk nem élvezetesebbé. Gondolok olyanra, hogy jobb a bojleros megvízzel lefürödni, mintha a szomszéd utcába járnék a rángatós kúthoz és kannába hordanám haza a vizet, hogy a sparhelton megmelegítsem és a lavórba lefürödjek(kezeit széttáró) A fürdést se azért csinálom mert különösebb élményfaktor lenne az életembe de a napi dzsuvát letakarítani magamról komfort érzetet ad(kezeit széttáró) Az autó is ilyen a számomra(kezeit széttáró) Nem azért vezetek, hogy élményeket szerezzek hanem azért, hogy eljussak a-ból b-be és sokkal kényelmesebb egy mai kor autójával mint egy 2t barkassal. Amikor csak barkas volt azzal is eljutottam a-ból b-be az meg azért volt jó mert számomra nem volt akkor nála jobb megoldás 😅
De hát ezt mondom én is,neked egy egyszerű személyautó élményt nyújt,nekem ennél magasabban van a léc.Mentem én már annyiféle autóval hogy személyautó sem tud lázbahozni.
Én is ezt próbálom ennek a tűzoltónak elmagyarázni 😃 ha már autóba kell ülni és menni valahová, tudnék Wartburggal is, mert 30 éve még sikerült, és biztos nem felejtettem el... de ha már lehet, jobbat választok - valamivel több élmény lesz benne 😀
Mondjuk nekem nem, én ma is élvezem szinten bármilyen járművel a vezetést persze épp ezért örülök ha egy jobb járművel tehetem meg, de egy trabantban is megtalálom az élményt.
a rally gép az szörnyű jószág
egy átlag 2 számjegyű úton is kirázza az ember belét annyira feszes a futómű
formula kocsival még nem mentem, abban nem férek el
Hétköznapira értelmetlen felesleges és gazdaságtalan is. Pont annyira kell mint egy motor, élményfaktor aztán ha meg közlekedni kell akkor arra ott a családi. Nekem a villany kicsit se okoz örömöt, meg gurul aztán ennyi.
Hát akkor nem sok örömöd lehet az életbe 😁 rally meg forma autóban gondolom nem minden nap ülsz 😁
Én ebben a sedámban is megtalálom az örömöt... kényelmes, csendes, a menetdinamikája meg messze az átlag fölötti.
Nem hiszem, hogy egy becsövegzett lancia delta hf integráléval szívesebben járnék a gyerekekhez vagy az apóshoz 🤣 főleg 2x annyi áron meg 10x akkora költséggel...
Passát alapvetően jó autó, de az egy utazó autó, annak másfajta élmény a feladata, nem a sportos vezethetőségért szeretik az emberek. A BMW meg pont erről híres. Nem feltétlen kell nyernie a számháborúban, a gyorsulás csak egy adat a sok közül a vezetési élményben.
De egy villany Porsche, vagy egy sportos villany BMW tuti jobb akkor is 😁
Tesla is jó, csak az túl tökéletesen kezeli a csúszást, ez kiöli a játékosságot, de iszonyat rá lehet esni a kanyarra az alacsony súlypont miatt is.
Előzésről annyit, hogy volt hogy kielőztem olyan távon amit átlag autóval nem lehet megoldani. Villogtak szembe, de ezzel olyan gyorsan kikerültem az akadályt hogy a csávó hülyének tűnt, mert rég visszahúzódtam mire odaért. 😆 ez a rohadék Tesla simán teret vált. Tényleg mintha motorral mennék, csak nem kell kettőt visszarúgni az előzéshez a váltót hanem azonnal megy.
Elég alacsonyan van az ingerküszöb ga egy ilyen hétköznapi közlekedő edény örömet tud okozni.Nekem egy forma autó tud örömet okozni,egy rally autó tud örömet okozni,egy ízig vérig spirtkocsi tud örömet okozni,egy hétköznapi autó csak azért van hogy elvigyen A-ból B-be.
Hát a 320i nem gyorsult úgy, mint a villany, viszont 600 kilóval volt könnyebb... sokkal jobban lehetett beesni a kanyarokban, a körforgókon is lendületesebben zúzhattam át.... de előzni viszont ezzel jobb - bár a BMW is ment rendesen.
Elmúlt évben 24 ezret mentem... számoljunk mondjuk 75-ös átlag sebességgel, az 320 óra 8 órás munkanappal 40 nap. Ennyit ülök autóban, nekem egyáltalán nem mindegy, hogy ennyit egy közlekedő edényben ülök, vagy egy olyan autóban, ami még örömet is tud okozni.
Nem tudtam, hogy ilyen ferdeséged van... 🤣