Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk engem sem az érdekel hogy régen mi volt,hanem az ami most van.
Nem is értem minek jön ide a sok buzi.Mondjuk nem azt mondtam hogy az alföld csendes,csak azt hogy nincs ott semmi.
Tapolca meg Füred 50 éve is kiemelt turista övezet volt, az Avast ne keverd már oda... nyilván próbálnak ott is rendet vágni, mert az országban is híres putri volt... csak te akkor még nem járkáltál oda.
Nincs tele sok buzi turistával... te nem pont ezért vinnyogsz a Balaton parton?
Itt nyugis az élet, ha zsivajt akarok, elmegyek oda, ahol van... 😄
mondjuk most pont az jutott eszembe lehet akkor kaptak össze amikor a pincér hozta a számlát 😂
igazából a köröstorok nem rossz hely megfelelő vízállásnál nyáron.(kezeit széttáró)
Szóval jók a programok csak sok a köcsög(kezeit széttáró) meg rossza a közbiztonság 😂
De azért baj előfordulhat a legnívósabb városrészekben is
Budapest szívében a kopaszi gátnál a mol kampus éttermében is párosával késelik egymását 🤣https://24.hu/belfold/2026/02/...
amikor ott voltunk meg is nézegettem a virtuál étterem árait és akkor arra gondoltam, hogy ez nem a mi éttermünk mert 3-unknak nem jött volna ki a kaja egy 100-asból 😅 és hát valljuk be kirándulni nem is szoktam magam díszmagyarba vágni 😅
Persze hülyét akkor is láttam ezt a campus előtti dunán lőttem 2025 november 9-én
ja hát ilyet minden nagyvárosban tudok mondani 😅
A miskolci szegregátum legalább azért elég messze esik miskolchoz azért is írtam oda véletlenül nem lehet keveredni csak szándékosan 😅
Akkor mégiscsak tudsz olyat mondani.
én nem tudok ilyenről miskolcon, hogy éjszaka ne mehetnél bárhova. Semmiben nem tér el egy nyugati országrészben lévő nagyvárostól a közbiztonság tekintetében. A lyukon völgy az mondjuk erősen nem ajánlott de az külterület oda csak szándékosan lehet kerülni véletlenül nem lehet odakeveredni 😅 Mennyetek nyugodtan rossz szót de még csúnya beszédet sem fogtok hallani(kezeit széttáró)
Mondjuk az tény hogy Csongrád és környékénél nem sok unalmasabb környék van az országba.
Nem feltétlen az igénytelenségre gondolok,inkább a közbiztonságra.Itt is laknak cigányok,de olyan hogy éjszaka ide meg oda nem szabad menni,olyan nincs.Azért arrafelé inkább jellemző.
a mai gazdasági környezetben nem sorakozik a vállalkozói réteg tavaly ősszel még tartalom nélkül volt a megújult terület. Ha vennéd a fáradságot esetleg megnéznéd azt a 6 perces videót amit linkeltem ott a polgi elmondja azért elég szigorú követelmények kell megfelelni aki bérbe veszi majd a területet. Nem fog gazdátlan maradni ne aggódjál. Mindig sok emberrel találkozunk fent a vállalkozások is be fognak ott indulni miskolci idegenforgalomban elég nagy fejlesztések elindultak nagyon sok meg is valósult már belőle. Nyári szezonban nincs már parkoló sem tapolcán sem füreden annyi a turista mint égen a csillag. Ja nem is csak csúsztatok.(kezeit széttáró) Miskolc egy putri hely tele van cigánnyal és kiilleszkedett alakokkal főleg az avas városrész a legveszélyeztetettebb rengeteg drogos cigány az avastetőn golyóálló mellény és umarex nélkül nem érdemes ellátogatni oda. Bezzeg csongrádon van a tisza felett egy ingatag pontonhíd az ami vonzza a turistákat esetleg a szúnyogos tiszapart főleg magas vízállásnál amikor a homokpad sincs kint. 😅
szerintem a 2 táblán lévőt összeget összeadod az nem másfél hanem 4,8 milliárd 😅
A grafitis torony 2020 mint odaírtam a gyengébbek kedvéért raktam 2023-as fotót az építkezésről és 2024-eset a teljesen megújult környezetről 😆 De neked tök mind1 mit írok ha a nyolcvanas években putri volt akkor most is biztos az pedig azóta nem jártál ott én meg már 6 éve eltöltök ott egy hosszú hétvégét és avason a horváth tetőt ki nem hagynám.
Ezeket már feleslegesen linkelem úgy sem fogx ezek közül rákattintani egyre sem
szerintem a jutubos videót is hiába rakom ki neked ezt a 6 percet sem fogod megnézni. http://youtu.be/BCVwYZ0oI3Y
Nem a 80as években volt fénykora az avasnak az infrastruktúrát és magát a tornyot 63-ban építették a 80-as években már putri volt az egész a fénykora most van cigány meg a környéken sincs. Hogy értsd csongrádon hamarabb megkéselnek a cígók sötétedéskor mint az avason 😅 ÁÁÁ de neked mind1 is. Jártál ott 80-ban meg 90-ben szóval minden maradt a régi én meg különben is igénytelen vagyok tehát ez miatt sok ott a cígó 😅 Nekem még nem sikerült egyszer sem összefutni velük pedig vagyunk fent nappal is és este is a fények a fényfestés miatt miatt.
Ja, ez is úgy néz ki, mint az összes hasonló, 700 millióból megújították, csináltak oda egy senkinek nem kellő építményeket, látogatóközpontot, 800at meg elraktak 🤣
... és persze azóta pusztul lefele az egész, mert nincs hasznosítva, de kutyát se érdekli, lóvé már megvan rajta 😄
Hát bakker te igénytelen vagy, neked már az is jó hely, ha van egy felújított játszótér ☹️ nézd meg ezt az Avast másfél milliárdból felújították és már össze van baxva, össze graffitízve az egész.... én akkor voltam ott, mikor felfelé ívelt a nyolcvanas években, a szocializmus diadalaként értékelték aztán jött a 90-es évek, leigénytelenedett az egész, a régi szoci üzemek bezártak nagy lett a munkanélküliség...akkor is voltam ott... az olcsó panelekbe 2005-ben betelepítettek egy csomó rászoruló sokgyerekes cigót, az tette be neki a kaput végleg... most újitgatják már egy évtizede, akkor is az ott lakók csórók, munkanélküliek, nyugdíjasok, meg sok a cigány...
Lehet nektek onnan az igénytelenség teteje, de nem...
barlangfürdő még a kigyulladás előtti év.
ez csak úgy mert miskolc putri hely 😅
2023 az építés éve isten lássa lelkem csináltam pedig egy csomó fotót ezt az egyet találtam meg. Tolták neki rendesen. na én akkor találkoztam ott először cigánnyal a bizti őrök azok voltak. 😅
avas 2024. A kilátó és a komplett környezete megújúlt. lett egy 3-400 nézőteres ilyen amfiteátrum szerű tér ami szerintem szabadtéri színház lesz majd. És a hozzá kapcsolodó zsír épületek. Még ezek nincsenek tartalommal megtöltve. A kilátóba is csak 2025-be költözött egy kv-zó először étterem volt a terv. A sétányok a játszóterek is megújultak. Cigaretta csikkel nem találkoztam. véleményt formálni nehéz lehet 10+ éves gógle mepsz alapján 🤣
Gyorsan megy az idő.21-ben építették,mi 22-ben voltunk ott.
13-14 évvel ezelőtti riportokkal van tele a jutub. Én nem mepszen jártam be az avast hanem a két lábammal. 2020-ban kezdték rendbetenni a környéket én akkor is ott voltam amikor még lepukkant volt de már cigány nem volt akkor is amikor építették és akkor is amikor elkészűlt. megint olyanról beszélsz amihez semmi közöd sincs. Gógle mepsz mi? 😅 tapolcán még az elipszum sincs rajta felülnézetből pedig már 3-4 éve kész van. Azt is láttam felépülni 😅
Avas 2020 már cigány nincs de a környék még a régi
tavaly voltunk először én még láttam amikor épült. tavaly már többen voltunk azért szezon végén is 😅