Kár, mert pont az ilyen dolgok miatt szoktam le az osztrákokról... utóbbi öt évben évi két-háromszor voltam szlovéniában, bár legtöbbször csak átutazóban, de ha ilyen parasztok lesznek, azokat is hanyagolni kell... bár nekem még nem volt semmi gondom ott
Én sokat járok arra,még sosem vették le a rendszámot,gondolom ehhez kellett a bmw-s stílus is.Mamkasz azért nem jár az osztrákokhoz,mert neki és főleg az autójának az már egy hosszabb út.
hát pont ezért vettél egy jó bidét ezek helyett a szar rázópadon széthulló béemvék helyett.(kezeit széttáró)
szerintem nyugodtan mehetsz osztrákba olajfolyásért neked nem veszik le a rendszámot legfeljebb blődinek(kezeit széttáró)
már szlovéniában is ez megy, csak még nem ilyen durván. multkor megyek olaszba, maribornál a polisz octaviakombival elém sorol, hátsó szélvédő mögött világitó tábla :follow me, kivitt a pályáról ,körbejárt ,80 juro, nem volt lemosva a furgon és szerinte rendetlenül voltam bepakolva, megírta-kifizettem, köben a társa, aki zenta környéki volt és tudott kicsit magyarul, nyugtatott, hogy a minimumot kaptam ,legyek boldog vele. viszlát
A2024 esnél az első képet véletlenül a 2020 ás évből tettem de mivel azt tettem a 2020 ás évhez is úgy gondoltam nem szorul magyarázatra látszik, hogy elbaxtam de akkor tévedtem. Nem omlik ott semmi vacsi új 😅 Igazából október végén nem a leg frekventáltabb időpontban jártunk ott nyáron tele van 😅
Ne legyél már megint ilyen sötét... te tetted be a képeket.. az avasi kilátót most újították föl csilliárdokért, de már foszlik rajta a vakolat, ott az a kőrengeteg épület, tök üres és néptelen az egész... látszik hogy el van hanyagolva, hiába új...
Erre is csak rálocsolták a pénzt, valaki biztos keresett rajta kétmilliárdot, pont annyit ér az egész, mint egy lombkorona sétány 😁 turisztikai beruházás, erre adott pénzt az eu, ezért baszták oda az egészet.
na mind1, vágom miskolcot, mert a nejemet onnan hoztam huszonegyéve, meg járok is oda gyakran, nagyrészt nem olyan szar , mint amilyen a híre.
az avasi kilátóra 2000ben építettem vodafon bázisállomást, meghivtam néha az étterembe a munkatársakat kávézni, az akkor volt ott 1 kv ötszáz, most bele se gondolok mennyibe kerülhet
Avas lakótelep végében van hegy nem Tócóskertben 😅 Igazából tsztf 237 méteres magasságával az sem hegy. Tócoskert hasonlat csak a lakótelepi részre vonatkozott. Bár avason szerintem nem laknak 30 ezren mint tócoson(kezeit széttáró)
Vannak Miskolcon szegregátumok mint minden nagyvárosban bejelőltem lyukont a térképen. Ezek még Istenes helyen vannak kecskeméten a kórház utca zsinór utca az az övezet ahová rendőr nem megy még locsoló kocsival sem. Gyöngyösön a Hetes az ilyen mindenhol van ilyen. Miskolc nem jobb vagy rosszabb bármelyik nagyvároshoz képest szegregátumok tekintetében legfeljebb szebb.(Kezeit széttáró)
valóban nincs itt semmi, útkanyarulat is csak vagy 20km-enként, a motorozásban sincs semmi élvezet, érthetetlen hogy szoboszlón nyáron mégis annyian vannak , mint a szardiniásdobozban
Baszki valamikor biztos te is fiatal deli legény voltál de mára már csak vén fasszá öregedtél. Nem Mind1 MI volt ott régen? Most Avas lakótelep Kb. Olyan mint mint Debrecen Tócóskert. + Van a végén egy domb amire az elmúlt 3-4 évben rálocsoltak 5 mrd-ot és vonzó idegen forgalmi területté tették. Nincsenek sörösdobozok fecskendők és tűk szétdobálva nincs teleszarva minden bokor mert eleve van nyílvános wc ami ugye eddig nem volt. Nincsenek rosszarcú alakok sem cigányok mert nekik túl nívós lett a környék és egy picit sem éreznék ott jó magukat 😁 szóval jóérzésű drogos cigány buzi erőszaktevő már kerüli á helyét mert nincs már meg az a szeméttelep ami eddig volt. A két szememmel láttam amikor összetolták és billencsekre tették. 😆Ha blődi megy a családdal az Avas hegyet tudom neki ajánlani mert van két koroszályos minden igényt kielégítő játszótér egy felújított kilátó mind ez csodás tiszta természetes környezetben ahonnan fél Miskolc belátható. Most még bazársor nincs ahol a nej el tudná nézelődni de van teraszos lépcsősor bor túra útvonalal. 3 órás programnak megfelelő az Avas Miskolc centrálparkrja szarháziak nélkül 😄
juko-pereces-vargahegy- vasgyár azért nem olyan idilli helyek, az apósom azon a részen buszsofőr, van azért a buszon minden nap atakt , de a búza tér, újgyőri főtér se egy béke szigete
Mert mi legyen? Egy vidámpark az utca végén? Inkább ne... én itt élni akarok, nem szezonális turistákkal összeveszni a parkolóhelyen 😁
Ha idiótákat meg tömeget akarok (olyan pipi féléket, akik talpig hasitasiban a kiccaláddal állnak sorba lángosért 🤣) akkor elmegyek a Balatonra...
szerintem nyugodtan mehetsz osztrákba olajfolyásért neked nem veszik le a rendszámot legfeljebb blődinek(kezeit széttáró)
https://totalcar.hu/magazin/20...
Erre is csak rálocsolták a pénzt, valaki biztos keresett rajta kétmilliárdot, pont annyit ér az egész, mint egy lombkorona sétány 😁 turisztikai beruházás, erre adott pénzt az eu, ezért baszták oda az egészet.
az avasi kilátóra 2000ben építettem vodafon bázisállomást, meghivtam néha az étterembe a munkatársakat kávézni, az akkor volt ott 1 kv ötszáz, most bele se gondolok mennyibe kerülhet
Ha idiótákat meg tömeget akarok (olyan pipi féléket, akik talpig hasitasiban a kiccaláddal állnak sorba lángosért 🤣) akkor elmegyek a Balatonra...