a youtube-on nekem sosincs reklám se telefonon se laptopon
év elején alkottak valamit mert a telefonon nem indult el az olyan videó amiben volt reklám de egy frissítés megoldotta
ellenben van pár beágyazós videomegosztó ahol nem megy a film reklám blokkolóval na de akkor azt nem nézzük.....
Miért nézel te szerelős videókat? az neked nem kell, az új autóidat nem kell szerelni, meg amúgy is hülye vagy hozzá😁 nézz inkább ilyen burkolást, festést, abból elég sok tartalom van, és meg lehet ismerni az új technikákat meg szerszámokat... én abból sokat tanultam. Hasznos még az "Agázos" azi soxor előforduló problémákkal foglalkozik
Ha az én általam leírt befogadásról neked ez a vizuális meglátásod akkor te egy kis buzi vagy 😅
Ezt az oldaladat még nem említetted eddig azért látom kezdesz megnyílni(kezeit széttáró)
Akarsz róla beszélni? 😅
én szinte már csak jutubot nézek valamelyik nap azt hittem tudok valamennyit nézni a visszatérőből de nem sikerült. (kezeit széttáró)
Jutubon 40 mp reklámok vannak nem negyedórásak szerintem ingyen tartalomért ez elfogadható.(kezeit széttáró) Gyerekkel este lefekvés előtt reggel iskola előtt nézünk mindig valamit. Mindig van valami sláger. Most paku kaput nézünk szerintem fél éve, retromániát hetente megjelenő bűnvadászokat. De volt amikor erdőben faházakat építgetős videókat néztünk fél évig(kezeit széttáró) Amikor a gyerek már alszik én cobrankót, pisti szerelt, gm garázs, inter dízel garázst, dögvésszervízt és ehhez hasonlókat nézek., De nézek néha politikát is módjával, hogy rá ne unjak 😅
egész jól összefoglalja az ai(meghajlós) Egyedül a leszámolás szó az ami nem tetszik itt az ai "hazudik" 😅 Én senkivel nem akarok leszámolni leírtam az évek anyagából bennem kialakult meglátásom(kezeit széttáró) Ettől függetlenül nincs bajom fricivel ő ilyen. Ha nem fogadnám el nem olvasnám. De elfogadom mert én befogadó vagyok. A nyers nyíltsága soxor tartalmaz mások által ki nem mondott igazságot. (kezeit széttáró) Véleményt kérdezett nekem ez túl magaslabda volt mert én meg ilyen vagyok 😅
Kérésre bárkiről tudok írni szívesen ilyet aki szeretne tisztába lenni saját magával 😅
Én elvasom, ha már rászánta az energiát hogy írjon nekünk 😁 éjszaka általában egy órát telefonnal töltök, a facebook kibíratatlan, ott még több a hülye, mint itt, ami nem mp-orbán csata, az reklám. Régebben többet néztem youtube-ot különböző teszteket riportokat de már azt is annyira szétbaszták reklámmal hogy élvezhetetlen, én meg fizetni nem fogok érte a tetves százmilliárdosnak.
Úgy látom a TE FAJTÁD szeret fecsegni 😆 nem gondolod hogy én ezt elolvasom.
Erre való az AI:
"Összességében: hosszú, személyeskedő, kissé gunyoros, de igyekszik „pszichologizáló” hangvételű leszámolás Frici jellemével, miközben a kommentelő magát a laza, elfogadó, „élni és élni hagyni” oldalon pozicionálja.Ez nagyjából a lényege, a hangulatjelek és ismétlődő mozdulatok (kezeit széttáró ) nélkül. "
Frici én nem akarok befolyásolni itt senkit mert én nem indulok választáson 😅 Igen a hangulatjel kifejezi az írást mint egy személyes párbeszédet. Haragszok is érte, hogy csak ezek az ócskák maradtak a régi mozgók helyett(kezeit széttáró) Azok sokkal kifejezőbbek voltak(meghajlós) Te itt évek óta 2 szót emlegetsz a hazudsz és a tefajtád. Szerintem inkább ez egy rosszindulatú jellemvonás. Bár nem is vonás ez maga a jellem(szemeit körbeforgató) Miért hazudnék? Mert leírom a véleményem? Milyen az énfajtám? És a te fajtád milyen? Én vagyok a cigány vagy te a zsidó az arab a buzi? Itt 8-10 vagyunk itt nincsenek fajták gondolataim szerint kelet közép európa magyarországának árjái vagyunk az alsó középosztályól. 😅 Különbözőségek vannak közöttünk fajták nincsenek(kezeit széttáró) Én nem írtam indulatból semmit(kezeit széttáró) Én a higgadt véleményemet írtam te kérdezted.(kezeit széttáró) Az igaz, hogy nem tőlem de én szívesen megválaszolom az ilyesmit mert én ilyen "fajta vagyok" 😂 Problémám nem nekem van szerintem. Nem én ragaszkodok milliméterre pontosan a papírra leírtakhoz én inkább az egyszerűség és a rugalmasság elvét vallom. A rugalmassághoz neked semmi közöd ezért is ilyen keserű az életed. Persze nem csak ezért ez már inkább csak következmény(kezeit széttáró) Te a saját életedet is keseríted azzal, hogy csak a negatívumokat látod mindenbe. Ez rávetődik a környezetedre is ami még inkább generálja a jelenséget.(kezeit széttáró) Én itt elvagyok veled a fórumon te is egy külön jelenség vagy mint itt mindenki más is. Én vallom azt, hogy különbözőnek is kell lennünk ez viszi előre a társadalmat nem az egyformaság(kezeit széttáró) De tuti nem lennék beosztottad még csak főnököd se. Nézni egész nap a savanyú ábrázatodat meg hallgatni, hogy ki milyen szar. Még csak ki se rúghatnálak, mert a munkádba tuti nem találnék fogást. A "Tefajtád" ösztönösen beépít egy védekező mechanizmust ami abban nyílvánul meg, hogy szög pontosan betart minden szabályt még ha egy adott feladatra rá se húzható mert halál ellentétes a logikával és azzal, hogy valami flottúl menjen. Teljesen rugalmatlan felfogás haladatlanná teszi a munkát viszont bárki orra alá oda lehet dörgölni, hogy te mindent pontosan betartottál mosod kezeid(kezeit széttáró) Igaz ezmiatt csúszott az elvégzendő feladat 2 napot meg lett belőle egy fél millás kár de a szabály az szabály 🤣 Beosztottad még úgy sem lennék az előző 3 sem tudta elviselni azt a légkört amit teremtettél 😅 A cinizmust a bölcselkedő fölényeskedést a kioktató magatartást általában nehezen viseli az átlag ember(kezeit széttáró) Ilyen munkakörnyezet ígéretével hamar megpattan az ember.(kezeit széttáró) az utolsónál, hogy is volt? Bement dolgozni 3 napot, vagyis elkezdeni tőled tanulni a szakmát aztán egy hét eüszabi majd lefalcolás 😅 Nos az ember 3 nap alatt rájött, hogy élhetetlen vagy eldöntötte, hogy ilyen környezetben egy okoskodó basáskodó főnökkel nem szeretne együtt dolgozni. Az egy hét eüszabi arra kellett, hogy elmenjen még néhány helyre interjúra jó eséllyel el is helyezkedett(meghajlós) Aztán büszkén mondtad, hogy ez is eddig bírta 😅 Szerintem az első óra hosszában amit veled eltöltött meg volt a véleménye a 3 nap arra kellett, hogy felfogja biztos tényleg ilyen vagy e vagy ez csak valami stressz próba 🤣 Mivel a harmadik nap sem leplezted le magad be kellett látnia te ilyen vagy ez maga a valóság 😅
2 hónap alatt 3 emberrel próbálták segíteni a munkád a főnökeid de mind elüldözted 😅 Pedig ha kedves vagy és tanítod néhány hónap múlva a munkád felét elvégezte volna könnyebb lett volna a te életed is. Persze az elemi ösztönök erősebbek mint a józan ész 😅 De hát te ilyen jellem vagy a saját családoddal és a munkatársaiddal(kezeit széttáró) Barátokat szándékosan nem említek neked nem hiszem, hogy lehetnek őszinte barátaid(kezeit széttáró) Igazából egyik részről sem. Szerintem az még nem született meg aki neked megfelelne de lehet az sem aki téged befogadna 😅 Ez nem jellem hiba ez maga a jellem. Jó eséllyel nem is tehetsz róla. Vagy valami gyerekorban szűlői indíttatásból származó trauma hagyatéka ami egyébként kezeltethető csak el kell tudni ismerni, hogy létező a probléma vagy tényleg ilyennek születtél(kezeit széttáró) A veleszületett jellem nem formálható az genetikus(kezeit széttáró) Ezzel sajnos nem tudsz mit tenni nem bújhatsz ki a bőrödből. Nem tudsz kedves lenni vagy csak egy kicsit humoros vagy segítőkész esetleg jóindulatú.(kezeit széttáró) Ha ezt megpróbálod kilépsz a komfortzónádból. Nem is jó ezt erőltetni kb. olyan mint ha egy hetero férfinak meg kéne dugni egy másik férfit(fejét fogó) Nem is hibáztatlak ezért ilyen vagy és kész. Én meg olyan(kezeit széttáró) Legalább nincs közöttünk mindig egyetértést tudunk vitába szállni egymással a másik meggyőzésének a teljes reménytelenségével 😅
Ami negatív, az nem élmény, hanem szopás, az általános felfogás szerint... bár a szopás nem mindig negatív, csak ha a fax fröcskölős végén vagy - bár manapság ez sem mindenkinek egyértelmű.
élvezkedni a kupiban kell az autóban legfeljebb komfortosan érezheted magad amikor az ini asztrája mögött kell kullogni 65-tel az ágasegyházi kanyargóson vagy a hétvégi úrvezetők rutintalansága miatt. Ezt akkor sem nevezném élménynek a közúti forgalomba. 😅
A fene tudja, én pusztán azért elindulok valami hülye indokkal bárhová csak, hogy vezethessek, még nem untam meg, megnyugtat, örömmel tölt el, úgy tűnik nem mentem eleget. 😎
év elején alkottak valamit mert a telefonon nem indult el az olyan videó amiben volt reklám de egy frissítés megoldotta
ellenben van pár beágyazós videomegosztó ahol nem megy a film reklám blokkolóval na de akkor azt nem nézzük.....