Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Műbizonylat a vonóhorogról és beszerelési nyilatkozat,új műszaki.
Műbizonylatnak híjják, az kellett a felszerelés utáni első müszire, utána le se xarják, ha má be van írva a forgalmiba...
ja, meg persze papíros embernek kell hivatalosan felszerelnie, elvileg nem kendácsolhatod fel otthon.
Végülis csak nyilatkozat kell. Azt meg pár ezerért többnyire ad valameylik aurószerelő.
Én magamnak raktam fel, de haveri alapon adott ismerős nyilatkozatot. Vizsgán meg azt kérik ugyis
Emberem nrmigen van,csak neztem ujat,hat.....szuk szazezer kicsit erős.Canbus elektronika,kabelköteg es maga a horog.
Bontva ezt kb 35e ert mérik.
Majus vegen ugyis vizsgazik.
Lehet ha van rá embered aki kiállít vagy szerez felszerelési bizonylatot vagy mi a fenének hívják.
Mindentttudóim.
Egy bontott vonohorgot lehet forgalmiba beiratni vizsgakor vagy felejtős?
én néha hetekig nem látok pénzt
boltba nem járok költeni nem költök
Nem a magyarokkal viselkednek szemétül,egy autóssal viselkedtek szemétül aminek az előzményeit nem ismerjük.Az hogy te nem oda hordod,pont leszarják,elhiheted,én eddig is jártam oda és ezután is fogok,mint ahogy sokan mások is,ja,és soha nem ért semmi negatív tapasztalat.
Egyébként ez így van. Amíg csóró voltam, nem voltak gondjaim a pénzzel 🤣
Ott is voltam már 😃 de nem emléxem, mennyi volt az ára, mert 45 évvel ezelőtt történt 🤣
Egyébként mi is terveztük, őszre, mikor már lehet hó, de a síszezon még nem indult be.
én még a lomnici csúcsot akarom megnézni nyár vége felé 3 unknak olyan 70-80 ezer forint lesz. persze ha vitya nyer és az euró beesik 300 alá akkor arányaiban még olcsóbb is lesz 😅 Mondjuk villannyal megyünk mer addigra már nem lesz gázolaj az országban 😅
én meg sem keresem azt a pénzt így esélyük sincs megszívatni 😂
https://www.also-ausztria.info...
ide sztem foglalva is ugyanannyi... most drágább a jegy fejenként, mint 5 éve kettőnknek. Egyébként ilyet sose foglalok előre, sok minden közbejöhet, és akkor bukta.
Most tényleg magyarázzam el a leírt mondatokat, mint egy 10 évesnek? A fiamnak már 6 évesen se kellett, le vagy kicsit maradva.
Na jó, megkönyörülök: a "nem kell nekik a pénzem" afféle szófordulat, ami annyit jelent, hogy szemétül viselkednek a magyarokkal, ezért én nem oda fogom hordani a pénzem ezentúl. Persze hogy kéne nekik, de akkor ne legyenek tetvek.
Mert most mondod, hogy drága(kezeit széttáró) Én dràga helyen nem érzem jól magam engem feszélyez 😆 te szereted az urizálós helyeket 😅 Egyébként sok helyen úgy van ha hetekkel korábban megveszed a felvonóra a jegyet harmadàba se kerül mintha ha helyszínen váltod meg.
Biztos nem?Miért biztos?Gondolom átment kreténbe mikor tartozékokra voltak kíváncsiak.Most akkor kell nekik a pénzed vagy sem,most azt írod kell nekik,korábban azt írtad nem kell nekik mert kötekednek.
Igen, kell a pénzem, mert pont annyit fizetek, mint egy osztrák... de megint nem érted, nem is lepődtem meg 😄
Kretén volt? Egy rutinos utazó az osztrák csendőrrel? Biztos nem... kár, hogy nem te voltál ott abban a helyzetben, megnéztem volna, hogy adod elő itt később.
Örülnek is,pont ezért akarják hogy az autód is osztrák legyen,azt is oda fizesd.
Ja, nem lenne gond, mert akkor nem lenne időm mászkálni 🤣
Ez is mutatja, milyen szarrágók. Ahelyett, hogy örülnének, hogy van sok magyar, aki kimegy nekik csicskának.
Dolgozni kéne,aztán nem lenne gond az ilyenekkel.
Maga a felvonó drága, 3x voltunk Rax-on 3 egymást követő évben, és minden alkalommal a 1,5-szerese volt az előző évinek 😪
Ott is hasít az életszínvonal, meg kell fogniuk minden centet.... sóher egy banda, miért nem mész oda gyakrabban? Te ott jól éreznéd magad 🤣
Ja,te azért mész valahova mert úgy gondolod hogy ott kell a te pénzed?
Azért kíváncsi lennék a teljes sztorira,gondolom kretén volt a bmw-s,aztán jött a válasz.
Igen, sokkal hosszabb, mint neked, nekem már csak sopron is 300. Egy dolog, ami miatt biztos nem aggódom, az a villanyautó
Én nem azért nem megyek, mert magam miatt aggódom, hanem egyszerűen ha ilyen parasztok a magyarokkal, akkor úgy gondolom, nem kell nekik a pénzem...
...meg amúgy jártam már ott mindenféle 😁