elmondtam, hogy nem cigány szerintem háromszor is.(kezeit széttáró) De ha gondolod megadom a számát mond el neki te holnap már garantáltan nem leszel az élők sorába 😅 én hozzá képest annyit se keccsöltem össze mint körme alatt a kosz nem vagyunk egy súlycsoportba. biztos qrva igénytelen mert dolgozik amikor a több milliárdos jaktján is tölthetné az idejét az egyik autója kereke többe van mint a házatok minden ingósággal bidével. nem tudom mire értelmezed ezt az igénytelenséget. Bár szerintem nálad az az igénytelen aki dolgozik még akkor is ha pénze van(gondolkodós) Nekem nagyon úgy tűnik(gondolkodós) Szerintem értékeld ezt át(kezeit széttáró) Azért mert valaki dolgozik és nagyjából 500 családnak munkát ad a vállalkozásaival jótékonysági esteket szervez a felesége, támogatja az önkormányzatot munkával, út építéssel stb. nálam egész más szó jut eszembe mint igénytelen(kezeit széttáró)
Én is inkább letöltött filmeket nézek, nem csak a reklám idegesít, hanem az is, hogy a képernyő minden kibaxott sarkában van valami logó, vagy felugró reklám film közben
Na ugye, mégiscsak csodálod az embert, pedig egy retkes cigány bűnöző, akinek a sittem volna a helye... de látom, van közös vonásotok is: semmi más nem számít, csak keccsölni össze a lóvét, közben az igénytelenség felsőfokon tombol 😄
Cigány, akit az éltet, hogy dolgozik... ez eleve oximoron 🤣
😆 baaszki szerencsére él nem tudom miért valaki régebben mintha azt mondta volna, hogy meghalt bennem meg ez maradt meg(szemeit körbeforgató) a jó isten tartsa még sokáig életben és szórakoztason bennünket a produkcióival(meghajlós)
Legalább megtudtam, hogy hamarosan jön a torrente 6 😅
Torrentre is azért szoktam rá, mert nézek a TV-ben valamit, és 5 percenként beraknak 10perc reklámot. Amíg 20-30percenként volt, nem zavart. Most meg az első reklámnál elindítom a letöltést, kimegyek pattogatott kukoricáért, és mire jönne a következő reklám már le is töltötte, és folytatom a nézést onnan.
Brave vagy Firefox böngészőhöz van YT reklám mentesítő modul.
Reklámmal amúgy nincs bajom, csak azzal amikor szándékosan szétcseszik vele a tartalmat, és azzal próbálnak zsarolni. Annak nem engedek elvből sem.
igen ha belepörgetsz akkor bedob egy fél perces kötelezően megnézendőt. Azért az még sem negyedóra mintha tv-t néznél. Mivel a jutubnak is meg kell élni valamiből, hogy te nézhesd szerintem ez még mindig barátságos kompromisszum.(kezeit széttáró)
ez csak a te agyszüleményed. Van olyan cimborám aki ilyen nagyságrendekben tehetős. Akiről te beszélsz azt csak ismerem de sosem volt komám.(kezeit széttáró) Benne mindössze annyi a csodálatom, hogy mélyszegénységből jött az onnan való kitörés legkisebb reménye nélkül. Egyidősek vagyunk még tizen pár évesen én adtam neki kesztyűt, hogy le ne fagyon a keze. Aztán ahogy cseperedett olyan körökbe keveredett ahonnan tudott erősödni. Ezek nem játszóházi tevékenységek voltak, hanem komolyan belenyúlt illegális dolgokba. Volt 8-10 olyan éve, hogy nem tudhatta mikor kap egy sorozatot ő és a családja az ukrán maffiától. Ennyi ideig nyitott szemmel kellett aludnia. Mikor lett annyi pénze, hogy legális vállalkozásokat tudott indítani mindet prosperálóvá tette. Ő az a fajta faszi aki szó szerint a szarból is aranyt csinál. 18-20 évesen amikor mindenki szabadulni akart a birkáitól mert nem volt piaca ő akkor vett egy komplett birkanyájat és amibe másnak beletört a bicskája ő haszonnal megforgatta. Nem 3 nap alatt gazdagodott meg az induló tőke se az állami támogatásból jött hisz nem egy ministráns fiúcskáról beszélgetünk. Elég széleskörű a céghálozata több száz hektár erdőtől és bányától a nyaralóingatlanokig a lakóingatlanokik az útépítésig a rendezvényszervezésig a napelemparkokig mindenbe benne van meg szerintem legalább még ennyibe amiről nem is tudok. Csak a horvátországi jaktaja annyiba van ha én 10-szer születnék és gyarapodnék se tudnám összeharácsolni az árát és a saját nyaralójáról ne is beszéljünk amit nem bérbead. qrvagyorsan tud váltani nem ragad benne semmibe az az üzletág ami nem hoz attól megszabadul és azonnal vált másra.(kezeit széttáró) Egyrészt nem cigány másrészt sosem volt haverom ő az aki az üzletre született és nem tud megállni. Vállalkozásaival nagyjából 500 családnak ad megélhetést amiről én tudok és igen jelentős kiemelt adófizető a megyében. Ő egy kicsi mészáros aki nem az állami csecsen szopta fel magát hanem kiküzdötte magát a mélyszegénységből.
Itt fog jönni egy negatív cunami mint múltkor is hogy micsoda bűnöző és jönnek a megvető megjegyzések. Persze a legális fehérgalléros poltikus bűnözöknek meg szemet lehet hunyni azokkal semmi gond nincs ugye. Ti hány család számára biztosítotok megélhetést? mennyi adófizetéssel járultok hozzá az államkasszához? Költői kérdés. Hiszen ti egy szabadkáról behozott farmert sem adtatok el számla nélkül 😅 Szóval az éremnek 2 oldala van. Mégegyszer mondom nem haverom ismerjük egymást ha látjuk egymást autóból intünk egymásnak ennyi. Talán 6-8 éve beszéltem vele utoljára valami rendezvényen ahol pont összefutottunk. Pár hete láttam munkásruhában lapátolta a sittet. Most megvette az összes önkormányzati ingatlant amivel nem tudott az önkormányzat mit kezdeni csak koloncként volt a nyakán azokat újítja fel, vagy bontja le és épít a helyükre társasházakat. Ha találkoznál vele arra gondolnál, hogy most jött ép a gyári melóból a szalag mellől. Tudod dolgozik 😆 Na neki már tényleg semmi dolga nem lenne az életbe de hidd el vannak ilyen emberek akiket ez éltet, hogy dolgozhat.(meghajlós) és ez nem a felszopásról szól ezek a tények. Nagyon messziről indult és nem egyenes úton szerezte a kezdőtőkéjét de amint el tudott indulni hivatalosan cégbirodalmat alakított ki. Nem azt jelenti, hogy bűnbocsánatot érdemel de összeségében jelen pillanatban hasznosabb tagja a társadalomnak mint itt bárki más. (kezeit széttáró)
Inkább egy percet mondanék, és nem is gyakran, viszont ha belepörgetsz akkor egyből bebasz egyet és én sokszor nem nézek végig ilyen 20-30 perces szarokat, hanem beletekerve szeretném gyorsítva, csak a lényeget.
Ehhez szeretni kell asz embereket és elég naivnak is kell lenni. Én meg ilyen vagyok. Ez nem azt jelenti, hogy a mocskos bűnöző cigányt el tudnám fogadni. A rossz embereket nem tudom elfogadni. Itt viszont nincs köztünk ilyen(kezeit széttáró)
sokat néztem azokat is. Most már csak akkor nézem ha elakadok valamiben de ez egyre kevesebb(kezeit széttáró)
Miért nézek szerelős videókat? Enyémet nem is kell szerelni és nem is értek hozzá de ettől még érdekelhet. Ha csak az nézné a focit aki tud is focizni nem lenne túl népszerű sport 😂
akinek van az sosem lesz gazdag. jól élhet meg ilyesmi de gazdag sosem lesz