szért a delphi tudott olyan nagynyomású szivattyút csinálni ami 200-250 alatt letérdelt(prémium üzemanyaggal dupláját bírta)
persze vitte magával az injektorokat is
szóval a cr-hez is lehet társítani foshalom konstrukciókat
igaz itt se konkrétan a magasnyomásútól indult a hiba hanem a kisnyomású szivattyútól ami egybe van a naggyal
Ez pont fordítva van,a cr motorok szivattyúja az egyik gyenge pont,és drága a javítás.A másik,a pd motor egy faék a cr mororhoz képest.Nem,a helyzet az hogy a pd motornak a szigorodó emissziós normák miatt lett vége.Egy sokkal megbizhatóbb sokkal egyszerűbb motor a pd.
Elromlott az és eleinte elég drága volt a javítás, de mára már nem annyira az igaz. Némely kamionnál is alkalmazták, de ott sem váltak be így a cr győzött.
Akkor ezek szerint mégse volt jobb a pd... csak drágább, bonyolultabb, és szarabbul lehet szabályozni.
Emlékszem, mikor megjelent a cr, mindenkit azzal riogattak (leginkább a vw), hogy milyen drága lesz a szivattyút javítani... aztán az a kurva szivattyú sose akart elromlani 😁 és olcsó tömegtermék lett belőle...
16 éves a citromom 445000km-el, de eddig a 4 év alatt nem volt vele bajom, a kamionokban amit az utóbbi években vezettem sem volt vele bajom ellenben nagyon kényelmes, egyetlen dolog nem tetszik benne az az, hogy kb 5-10km/h óra sebesség felett nem lehet behúzni amire ugyan ritkán lehet szükség, de akkor nagyon.
nálam volt kint egy internet bekötő srác. A céges autója pont ugyan olyan volt mint az enyém csak fehér. Na abban volt ilyen elektromos kézifék. Mondtam is az milyen jó lenne az enyémbe is bánom, hogy anno azt nem rendeltem bele. Annyit mondott ne bánjam mert neki múltkor megszorult azt még az okoskerék is elfordult az autóba. Valami horribilis javítási költsége lett rá.(kezeit széttáró)
persze vitte magával az injektorokat is
szóval a cr-hez is lehet társítani foshalom konstrukciókat
igaz itt se konkrétan a magasnyomásútól indult a hiba hanem a kisnyomású szivattyútól ami egybe van a naggyal
Emlékszem, mikor megjelent a cr, mindenkit azzal riogattak (leginkább a vw), hogy milyen drága lesz a szivattyút javítani... aztán az a kurva szivattyú sose akart elromlani 😁 és olcsó tömegtermék lett belőle...
Mondtam ugyanolyan volt mint az enyém csak fehér
Ez viszont kell mert fasza.
volt olyan ismerős akinek műszakin behúzták aztán alig tudott hazamenni a kocsival