Úgy, ahogy bárki, miután te beteszel egy túl széles képet. Csak most Ini csinálta.
Az oldal nem tudja lekezelni a túl széles képeket, nem kicsinyíti automatikusan.
Egyszerűen a komplett oldal kinyúlik oldalirányban akkorára, hogy a teljes kép elférjen.
Így a szöveget is ott tördelné, ahol az oldal véget ér.
A helyi lidli-nél (az egyiknél, három is van) van elektromos töltőhely, négy férőhelyes. Tegnap még beugrottam rágóért meg ilyen vackokért, és megint, már többedszerre azt látom, hogy töltőhelyen állnak elektromos autó (-k) és nem töltés miatt állnak ott, hanem nincs a bejárathoz közel üres parkoló, akkor az elektromos autó vezetője beáll a zöldre festett helyre, tölteni nem tölt, de foglalja a helyet az esetlegesen tényleg tölteni szándékozó másik elektromos autósok elől a helyet. Bárki bármit mondhat, de én igazolni látom azt, hogy a vagyonnal fordítottan arányos a normalitás. Nálam kb. egy szinten van azokkal rohadt, okádék cigányokkal, akkor a bevásárlókocsit nem viszik vissza, hanem ott hagyják a parkolóban.
Tudod ebből nekem mi jött le? az hogy kínában a csúcsforgalomban robot taxik hordják az utasokat...
Mi meg tapsikolunk örömökben, ha a 20 milliós autóban a sávtartó normálisan működik. Itt tart kína és itt tart európa
Na jó, de ez vagy másfél méterszer és több mint félméter műanyag és rácsos szerkezet :))
Cipősdoboznyi kacaton én se aggódnék, ráadásul én be tudom úgy csomagolni, hogy jó legyen de mindenkitől nem elvárható :)
szóval ha túl vékony+széles a kép nem teszi le kicsibe
az informatikus érdemel egy fenékbe billentést
a vízszintes eredetileg 3 pixel vastag, 1 pixelt akartam de megremegett a kezem
Az oldal nem tudja lekezelni a túl széles képeket, nem kicsinyíti automatikusan.
Egyszerűen a komplett oldal kinyúlik oldalirányban akkorára, hogy a teljes kép elférjen.
Így a szöveget is ott tördelné, ahol az oldal véget ér.