Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy, ahogy bárki, miután te beteszel egy túl széles képet. Csak most Ini csinálta.

Az oldal nem tudja lekezelni a túl széles képeket, nem kicsinyíti automatikusan.
Egyszerűen a komplett oldal kinyúlik oldalirányban akkorára, hogy a teljes kép elférjen.
Így a szöveget is ott tördelné, ahol az oldal véget ér.
Hogy a faxomba tudtad így visszintesen leírni az egészet?
A helyi lidli-nél (az egyiknél, három is van) van elektromos töltőhely, négy férőhelyes. Tegnap még beugrottam rágóért meg ilyen vackokért, és megint, már többedszerre azt látom, hogy töltőhelyen állnak elektromos autó (-k) és nem töltés miatt állnak ott, hanem nincs a bejárathoz közel üres parkoló, akkor az elektromos autó vezetője beáll a zöldre festett helyre, tölteni nem tölt, de foglalja a helyet az esetlegesen tényleg tölteni szándékozó másik elektromos autósok elől a helyet. Bárki bármit mondhat, de én igazolni látom azt, hogy a vagyonnal fordítottan arányos a normalitás. Nálam kb. egy szinten van azokkal rohadt, okádék cigányokkal, akkor a bevásárlókocsit nem viszik vissza, hanem ott hagyják a parkolóban.
hiba okáról szó sincs, szóval ez így semmit se ér
de
tiltsuk be a gyaloglást mert rengeteg gyalogos baleset történik
Tudod ebből nekem mi jött le? az hogy kínában a csúcsforgalomban robot taxik hordják az utasokat...
Mi meg tapsikolunk örömökben, ha a 20 milliós autóban a sávtartó normálisan működik. Itt tart kína és itt tart európa
Megen egy kis delej meg önvezetés: https://player.hu/auto-motor-2...
Milyen igazi férfi? b+ ezek még magyarul se tudnak 🤣
Ne mond hogy nem megy egyben megállás nélkül!
Hajaj, öregszel. Kezdesz villanyautóssá válni XD
Na ki mennyire igazi férfi? :D
http://youtu.be/JyESBb0jMNo?si=brc1u29fSxMsN-rZ
A vetelárat még be is kockaztatnam,a hazaut költsége,de legfőképp az a kb 2800 km oda-vissza megviselné a hab testemet.😃
vagy el is hozhatnád, ugyis veszel valami lomot
Kimedz repulovel érte.
Na jó, de ez vagy másfél méterszer és több mint félméter műanyag és rácsos szerkezet :))
Cipősdoboznyi kacaton én se aggódnék, ráadásul én be tudom úgy csomagolni, hogy jó legyen de mindenkitől nem elvárható :)
Nekem siman ideert épségben a büdös nagy kínábol a carplay cucc,pedig a vamot is megjarta.
Feladtam, posta lesz. Hátha egybe ideér. A német határig biztosan, itthon meg tökmindegy mit irsz a csomagra, dobálják meg ugrálnak rajta
Cuxhavenben van egy aszma nagyon olcson,ha elhozod nekem jutanyos aron talan ez is utba esik.😃
Hannoverbe nincs valakinek dolga véletlen? El kéne hozni egy törékeny dolgot amit a dhlre nem biznék
Nem ettem meszet,dehogy neztem ra.
amúgy volt már aki végighúzta milyen kibaszott széles képet tettem be?
vagy egy percig tapicskoltam a tapipadot mire kiértem a szélére
Pipi maga a hiba. 🙄
szóval ha túl vékony+széles a kép nem teszi le kicsibe
az informatikus érdemel egy fenékbe billentést
a vízszintes eredetileg 3 pixel vastag, 1 pixelt akartam de megremegett a kezem
másik teszt
teszt kép
Ai vel linkek. Egyébként tanulja a stílusom lassan ő is válaszol helyettem, hogy nekem ne kelljen 😅
Ez is normális csak igényesebb mint az eddigiek voltak 😅