Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7: 30tól 😂 😂 ki lehet ??????
https://www.facebook.com/reel/1271298064977364
Majd ha valaki.valamilyen jogi alapon meg akar büntetni, rádugom aztán otthagyom. De hogy nem fizetek érte annyit amennyit az üzemeltetője akar az biztos.
Én még sose töltöttem ilyenen, 15 perc alatt végzek a boltban, azért nem éri meg elővakarni a kábelt... meg drága is, mióta nem ingyen van.
A roki más tészta. Az benne van a kreszben és szankcionálják is. Joggal. De elektromos tőltőparkoló nincs benne.
Hát a sok szaktekintély, aki kiment beteghordónak meg konyhai-kisegítőnek 1800 eurós álomfizetésért, az biztos hazajön, mert az a pénz nem sok mindenre lesz kint elég.
És? Én se szoktam. Viszont a kreszbe sincs benne hogy kizárölag elektromos állhat oda.
Sose foglalaják el az összest, legalábbis feelénk és nem is nagyon tölt senki csak otthon.
Ellenben jo nagy a hely és cigány nem áll.mellém.
Családos parkolo sincs a kreszben, ezek csak gesztusok
Max suly
Az itt nem itthon, hanem itt, sm 🤣
Amúgy európában még sok jó hely van, de az 50.000-nél nagyobb városok elestek... német-svejc-franszoába nem mennék, spanyol-portugál-északolasz talán, de lassan Mo mindnél jobb hely lesz...jó a buli, csak sok a köcsög 🤣
Én speciel nem tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy elektromos vagy rokiparkolóba álljak, így legalább ekézhetem azt, aki megteszi. A családos parkolót már lazábban kezelem, arra nincs jogszabály, pláne, hogy adott esetben családos veszi el a normál parkolót, így kénytelen leszek beállni én, de ez nálam évente három eset mondjuk.
B kategoria 4250 kg szerelvény egyutt max vontathatóval önsúlyt néznek vagy max sulyt a vontató járműnél?
Ez tényleg bunkóság,szegény villanyos elmegy a boltig aztán töltenie kell,van annak elég baja,nemhogy még én hátráltassam ebbe.
Én úgy tudom ezt büntetik nem is aorópénzzel(szemeit körbeforgató)
😆
...pedig úgy sokkal jobban mutatott.
Mert a nyujtott komment atcsuszott a kovetkezo oldalra. Ha visszalapozol, ott el lesz csuszva, ami hosszu
Most beszéltem a kamionos haverral, most éppen a buzi hollandoknál jár, a dízel MOST (tehát ma) 390-es átváltással számolva 1210,- forint literenként.
Amikor pár éve elkezdett arrafelé járni, akkor 89 eurocentért kezdett tankolni. Ugyanazt a kaját veszi ugyanabban a boltban (telephely mellett), nem olyan rég 25-30 eurót fizetett, most majdnem 50-et ugyanazért.
Most jön a véleményem, amiért tuti sokan hisztiznek, hiszen ugyanezért már megkaptam:
Kíváncsi leszek, hogy amikor idegenbe szakadt hazánkfiainak kitelik a becsülete, vagyis bezárnak azok a munkáltatók, ahol eddig más okádékát takarították, ahol a német/holland nyugger alól szedték ki a pelenkát, akik más szarját pakolták fel a polcokra, mindezt persze ÚGY, hogy visszafelé köpködtek, azok mikor jelennek meg megint a határon, mikor állnak be a segílykéért "mert nekik megjár", mert láttam, láttunk már ilyen a kovidos járvány elején.
De legalább az itthon, ebek harmincadjára itt hagyott mamának-papának segítenek. Ja, nem is.
Én, habár nincs és nem is tervezek villanyautót venni, azért igyekszem a legtöbb szabályt betartani a saját, jól felfogott érdekem miatt IS.
Amiket írok, az zöldrendszámos köcsögök, tegnap pl. direkt megnéztem, hogy nem tölt vagy csak nem látom a kábelt.
...most bezzeg tördeli a végtelen sort.
De én most ezt akarom. Nekem amúgy nincs bajom annyi, hogy úgy menjek el innét, hogy anyámékat itt hagyjam, majd amikor már nem lesznek esetleg, akkor más lenne az igény, igaz, a cigány-arab-nigger ny-európába nem biztos, hogy kedvem lenne, máshova meg hol, ahol legalább ilyen az infrastruktúra. Van, ahol mondjuk a majdani nyugdíjamból jobban ellennék, de ott meg sok a kígyó, meg a skorpió meg az ilyen lófaszok.
Mobil nezetben nekem is, desktop nezetben viszont ugyanugy szettolja, mint PC-n.
Ha ez így lenne, nem itt basznád a rezet.. 🤣
Nekem betördeli a mobil.
Nem villany autósok is simán parkolnak oda.. totalcar facebookján volt ez téma és meglepő, hogy csomóan egyetértettek ezzel.. nehogy már csak a köcsög villanya tudjon megállni
!
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :- :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-DD
Én azt tudok, amit akarok.