Majd ha valaki.valamilyen jogi alapon meg akar büntetni, rádugom aztán otthagyom. De hogy nem fizetek érte annyit amennyit az üzemeltetője akar az biztos.
Hát a sok szaktekintély, aki kiment beteghordónak meg konyhai-kisegítőnek 1800 eurós álomfizetésért, az biztos hazajön, mert az a pénz nem sok mindenre lesz kint elég.
És? Én se szoktam. Viszont a kreszbe sincs benne hogy kizárölag elektromos állhat oda.
Sose foglalaják el az összest, legalábbis feelénk és nem is nagyon tölt senki csak otthon.
Ellenben jo nagy a hely és cigány nem áll.mellém.
Családos parkolo sincs a kreszben, ezek csak gesztusok
Az itt nem itthon, hanem itt, sm 🤣
Amúgy európában még sok jó hely van, de az 50.000-nél nagyobb városok elestek... német-svejc-franszoába nem mennék, spanyol-portugál-északolasz talán, de lassan Mo mindnél jobb hely lesz...jó a buli, csak sok a köcsög 🤣
Én speciel nem tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy elektromos vagy rokiparkolóba álljak, így legalább ekézhetem azt, aki megteszi. A családos parkolót már lazábban kezelem, arra nincs jogszabály, pláne, hogy adott esetben családos veszi el a normál parkolót, így kénytelen leszek beállni én, de ez nálam évente három eset mondjuk.
Most beszéltem a kamionos haverral, most éppen a buzi hollandoknál jár, a dízel MOST (tehát ma) 390-es átváltással számolva 1210,- forint literenként.
Amikor pár éve elkezdett arrafelé járni, akkor 89 eurocentért kezdett tankolni. Ugyanazt a kaját veszi ugyanabban a boltban (telephely mellett), nem olyan rég 25-30 eurót fizetett, most majdnem 50-et ugyanazért.
Most jön a véleményem, amiért tuti sokan hisztiznek, hiszen ugyanezért már megkaptam:
Kíváncsi leszek, hogy amikor idegenbe szakadt hazánkfiainak kitelik a becsülete, vagyis bezárnak azok a munkáltatók, ahol eddig más okádékát takarították, ahol a német/holland nyugger alól szedték ki a pelenkát, akik más szarját pakolták fel a polcokra, mindezt persze ÚGY, hogy visszafelé köpködtek, azok mikor jelennek meg megint a határon, mikor állnak be a segílykéért "mert nekik megjár", mert láttam, láttunk már ilyen a kovidos járvány elején.
De legalább az itthon, ebek harmincadjára itt hagyott mamának-papának segítenek. Ja, nem is.
Én, habár nincs és nem is tervezek villanyautót venni, azért igyekszem a legtöbb szabályt betartani a saját, jól felfogott érdekem miatt IS.
Amiket írok, az zöldrendszámos köcsögök, tegnap pl. direkt megnéztem, hogy nem tölt vagy csak nem látom a kábelt.
De én most ezt akarom. Nekem amúgy nincs bajom annyi, hogy úgy menjek el innét, hogy anyámékat itt hagyjam, majd amikor már nem lesznek esetleg, akkor más lenne az igény, igaz, a cigány-arab-nigger ny-európába nem biztos, hogy kedvem lenne, máshova meg hol, ahol legalább ilyen az infrastruktúra. Van, ahol mondjuk a majdani nyugdíjamból jobban ellennék, de ott meg sok a kígyó, meg a skorpió meg az ilyen lófaszok.
Nem villany autósok is simán parkolnak oda.. totalcar facebookján volt ez téma és meglepő, hogy csomóan egyetértettek ezzel.. nehogy már csak a köcsög villanya tudjon megállni
https://www.facebook.com/reel/1271298064977364