Pipi b+, meg hogy csinálod ezt a linkelést? én még direkt se tudom így szétbaxni ezt az oldalt... írj a rendszergazdának, biztos hálás lesz, mert feltársz egy hibát 😁
Hát az a része a feleségem magán ügye(kezeit széttáró) Ki vagyok én, hogy beleszóljak a dolgaiba(kezeit széttáró)
Csak kaja legyen itthon legyen rend és tisztaság a többi engem nem igazán érdekel 😅
Nos akkor szögezzük le(kezeit széttáró) Engem eddig még csak az új autók szopattak az elmúlt 35 évben. Ja kivéve a passzát az hét éves használt volt amikor vettem na az is szopatott. 😅
Vannak, akiket nem szeretnek az autók, többnyire azért, mert hót hülyék hozzá 🤣 nekem soha nem volt még komoly problémám autóval, pedig volt már vagy 15 féle... régi öregek elromlottak persze, ahogy kell, de azok meg faék egyszerűek voltak és megjavítottam otthon.
25 éve meg gyakorlatilag csak újszerű autónk van - bár pipit azok is szopatják 🤣
Nem ez volt a hivatalos indok hanem, hogy nem volt rá igény..........persze nyilván az amit írtál, de ezzel pont azt vesztette el a citrom amiért szerették. Amúgy nem volt az annyira problémás, 20-25 éves koráig gömbcsere és szilentek ami árban sem nagy történet.
Hazaértünk egy többnapos kirándulasról vasárnap. Hétfőn indult vinni a nej a gyereket az iskolába. Aztán szólt, hogy nincs képernyő. 😅 Megnéztem és tényleg nem volt. De ment az autó mondom indulhattok.(Kezeit széttáró) Hazajött felhívtam a szalont elmondtam mi van. Azt mondta küldi az aszisztanszos kocsit. Mondtam el tudunk vele menni. Ezt nem engedték meg. 1 órán belül itt volt a tréler. A csereautóval volt egy kis nézeteltérés mert mind a 8 ami mozgatható szalon autó volt ki volt adva 😅 De másnapra lett kettő is még választhattunk is 😅 Aztán 3 hétig azzal járt a nej mert addig nem volt alkatrész 😅
még kicsit háborúskodnak aztán 1 év alatt visszahozza az árát
főleg ha majd jegyre adják a naftát
én betáraztam 30 litert, kocsiban is van kb ennyi evvel elvagyok idén
Nem az én autóm volt(kezeit széttáró) És példásan kezelték a dolgokat. A nej egy percig nem maradt autó nélkül( kezeit széttáró) úgy, hogy neki sem volt szopás
Csak kaja legyen itthon legyen rend és tisztaság a többi engem nem igazán érdekel 😅
25 éve meg gyakorlatilag csak újszerű autónk van - bár pipit azok is szopatják 🤣
főleg ha majd jegyre adják a naftát
én betáraztam 30 litert, kocsiban is van kb ennyi evvel elvagyok idén