Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipinél nem kell hogy túlkomplikált legyen, elég, ha két gomb van az applikációban, már nem tudja megoldani 🤣
Igen, panaszkodnak a népek, hogy szarul megy az országban minden, meg nagy a csóróság, oszt' egy ikea parkolóban nem lehet megállni... 🤣
A lidlis buzi fejlesztett a bolt pultjanal valami szoftver direkt bonyolultan, vagy vett valami komplett, kesz termeket egy erre szakosodott cegtol?
Tyeszlát lehet korlátozni 5amperig. De alapból ha bedugod a kábelt az töltésnek számít.
A másik hogy rohadt nagy városban élhetsz, mert itt pesten simán a parkoló végében mindig van hely és ott nem nyitják rám az ajtót. 50 métert meg tudok sétálni.
Na igen. Ez meg a másik, hogy tök egyértelmű, hogy szándékosan használhatatlan vagy túlkomplikált a töltés indítás, nehogy eszébe jusson bárkinek használni.
Tavaly nem volt hely az ikeában és én a kocsiban ülve vártam meg az asszonyt villanytöltőhelyen, hogy ha kell félreálljak, de nem kellett viszont voltak akik odajöttek, körbenézték az öreg citromot és mondták is egymásnak, hogy nem is tudták, hogy ilyenből is csináltak villanyt, akkor kellett volna gyorsan eladni egy madárnak, hogy villany. 😆
Igen. Ez a kicseszés. Főleg hogy én úgy emlékszem, amikor megcsináltam a B-t akkor nekem még be volt húzva az is, meg a traktor is, hogy vezethetem. Jogsi cserénél meg már nem volt benne, csak hogy lehessen fizetni a plusz vizsgáért.
Abban igaza van, hogy nem olyan mint a roki helyre beállás. Simán szabálytalan parkolásnak számít sokkal enyhébbek a szankciók. De ez akkor is, ha villanyautó nem tölti a kocsiját, csak beáll. Más kérdés hogy a kutyát nem érdekli az AC töltők helye, sem a közterületet, sem a rendőröket, sem a villanyautósokat, mert annyira drága és senki nem tölt ott. DC töltőért jobban harapnak a villanyautósok.

Másik hogy én azért találkoztam benzinkúton is felesleges oszlop foglalással. Főleg paraszt taxisok csinálták itt a MOL kúton, hogy parkolónak meg irodának használták a benzinkutat és annyian odaszoktak hogy mozdulni sem lehetett tőlük. Aztán a MOL elhajtotta őket
Amióta fizetősek, azóta erősen túlárazottak, így más sem tölt ott.
AC töltőért többet kéne fizetni mint a TEA vagy Tesla 100kW feletti töltőiért.
A boltokat értem. Kötelező nekik töltőt lerakni bolt mérettel arányosan (mondjuk vicc hogy büntetés nincs rá ha nem teszik meg) de ha sokan használják, akkor foglalkozni is kell vele, az meg költség, így jól megtolták az árakat és nincs vele gond.
Benzinkutak töltőit is értem hogy miért úgy lőtték be a töltési árakat, hogy egy átlag belső égésűnél drágább legyen.
Azt viszont nem értem hogy az elektromos művek, mint az MVM és az eON miért a legdrágább töltők az országban. Szerintem nekik kellene a legolcsóbbnak lenniük, mert ők a legközvetlenebb forgalmazók.
Ehhez képest a TEA és a Tesla a legolcsóbb, pedig ezek is úgy veszik az áramot, meg a helyszínekre áramot szerezni is nehezebb nekik.
Amúgy a boltok és benzinkutaknak is olcsóbbnak kéne lenni, mert ott is ott volt már az áram. A kiépítés nem kerül plusz pénzükbe, és a boltok még vevőket is tudnának vonzani, főleg ott ahol az emberek otthon nem tudnak tölteni, egy nagy bevásárlással meg lenne a kocsi töltése is. (Zoe-val csináltam amíg nem volt otthon töltőm, szóval működik)

Na mindegy. Ezért jó hogy elég nagy az akkuja a kocsimnak, mert nincs ilyen gondom, hogy minden szaros cégre rá legyek szorulva. Kényelmesem eljutok bárhova Európában, értelmes árú cégek töltőin is.
egyszer a lidl töltöjét teszteltük egy bevásárlás alatt beletett 3kwh áramot a kocsiba, valami 160 forint felé van ott az áram ha jól emlékszem
500 forintot megér hogy nem basszák telibe az oldalát a parkolóban
azt nem tudom vissza lehet-e korlátozni mennyivel töltsön, ha igen akkor le kell venni minimumra aztán még kevesebbet kell fizetni a "parkolásért"
Oke, lgfeljebb vagy a lidlis boltvezeto rauszitja, vagy odabasz nekik egy fizetesi mghagyasnt a szelvedore.
Na azért csak mekérdeztem az ai-t 😆 szóval a 2019/243 X.22 kormányrendelet szabályozza. A kresz szigorúan tíltja, hogy elfoglalják a villanytöltő helyet nem töltés céljából. Azt mondja van egy várakozni vagy megállni tilos tábla amin van egy kiegészítés kivéve elektromos autó. Megmondom őszintén én még sose figyeltem(kezeit széttáró) de ha az AI mondja akkor így van (meghajlós)
Közteres nálatok is van ahogy nálunk is. Telefonszámuk is van. Akkora városban mint a tiétek meg a miénk nagyjából 10 perc alatt kint is van ha a boltvezető felhívja. De soha nem látok állni ezeken a parkolókon senki(kezeit széttáró)
Őszintén szólva én még nem nagyon láttam villanytöltő helyen benzin dízel autót parkolni. Olyat már igen, hogy elektromos autó parkol ott de nem tölt😄 Ha nagyon nincs hely az IKEA előtt akkor mi is beállunk a villanyos helyre de mi rádugjuk a kábelt "mintha" töltenénk. Tavaly kipróbáltuk egyébként az ikeásat és hát azt kell mondjam olcsóbb ha valaki benzines krazzal jár 😆 5 éve mêg forint fillér volt ott tankolni vellanyt most meg már horror. Innen is látszik, hogy csak a nyügnek van eszük ágában sincs ezt széles mosollyal az arcukon üzemeltetni. Legalább 1 éve rossz az egyik oszlop a kiîrás tanúsága szerint. Hát nem rohantak megjavítani 😅
Akar a faxt villanyt eladni. Két autóval kétszer próbáltunk tölteni sose sikerült töltésre bírnuk. Ezeket azért telepítették a boltok elé, mert kötelezték rá őket. De tényleg soha a büdös életbe én még nem láttam se a Lidl se a penny SD a Pepco parkolóba tölteni senkit, úgy, hogy ingyen van. Most, hogy mondogatjátok, hogy már nincs is ingyen amikor ingyen se kellett pénzért még úgy se kell majd 😆 Gyanítom a töltők jelentős hányada azért lett telepítve mert kötelező volt. Aztán ennek nem is örülnek, mert pénzbe is kerül meg folyamatosan helyet foglal a parkolóból
Meg annyi tölteni akaró se, mert mindenki otthon tölt......
Magántööltők hozhatnak ilyen szabályokat, de nincs emberük aki ezt ellenőrizze. Max pesten a közteresekkel lepaktálnak. Felénk nincs rá apparátus
...mert nem én vagyok a prezident.
Amúgy még egy határig tudomásul is venném, de az, hogy sokszor hallom-olvasom, hogy amíg kint van, mindig a magyar viszonyokat és a kormányt basztatja.
Szarházi, köcsög tolvajok mind.
Ne tudd meg, hány ilyennel találkozunk... kint dolgozik, de laborba, meg ellátásra, meg gyógyszerért haza eszi a fene, mert kint nem tudja megfizetni...
A lidliben igen, előbb linkeltem is.
Meg is érdemlik. Ha rajtam múlna, ezek itthon is csak piaci alapon kapna ellátást, mondjuk aki 6 hónapig külföldön tartózkodik munkavégzés céljából, az.
Megbüntethetnek, hogyha a töltőoszlopokhoz tartozó parkolóhelyeken parkolok?

A töltőállomáshoz tartozó parkolóhely a töltés időtartama alatt vehető igénybe, ami a töltés elindításával kezdődik.
A felhasználó köteles a töltés leteltét követően, de legfeljebb 10 percen belül, haladéktalanul elhagyni az E-töltők igénybevételéhez kijelölt parkolóhelyet. Amennyiben ezen idő letelte után is a parkolóhelyen tartózkodik, úgy Áruházunk jogosult értesíteni az illetékes Közterület Felügyeletet a szabálytalan parkolóhasználattal kapcsolatos intézkedések megtétele érdekében.

Az ezzel összefüggésben kiszabott bírság vagy egyéb költség megfizetésének kötelezettsége a felhasználót terheli. További információt minden esetben a hatályos ÁSZF-ben találhatsz.

https://ugyfelszolgalat.lidl.h...
Amikor a honról beszélünk, akkor mint határozószó, konkrétan a "hon", mint lakóhely és nem tartózkodási hely. Mind a kettő megfelelő amúgy.
(Speciel Stelvio-ba menet nem láttam nagy problémát arrafelé a niggerekkel kapcsolatban, azt még el tudnám képzelni, függetlenül a Dolomitoktól.)
Akko bukó,kell a nehezpot jogsi.
Nem lát Kawa, de azért leírom hogy ezek az áruházi parkolók közforgalomnak megnyitott magánterületek... ha töltő van, akkor a töltő szolgáltatója valószínűleg megvette vagy bérli a helyet, azért, hogy villanyt tudjon eladni...
Kresz erről nyilván nem rendelkezik, de ez kb. uaz, mintha beállnék a Shell kúton az oszlop mellé, lezárnám az autót és elmennék bevásárolni... de ezt valamiért nem csinálják... 😁