Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na kb. ennyi. Én az útszéli büfébe sem cipelem be a sok szart.
Néha felmerül bennem hogy te nem is motorozol ha ilyen hülyeségeket ki tudsz találni.
Motoros ruha nem a kényelmetlenség miatt nem jó gyaloglásra hanem mert meleg, és minimum részben légzáró.
Én simán leveszem és otthagyom a motoron ha be akarok menni valahova. Nem kell ehhez komplett szállás. Aki az izzadt szőrös seggemet akarja kukkolni, az legyen boldog a látványával.
Timmelsjoch-motormuzeum,szerintem kocsival menj.
Nincs semmi probléma, egyszerűen a helyén kezelem az igényeimet. Amikor olyant akarok nézni, nem motorral megyek. Színházba sem, esküvőre sem.
Ja, meg a táska, meg a kesztyű, meg a csizma. Szóval van az a helyzet, amikor kicsit kijjebb tolom az elveim határát, de egy múzeum tutira nem az. Maltatal/Kolbrein gátnál gyalogoltam, elég is volt.
Hát, ha megyek valahová, én is reggel veszem fel és amikor hazaérek (vagy a célhoz) akkor veszem le. De az, hogy motoron ülve egész nap elvagyok vele, vagy "pár órát" gyalogoljak benne, még ha bírnám (nem próbáltam, de nem is fogom), akkor sem vonzó. Vagy motorozok, vagy kirándulok. A múzeumlátogatás az utóbbi. Persze lehetnek határesetek, mint pl. az isonzói emlékmű, amikor haladtam Bovec felől Triesztbe, de az egyrészt nem is kifejezetten múzeum, meg ott van szinte az út mellett. Ennyi elég is. De nem azt mondom, hogy ez a jó, hanem NEKEM ez.
Most hogy mondod.........lófaszt......🤣
Kivéve ha valami trágyapumpát hajtotok, oda még sok is😅
Nagyon sok problémátok van a motorozással. Ne motorozzattok.......nem való nektek
Ha ilyen marhassgra vetemedek mint furdőzes motorturan akkor van egy jó hoszu kábelzár,átfűzöm a kabát ujján,a sisakon és fennhagyom a motoron.
Vagy marad rajtam,kabat pl,sisak marad a motoron s kabelzarral,kesztyu nyaksál meg barmi elfer a tanktaskaba smi szinten egy kisebb kabelzarral kötök a motorra.
Ezzel elvagyok olyan helyen hogy kötelpalyas sifelvonoval fek az 5 ujj kilatóba,pordoi fenn,vsgy a sasfeszek budzmegallo,bar ez utobbi nem erte meg.
Jelenleg egy alpinestars SMX6-ban maszkalok es max ste veszem le.
Kényelmetlen egy térdig érő motoros csizma? És vagy pár órányi látótávolságra ott hagyom a csomagot, sisakot, vagy cipelem magammal?
Na...
Vegyem le a protektoros kabátot - vagy ami alatta van nekem a hátprotektor - meg kesztyű meg lófasz? Sose. Amikor fogyasztok, akkor persze leveszem, de ráterítem a motorra szellőzni, a sisakot is úgy, hogy minél jobban átjárja a levegő. Amikor Triesztben megálltunk fürdeni, és a sok pakkot sehová nem tudtuk biztonsággal eltenni, így a strandra lecipeltünk mindent, amikor olyan meleg volt, hogy nem száradtunk meg és nem jött fel a motoros cucc, pólóban mentünk az autópályáig, ott a benzinkúton hűsöltünk, akkor tudtunk felöltözni, na, olyant soha többé. Még anyámért sem.
Be volt tervezve a stelvio utan nauders,onnan a timmelsjoch olaszba majd a staller hagó,de tul sok es eső volt.
Azt nem, de ezt igen:
(Klagenfurt magasságától a magyar határig esőben, csöpögéstől a rendes esőig, ami még nem zivatar.)
Nem is kell többet, ennyi egy Kawa ER6N-től elég is volt.
Nem kell atoltozni,ha kenyelmetlen egy motoros ruha par ora gyaloglasra az nem a megfelelo motorosruha motorozasra sem.
Ja,probaltad gsxr1000-el?
1 nap 526km bp-köflach-judenburg-bad kleinkircheim.
2.nap 267km giau hago,arabba,foiana.
3.nap stelvio-reisa to-zams-felbentauern-mörschack.
4.nap 679km glockner-edelweis-liezen-semnering-movar-bp.
Azt én úgy tudom csak elképzelni, hogy a "múzeum" -nál van a szállás, és rendes (át-) öltözetben megnézem. Mondjuk ez mindenre is igaz, kivéve az út melletti étkezdét esetleg.
Azt a Suzuki GS500 is megcsinálta.
Hat,valszeg jobb mint azok a nehezipari mellektermekek amiket motor helyett gyartanak.🤣
Gsxr? Mazoizmus felsőfoka 😅
Szokott olyat csinalni egy csomo ember.Pl 1 vilaghaborus temaban.
Valszeg kemenyebb mint te puhány mumájer.🤣
A gsxr vegigjott senjbe,meg haza,de a stelviot is megjarta.
Nem. Ezt a kép nélkül is lehet tudni 😆
Sport motorral 500 az maga a halál pláne az ilyen lassú kanyargó szarokon. A zx 900 ami legendásan kényelmes volt mert a kormány a villahíd felett volt és nem görnyedve kellett vele menni annál is örült az ember ha 500 után leszálhatott róla(szemeit körbeforgató)
Motorral?