Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye nem is kell megkérdeznem, hogy ki a buzi?
Ja,vannak olyanok is.
Múzeum?
Hetvegi delelőttös szlovák tekergés kb 200-220.
Hegyvideken idealis a 3-400 lenne de atvezetőkkel egyutt hogy minnél több legyen az ismert hágók szama be lehet vallalni sportmotorral is az 500 köruli napi szakaszt.
Igaz se muzeum se kilátóhoz gyaloglás se ebed etteremben 1,5-2 óraig nincs benne.
Persze, de azt nem nezte senki, hogy a 130 az amugy 260, na, nem mintha az a vilag minden tavolsaga lenne.
De ha egyszer az tetszik es jo nekem, a megfelelesi kenyszer miatt menjek tobbet? Azt nem is mondtam, hogy egyszer hazajottem egy seggel Irkutskbol.
Na most ezze jól elindítottad a kilométer faszméregetést 🤣
Nekem eccer volt 840, hát abban én nem találtam sok élvezetet... mi papír kutyák vagyunk, 400 már a végső tolerancia szint.
130km? az 50es robogót amikor vettem csak tesztnem mentem egy 120as kört
200as karikákat bármikor verettem vele, 8 literes volt a tank 3 litert evett szóval még tankolni se kellett megállni
ha lett volna végre rendszám az 50esekre akkor simán verettem volna egy európa körutat is vele, de már a románoknál problémás volt a rendszám nélküli beutazás
Kedvtelés nélkül el se indulok......
Közúton a 6-700 km az csak menetidőben tíz óra, plusz a megállások. Én, ha el akarok érni egy célt, akkor hajlandó vagyok ennyit menni, de ha csak kedvtelésből megyek, akkor már nem.
Jaa, mert ugyebár nekem az van közelebb😆
Hát, nem egy hypertér ugrás.....
Szlovákiát már tizenöt éve is 6-700 km körben határoztam meg, és abba egy csülök néha benne volt.
Elsőnek? Fokozatosság. Amúgy két óra oda, egy nézegelődés, egy visszafelé valami kaja, kettő vissza, az már hat. Nyitánynak éppen elég. Utána majd Dunacsún-Medve.
130km?
Uhhh,nem lesz az sok?
Ötletnek nem rossz, de az első hosszabb utam Lendva lesz, a kilátó.
3 óra alatt ott vagy Lavamündben.
Erre nincsenek hegyek, így azt nem tudok. Az utcák még kevesebb vizuális élményt nyújtanak még a nem létező hegyeknél is, ezért azt sem. A szarásig uncsi üvegtigrisig nem mentem el, magyar zászlós, hínáros bőrkabátban nem szeretnék találkozó fotót felrakni egy benzinkútról, így hát nem sok maradt, ami egy parányit is érdekes.
Ennyi elég is.
Az OTP-t sem vágom, de 2017-ben hol volt a tisza párt egyrészt, meg hát... az OTP ingatlanosnál majdnem 5 ezer eladó ingatlan van, most mindegyiket nézzem át, ha venni akarok valamit, nem-e valami egykori deviza szerencsejátékosé volt?
a vitya anno valami fidesz házat adott el vagy valami ilyesmi
lusta vagyok utána nézni
aztánnmégsem tűnt el a közéletből
de ha minden fideszes csak 1db lakást szerzett volna be kicsi pénzért most térdig járnánk a zsetonban
csak a matocsi klán kivett annyi zsetont amiből egy nagyobb falut megvehettek volna mindenestől
és ez csak egy família
Az OTP nem neres... rosszabb: csányi mindig annak smúzolt, aki a kormánynál volt.
Tájfotósok ............. akik motort fényképeznek közel a vízparthoz ???????
Mi bajod a motorral? 🤔
Most erre tényleg válaszoljak? 😅
Látod. Tiszás jelölt bármilyen geci lehet, szóval te is beférnél 😅
Amúgy tényleg nem értem itt mi lenne a bűne.
Itt az OTP volt a geci, de az meg NER-es, azt mégsem lehet szidni egy kormánypárti újságban 😄
Hát ilyen alapon belölem tiszás kopogtató cédula gyűjtő se lehetne 😅