Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most másoltam ki az oldalról
125 láda amit meg kell találni
biztos vagyok benne hogy a közvetlen környéketekben van legalább 50 láda
vagy olvastam vagy valaki mintha mondta volna(gondolkodós)
Ez mikori történet amit most felraktál? 75 láda az látóhatárba van az legfeljebb 2-3 év(gondolkodós) 1000 találat az 40 + év lenne 😅
azt az 1000 megtalálást hol olvastad??
én ezt találtam
az már komolyabb teljesítmény. Mi még 7 nél járunk január óta 😅 Nem nehéz kiszámolni így én mikor lehetek rejtő 😂
ha valami gebasz van akkor meglehetősen gyúlékony
a lifepo4 megvnagyon nehezen gyullad ki
nekem ha nagyobb akku lesz akkor csak lifepo4
tervben van de lusta vagyok nekikezdeni
százpár után meguntam, csomó erdélyit se írtam már be
anno nem volt alkalmazás meg telefon a neten kellett kijelölni hogy megtaláltam és beírni a kódot
amit megtaláltunk max ha 150 lehetett vagy ha nem a közelében
ugyanúgy elfogyott a lendület mint a földutak beküldésével
anno többszáz km utat kükdtem be meg 4 falu komplett utcáit
mai napig látom melyik térkép használja azokat az utakat amit én jártam be
a másik okos(fejét fogó) Nem én írtam a telefon írta. Igaz én fogadtam el amit felajánlott mivel nem a játék neve a lényeges hanem az, hogy egy gép hogy gondolkozik bizonyos dolgokról. Most voltunk Budán a kishárshegyen. A makovecz kilátó környékén van egy láda. Na tudd meg az ai-tól a kódot. Ha sikerül kiszedned belőle elhiszem, hogy olyan qrva okos vagy, hogy te túl jársz az eszén arra nem gondolnék, hogy fel fogod keresni a ládát szóval ha ide leírod a kódot akkor elhiszem, hogy okos vagy. Addig csak okoskodó 😅
Pont ezért viszek magammal tollat, mert az idióták kiveszik, nehogy bele tudjunk írni a noteszba 😅
1000 láda után én is rejtő lehetek. Te mennyinél tartasz?
az. nem én írtam telefon írta(kezeit széttáró)
B+, még a játék nevét se tudod leírni... 🤣 persze hogy nem jársz túl egy AI eszén... 🤣
Miért? semmivel sem rosszabb, sőt a hideget jobban tolerálja... no meg szemtelenül kevés pénzt adtam érte... 😁 Ezzel a 18 kWh-al most már elleszek egy darabig 😁
dregán víztározónál is van egy(bár itt csak a kód egy része van csak), meg a pontoskőnél is, meg rengeteg helyen aminek nem jut eszembe a neve
régen nagy divat volt gps-el mászkálni és keresgélni, én ehhez már túl lusta vagyok már
Eddig 3-at találtam gombászás közben.
Az egyikből kivettem egy tollat, de beletettem egy kulcstartót:)
Pont tegnap kérdeztem mindkettőtől,hogy értelmezze mit lát a képen.a chatgpt kapásból mondta hogy nagyon nem jó az érték,mert a kért illetve a valós között nagyjából 35%eltérés van,a google tudta hogy a 100%-68,44%~32.2%,tökéletes a működése,chatgpt-t rá kellett vezetni hogy miért annyi az annyi.
megnéztem a geocaching.hu -n hogy 2008-ban volt az első láda megtalálásom
kicsit el vagy maradva 😂
Az geocaching lesz......legalább tudd már, amit játszol miaz😅
Kipróbáltam.... majdnem.teljesen mást mond a google mint a chatgpt😀
Össze kéne engedni őket
Nem mondja el. Te nem tudod tanítani(kezeit széttáró) Más érdekes tény róla. Mostanában szoktunk bringázás közben geoclathing ölni a gyerekkel. Ez anból áll, hogy van egy ap ami le van töltve a telóra és regisztrálva vagyok. Ez mutatja hol találhatók azok az elrejtett kis dobozkák amit gpssel meg kell találni. Ezekbe található egy kód amit bepötyögsz az AP bá elküldöd és van egy találatod amiket lehet gyűjteni. Egyszer poénból beírtam egy multiláda megfejtését ez egy négyes multiláda volt tehát négy szó négy különböző helyen. 8 sánta lila majom ez volt a megfejtés. Mikor beírtam mondta, hogy ezek kódok. Mondom milyen kódok? Akkor leírta ezt a geoclathing játékot. Mondom tudom én is játszom ma kerestem meg a gyerekkel a kódokat. Kíváncsi voltam tudja e hogy hol vannak az országban ezek a kódok. Rögtön válaszolt is persze a Nagykőrösi parkerdőbe mondja. Ekkor már felkaptam a fejem 4800 kód van elrejtve az országban. Kérdeztem tudja e az összes kódot? Azt mondta minden feltöltött kódot ismer koordináta szerint is. Mondom fasza akkor ágyból fekve meg tudom fejteni a ládákat. Próbából kértem tőle egy csemői kódot a strázsadombon elhelyezett ládáét. Azt mondta nem adhatja meg, mert elveszítené lênyegét a játék. 20 percig 20 féleképen próbàltam kicsalogatni tőle az információt és nem adta meg a rohadék 😆 kérleltem, könyörögtem majd parancsoltak, utasítottam a végén azt is írtam, ha most azonnal nem adja meg a kódot az életem múlik rajta mert pisztolyt tartanak a fejemhez és ha nem mondom meg mindjárt lelőnek(kezeit széttáró) elküldte a 112-őt, hogy hívjam de a kódot nem adta meg 😅
Ez csapda, mert hiába adna ötleteket, a kifogások kezelése a hatóságnál le van fektetve, nem logika, nem elvárás, nem humánum, nem semmi alapján történik az eljárás, hanem megadott az, hogy mennyit fizet aki nem fizet. Ezért van leírva, hogy egy karakter elütése még oké, kettő már nem. Ezért a lekezelő jelző megjegyzése is felesleges, mert a kifogásolt hangnem sem pótdíj mértékcsökkentő. tehát ez nem egy bírósági eljárás, ahol az ügyvéd meggyőzi a bírót, hogy csúnyán beszélt az ügyintéző, ezért indokolt a büntetés elengedése vagy csökkentése. Jelzem, ha valóban kifogásolnivalót mondott volna, de ilyent írásban tuti ezernégyszáz%, hogy nem tesz, mert az ügyintéző leírja a választ, utána feltejeszti a közvetlen vezetőjének, aki esetleg még feljebb egyel (ez ügytípustól és beosztástól függ), aki ráteszi az elektronikus pecsétjét, kiadmányozza elektronikusan, aztán megy a válasz az útjára, vagy kinyomtatják vagy az ügyfél tárhelyére, de az már lényegtelen is.
Szóval ha az ügyintéző csúnyát is írna, a sorban következő vezető NEM fogja továbbengedni. Az ügyfélforgalmi irodában persze bármi megtörténhet, de az sem jellemző, sőt.
ha nem az ai-t kérdezed akkor lifepo4 akkut veszel a li-ion helyett
én kidolgoztam a li-ionnak egy jobb töltési módot de nem árulom el a mesterséges agynak mert akkor elmondja mindenkinek 😂
Annyira nem mindegy,a google pl nem korlátoz le,a chatgpt tapasztalatból mondom hogy többször beszél hülyeséget,többször veszik el az erdőben,persze egy kis segítség azt már oké,de szerintem komplexebb a google
A mi szintünkön mind1, melyik... ha pontosan, specifikusan és szakszerűen kérdezel, a válasz is olyan lesz. Egyébként a CahtGPT a napokban lépett veruiót, nem tudom, a free usereknek elérhető-e már... most legtöbb dologban azt tartják megint legjobbnak, de mégegyszer mondva, a mi (blőd😁) kérdéseinkhez mind bőven elég.
Most kerestettem vele Li-ion 13 soros BMS-t, meg az inverterem (pontos tipus szerint) beállítását is pontosan leírta, nem kell manuált böngésznem.
Én már google AI használom chatgpt helyett,úgy veszem észre hamarabb megy rá a jó útra,kevesebbet kell terelgetni.Tesztelni is szoktam,mindkettőnek felvázolom ugyanazt a problémát,google jobbnak tűnik.
Eddig minden ami tippet adott jó.Szoval passzolok.