Hobbibol nezem a profilokat,a legviccesebbek a mindjartehenhalunk,romokban az orszag,elloptak az orszagot. Es egymas útan oar honap idoeltetessel dubai út meg egy japan.
Turistakent fenykepezkedve.
sosem állítottam hogy szegénység van
azt állítom hogy kurva sok kölcsönt vettek fel és azért van bőség
és ha ez a kölcsön felvétel nem folytatódik akkor ahogy fizetik vissza a már felvett kölcsönöket úgy lesz egyre szarabb
és aki már fizeti ott nincs bőség, ott mincs új kocsi meg görög nyaralás
és azért mennek a multiba mert ott olcsóbb a kaja mint a kedvenc kisboltjukban.....
nálunk elmúlt pár évben 2 kisbolt is bezárt egy meg haldoklik....
ezért mennek a lidlbe meg a többi multiba
Van olyan is. Én is vettem le egy honapja egy másfélévest. Meg lesz akinek a tizenévest cseréljük.
És ha tényleg becsengetnék meg lenne az öt, persze nem aznap de az üzlet záros határidön belül megköttetne. Rengeteg okj klimás lett, szemlátomást viszik a munkát. Csak a környéken lett legalább husz, 6 éve még asszem 7en voltunk. És mind dolgozgat, ebböl se a szegénység jön le. A netröl se egyébként, ahonnan ini olvassa a liberális faszságokat, mert elég lenne csak a fészbukon szétnéznie.
😃nem vagy okos. Ez nem jo példa. Vesznek mást, ne hogy mér azt mondd hogy szegénység van, mikor a boltokban tömeg van, és nem kenyérért meg tejért, mert a feleségem tizensok éve a lidl kiszállitáson van és mondja mennyivel kell több áru évröl évre. Rengeteg az uj auto, futnak a ház felujitások, egyre többen mennek külföldre nyaralni. És ne gyere azzal hogy ez mind hitel, mert nem az.
akkor próbáld jo azt hogy ahol felteszel klímát kopogtass be 20 házba és kérdezd meg ki szeretne klímát, mert pont itt vagy és elengedsz 10 ezer kiszállási díjat
ha 5 háztól többen mondják hogy kell az akciós llíma akkor tényleg gazdagság van és ekkor rájössz hogy nem egy dologról beszélünk
A mi hazánkról azért nincs még semmi rossz, mert még soha nem voltak olyan pozícióban, hogy lopni tudjanak 🤣
Aki most mi a térségünkben tiszás országgyűlési képviselő lett, az három éve a mi hazánkban kezdte a politikai munkát... gondolom meglátta, hogy az életben nem jut a fazék mellé így 😁 persze most, mikor a mi hazánkos múltjáról kérdezték, mint tiszás képviselőt, simán letagadta, csak felkerült a netre egy videó, amin a mh irodában papírokat tölt ki 😁
Igazábol mindegy is meg nem is.
A jobbik akkor kezdett erösödni amikor a politikai vonaluk lágyult, több választo fogadta el a fidesszel szemben. Aztán addig ment a lágyulás, mig szakadáshoz vezetett, mert mint láthato a jakabpeti már a szélsö jobbtol a középbalig mindent bejárt. Aki tartotta a kezdeti politikát abbol lett a mh, de vissza is esett a választási szintje a jobbik hasonlo érájának szintjére.
A jobbik többször volt 20% környékén.Ebben meggyőzni?Persze hogy nem lehet,ezt hívják úgy hogy kitartás az elvek mellett.Tulajdonképpen én pont leszarom hogy tisza vagy fidesz,sőt tulajdonképpen tiszásnak kéne lennem mert a fidesz vette el az összes kedvezményt a tűzoltóságon,ők zsaroktak sok embert a köcsög oktásukkal,de nekem csak az elveim számítanak.És lássuk be, egy tábor van akit semmi szemrehányás nem érhet az a mh tábor.,nem miattuk nyert a tisza,nem miattuk vesztett a fidesz.
Nem. Én a sok embert, családot látom. Kb az ország több pontján. Te vagy aki a szük térböl még a boltba se mozdulsz ki, igy azt a pár szerencsétlen családot létod, akik szintén semmit nem tesznek csak várják a csodát. Mint a huszezres klimaszerelö haverod aki pislog a boltba, hogy a fél nap alatt megszerzett huszezrese egy félig rakott kosarat ér.
Jelenleg megirtam 3 szamlat kb masfelmilliorol,nem kell csinalnom semmit csak varnom hogy pittyegjen a bank,ugyhogy az utolso darabbal motoszkalok a vonohorog projektben.
Jelenleg vadiujnak nez ki a cucc,csinaltattam adattablat ami szebb mint a gyari,itt az elektronika hozza,be kell kotni es megy vizsgara.
ezt írom én is hogy te csak a gazdagabbik részt látod
én kapásból fel tudnék sorolni 30 ismerőst akinek a gyereke 20 év feletti kölcsönöket fizet a házra
az egyik épp 2 hete intézte
de van olyan 50 feletti ismerős is aki egész jól belemélyedt a felújításokba és van jó sok hitel.
pedig ez a kiskőrösi rész nem csóró borsod mégis kurva sok embernek van jelentős hitel
amúgy mist felénk pont beszopódott a nép ilyen 80% feletti fagyjárok vannak
jövőre éhezés lesz
Sok. Aki gondolkodott és reálisan látja hogy a mh soha nem lesz fajsulyos de a tiszát meg kell fékezni. Neked ez becsipödés segget a szájbol, ez nem elvi kérdés hanem tudatosság. De mint tudjuk téged meggyözni képtelenség igy mint a multkor is, elengedem ezt a vitát veled.
Valahogy nem látod vagy nem érted, hogy az a nemzeti vonal amit most a mh elötte a jobbik képviselt, nekünk meg sokunknak pozitivum, de valahogy a sokadik választás után ugyan mindig bent vannak de soha nem érték el a 10 százalékot se. Ennek oka van, a fanatikusok vagy a nem tul okosak nem értik, de nem bonyolult az összefüggés. És ebböl az egyenletböl kivettem tsanyi fideszes mantráját.
De azért a lelkiismeretednek csak jobb lett volna ha nem csinálsz segget a szádból,ráadásul a semmiért.Azért tényleg kíváncsi lennék hány ilyen ember van aki ide vagy oda szavazott úgy hogy egyébként magát mh-osnak meri nevezni.
Ini te nagyon burokba élsz. Itt nem hitelekböl élnek és haladnak. Lehet a pet palackosok eut mondják, én meg létom hogy nem igaz. Hitel is csak annak van a babavárosokon kivül, akiknek jobb üzlet a hitelt használni mint a sajátját. Az meg hogy nincs költés totál baromság. Zsebböl költenek többet évente, mint te egész életedben
Turistakent fenykepezkedve.