Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,itt ishttps://www.eurosport.hu/forma... elég volt a buziskodásból.
Azt mondom én ilyennel foglalatoskodom 😆
Szóval azt mondod, ez egy oktató szimulátor? 😅
Nàlam ez nem játék hanem valóság 😆
Pipiiiii megtaláltam a kedvenc számítógépes játékodat! 🤣
Autentikus kelet európai fejlesztés
http://youtu.be/MGeV_XKA2Kw
Oda minek?
Amugyis Neumbol messze van és itt jobbak az utak is😄
Na holnap ki jön Zsámbékra ? 🤔 😉
cross csizmában tuti dolog mászkálni
egyszer lemásztunk pádsison a csodavárhoz is motoros cuccban, mit ne mondjak kurva szar volt
ráadásul tavasszal amikor még egy csomó fa alkatrész az útban volt
Najo,leszarom a geoládát,de mekdönci keresesben pro vagyok.
mi egyszer itt kerestük a geoládát, meg is lett nagynehezen
jó szórakozást 😅
ja, hogy kód... 😁 na jó, ha lesz még este 5 percem, kiderítem azt is, csak mégegyszer le kell ülnöm dumcsizni az AI-val, mert nem belépve kérdeztem telón, és így nincs meg az előzmény.
A GPS koordináta az nyilvános, de általában el van dugva és ilyen 5-10méteres körben kell megtalálni, meg a dobozon van valami kód amivel igazolod hogy megtaláltad, ez nem publikus.
hát a koordináták megvannak az app-on 😆 Nem a koordináta a lényeg azt azért adják meg, hogy az alapján megtaláld 😅
Minden ládikába van egy kód. ezeket a kódokat tudja az AI. De nem fogja elmondani. De várom, hogy te kiénekeld a sajtot a szájából mert, hogy erről volt szó 😅
hát ezért vagy nagyon hülye 🤣
Mi a kód?
itt írja amit linkeltél 2023-tól levitték 75-re(kezeit széttáró)
van
oda kell menni, és megtalálni
igszándiból ez a kihívás 😂
mert nem minden láda van a mező szélén egy fa oduban, volt hogy 60 fokos emelkedőn mentünk fel fától-fáig mire meglett
megvolt a láda helye 1 méteres pontossággal de ugye ezeknek a többsége jól el vannak rejtve
és amíg nem találod meg nincs kód ami kell a találat érvényesítéséhez
Hát ha így nézzük, akkor egy töltőn lógó telefon mellett aludni is nagy kockázat... 🤔
BMS még nincs rajta.
Én nem tudom hogy működik milyen kód vagy micsoda kell hozzá, sose érdekelt, csak a pontos helyét derítettem ki, az könnyen ment, van még más kihívás is benne?
de ehhez kell kód is.....
egy invetter hoba aztán megy a dc 300v a mapelemből az akkura és máris megvan a baj
persze a bms is ott van de sz is kihalhat a 300v miatt
nem sok ég le de azért előfordul minden évben nem egy eset
Egyelőre megy a tesztüzem a 18 kw-os pakkot épp most töltöm 84 amperrel kint van az udvar közepén egy 5 méteres kábelen 🤣
Mindig mondtam, hogy egy hülye fasz vagy, pipi 🤣 két perc nem volt kideríteni...
Ami neked akkora újdonság, már vagy 25 éve ismerem 😄 a 2000-es évek elején jött be, emlékszem, mert a boltba mindenki gps vevőt akart venni 😄 meg a pdákra kellett telepítenem a gps szoftvereket... de engem nem igazán érdekelt ez soha.
Pipinek nem volt semmilyen akkuja, azt mégis leégett a műhelye. Nem kell ennyire rettegni ezektől.
Oké a szomszéd vett a Hyundai-okból kiszerelt, kigyulladás miatt visszahívott akkut, az viszi a házát (szerencsére messzi van tőlem) azt én sem vállalnám, de mutatta hogy az is azért gyulladt ki mert a gyári specifikáció 0.5C a kocsiban meg 2-4C-vel hajtották, azt ott már kijöttek a gyártási selejtek.