De ha egy rusnya öreg fogatlan cigány ribanc, akkor azt nem kell kipróbálni, ránézésre tudod hogy nem fog beválni... (bár ízlés dolga 🤣)
Szóval így vagyok én a peti gyerekkel 😬
Egyrészt nem valakiben hiszek,hanem azonosulni tudok azzal amit ő képvisel,a kettő pedig nem ugyanaz.Te ugye tiszás vagy,na,te a buzisággal az lmbtq-val tudsz azonosúlni,én meg az ellenkezőjével.
Kurvára nem hinni kell mert az beteges, mellé állni azt lehet ahogy elhagyni is mert ha hiszek benne akkor az lesz ami volt mindig is. Inkább legyen évente elzavarva egy tetű kormány mint szopkodjunk és elpazaroljuk az életünket.
a politika olyan mint a ribanc, csak utána tudod meg hogy megérte-e azt választani amikor már kipróbáltad
szóval a hit az fontos mindkettőnél, mert minden esetben ígérgetéssel kezdődik
Szokott módon mert bár érted mit akartam írni mivel az nem egyeztethető össze a hiteddel ezért félremagyarázod, de akkor újra, nem hinni kell valakiben hanem meggyőződni arról, hogy amit akar az jó nekem és mivel nem hiszek benne (amúgy a hit nem vallás?) ha kiderül, hogy mégsem jó amit csinál akkor hajlandó vagyok ellene fordulni és éppen ezért nem fogom a szart megenni amit belém akar tukmálni ellentétben azzal aki hisz benne.
Szóval te csak akkor fogod tudni hogy a szart nem jó megenni,ha azt valaki megeteti veled.De igen,én hithű vagyok,mert jelen pillanatban amit ők képviselnek azzal én tudok azonosulni.
Mondjuk a hithű ahogy pár napja írtam szerintem nem egy ésszerű dolog, győzzön meg valaki arról, hogy jüt akar nekem és mellé állok, de hinni senkiben, semmiben.
Az is gyakorlatilag 1 pártrendszer és hát nem, szerintem nem működött illetve megbukott párszáz, ezer év múltán és úgy ahogy megérdemelték a királyok és urak, először a kommun utána a bolsik, én szégyellném ha kiderülne, hogy valami köcsög embernyúzó arisztokrata ősöm volt.
Te képtelen vagy az olvasottakat értelmezni. Egy példával - amiről aztán bizonyítani sem tudsz semmit, csak amit a portfólión meg a telexen olvasol - de én az elvekről beszélek.
Még az a jó, hogy te szent grál minden témában. 😂
De szívből örülök, hogy az átlag embereknek is közel annyi megtakarításuk van mint az első 10% tehetőseknek. Szerinted. 😂
De tisztában vagy te ezzel, csak véredben a trollkodás. 😂
most is emberek között vagyok
olyan embernek hotdok szénát akinek 4 lova van csak azért mert tetszik neki, szóval nem csak a csórókat ismerem
sokkal több rétegből ismerek embereket mint azt ti gondoljátok
de ha nektek az jó akkor maradhatok csatornaparti lakónak is 😂
Nagyon el vagy csúszva. Szerintem menj ki emberek közé néha. Ez a hitel nem tom honnan jött neked, van aki dolgoziki az meg pénzt keres. És azt költi. Erre jönnek a támogatott felújítások, amik pénzt kimélnek meg, de ez se sokat befolyásol. Én sem vettem fel hitelt semmire, meg tengernyi ismerősöm sem, de akik szintén költik a pénzüket azok se nagyoin gondolnám hogy hitelből nyaralnak dubaiban.
Na jó,de az ini most is azt csinálja mint 10éve,henyél a csatornaparton,ő persze hogy nem fejlődik,és a többi bagós alkesz horgászon is persze hogy nem látja.Ő azt látja,mást nem.
Kurvasok kolcsont nem tud felvenni mert osszekottetesben vannak a bankok egy tartozasrendszerrel,es mar nagyon regota nem lehet hitelt hitelte felvenni.
Mert elutasitja a kerelmet a rendszer.
Oktatasin mondta az eloado hogy kb a fizetes 1,3-a lehet az osszes totleszto,merz tobbet a megelhetes miatt nem fog fizetni.
Es hihetetlen de a banknak csak nyug egy ingatlan,nekik a fizeto ugyfel a jo.
Annyira mqcera egy arveres.
Szóval így vagyok én a peti gyerekkel 😬
szóval a hit az fontos mindkettőnél, mert minden esetben ígérgetéssel kezdődik
https://youtube.com/shorts/dB8...
Taníts mester! 🤣
De szívből örülök, hogy az átlag embereknek is közel annyi megtakarításuk van mint az első 10% tehetőseknek. Szerinted. 😂
De tisztában vagy te ezzel, csak véredben a trollkodás. 😂
A lényeg szerintem átment?!
olyan embernek hotdok szénát akinek 4 lova van csak azért mert tetszik neki, szóval nem csak a csórókat ismerem
sokkal több rétegből ismerek embereket mint azt ti gondoljátok
de ha nektek az jó akkor maradhatok csatornaparti lakónak is 😂
Mert elutasitja a kerelmet a rendszer.
Oktatasin mondta az eloado hogy kb a fizetes 1,3-a lehet az osszes totleszto,merz tobbet a megelhetes miatt nem fog fizetni.
Es hihetetlen de a banknak csak nyug egy ingatlan,nekik a fizeto ugyfel a jo.
Annyira mqcera egy arveres.