Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a maradás nem probléma most terveim szerint egyébként sem dolgozok októberig. Kifutottak a projektjeim(Kezeit széttáró) A nejem se(kezeit széttáró) Gyereket kell valahogy kibekkelni a suliból 😆
Dubaibol volt video hogy 1,5 midi a hazaut jarat,es kint ragadtak vagy megveszik vagy maradnak.
A horvát rendőrök látása vagy nem látása mindenképen a határtól történik 🤣 ugyan is nem a nyaralgatás a beszélgetés tárgya hanem az, hogy ki hogy látott vagy sem rendőrt mérni Horvátországban. 😅 De hát már mondtam, hogy hülye vagy 😅
Majd integetek neki.
Amikor ott vagy akkor torlik.🤣
Én meg nem szeretek függni másoktól.
Ja, hogy te a nyaralást az autóval megtett km be méred 😅 Hú de ovis baszki. Ha sose kéne vezetnem egy métert se azt se bánnám 😅
Akkor közelebbre megyünk ha törlik(Kezeit széttáró)
Ja,csak haza is erj,a kerozinvalsag miatt tolhatod a repulot. 🤣
Én görögbe is repülővel megyek nem vagyok akkor mártír mint te kb. Eben guba költség lesz az utazás egy 90 euró meg üzemanyag többlet a helyi bérlés miatt. Asszem ez belefér 😅
A nyaralas a hatarnal tortenik.🤣
Erre írtam, hogy hülye vagy(meghaljlós) És ehhez tartom is magam(kezeit széttáró)
Az a baj, hogy nem értem a kérdést(Kezeit széttáró) Horvátországba elkocsikázott kilométerről volt szó ezt is írtam 1400 km oda vissza utazásból 700 Magyarországon történik te zseni 😅 De írtam azt is, hogy hozzád képest matematikus vagyok 🤣
Én nem láttam. Viszont fix mérő már lassan 100 lelkes faluban is van ha máshol nem felteszik egy villanyoszlopra és elé teszik a controller bizgere táblát. Ezeket viszont látom. Túristáktól messze eső helyet ami több száz kilométerre esik a tengertől meg nem látogatom. Minek(kezeit széttáró) Pénz herdáló túrista vagyok mucsaj röcsöge alsóra nem járok azt itthon is tudok(kezeit széttáró)
Én nem is mondtam hogy van tapasztalatom a horvát rendőrökkel,de abban azért biztos vagyok az össz horvát tudásomat egybevetve,biztos hogy van civil autóból mérés,akárcsak nálunk.Szóval még így tudatlanl is közelebb állok a valósághoz mint te,mert ugye te azt mondtad csak fix mérők vannak.
Kezd elegem lenni a sok hülye meggyőzéséből 😆 én autópályán annyit megyek amíg leérek az apartmanhoz ott legfeljebb 1 délután vagyok a 7 napból meg oda megyek vissza aludni. A többi kb. 500 km magisztralakon teszek meg.(puszit küldő)
Es vissza terugrast csinalsz te majom,vagy azt ini teszi meg?😂
Bazmeg pipi nehez a felfogasod.Vagy matekbol buktal.
6 alkalom az kecso zadar,nem makarska hanem zadar,az onmagaba ha nem mesz sehova 1400 km akkor sikerult valmi legvonalban menni mert 6x1400 az nem 6000.
Akkor a te tapasztalataidat a horvát rendőrökkel kapcsolatban talán túl is tárgyaltuk.(Kezeit széttáró) Igaz?
Volt 1-2idén,meg még lesz is 1-2.,az ilyen szlovák osztrák meg ilyen országok említésre sem méltók,az nem távolság.De természetesen nyáron két hét görögország,vagyis egy kicsit több,év végén pedig finnország.A többi nem releváns,legalábbis nekem, tudom hogy valakinek a 220km az nagyobb táv,én ezeket meg sem említem.
Hülye magyar vendégmunkást meg is fogják vágni ausztriába. Tudod az a hülye aki Ausztriába megy nem vágyom oda épen eleget hallottam róluk és lejött az, hogy nincs szükségük kelet európai túristákra. A saját migránsaikat jobban kedvelik 😆
Így van háztól szállásig pont 700 km ha nem krukkre megyünk. De akár hová is megyünk 2000 km egy utazás ennek fele horvát országba történik. 6*1000=,6000 Ezt hogyan számoltam ki? Mer matematikus vagyok veled ellentétben(Kezeit széttáró)
Baszki pipi,autópályán itt nálunk sem fogsz látni rendőrt mérni,hacsak nem kiszúrod a civil autót.Attól még mérnek ott is.
Az baxmeg amit már írtam többször is. A szállóhely nálunk egy kiindulási alap. Mert egyik nap pag-on másik nap tisnóban harmadik nap makarszkán vagyunk. Csak akkor nem kocsikázok amikor motorcsónakozok. Az meg legfeljebb 2 nap a hétből(Kezeit széttáró)
Az biztos hogy horvátországba többet jársz mint én,nekem egyszer elég volt.