Már 3 éve azt mondják, hogy jövőre megszűntetik a kapukat. Nos most idén is azt mondták, hogy jövőre. 😅 Az 1,895 cm magas autómat folyamatosan 1,9 méter fölé veszik így én pont dupla díjat fizetek mint aki szemêlyautóval megy 🤑
Szerintem minden évben kiraknak+ 1000 ret 😅 Néhány év alatt látványosan megemelkedett a számuk ráadásul egyik falu a másikba ér ha nisre megyünk fürdeni a szállásról az 50 km táv meg több mint 1 óra út(fejét fogó)
osztrákok még buzibbak... 😁 én horvátba is már vagy 6-7 éve szlovénon át járok*, arra autópályán össz van kb. 3 kamera, jó előre kitáblázva, horvátban meg alig 100 km-t megyek...
*és ez így is marad, még a kapus és kurvadrága pálya renccerük van.
Lesz üzemanyag, csak az nem mind1, 600 vagy 1200 Ft lesz literje, 3000 km-re való... ja, tudom, neked mind1 😃
Pont most foglaltam le júni végére az adriai apartmant félpanzióval, az ára se megy fel, meg az út majd harmada itthoni villannyal lesz, szóval én nem aggódok a benzinár miatt.
Nem ez volt a kérdés hanem az, hogy téged fix kapott e le vagy kuksoltak a skodában oszt onnan fényképeztek(kezeit széttáró) kapásból megmondtam, hogy tuti fix kamera volt el is mondtam meg is indokoltam, hogy miért bár nincs már kedvem többször ugyanezt leírni azt is mondtam nem végeztetnek már rendőrrel piszkos munkát inkább felszereltek mindenhová védát ahol 3 háznál több van egy településen. Na erre mindenki nekem ugrott, hogy micsoda szakértő lettem mert kétszer jártam Horvátba. Azért most, hogy megjöttél megerősítetted pont ugyanazt amit eddig én mondtam most koppant a sok okos 😅 Na Mind1 más: Én tavaly 20 napot töltöttem külföldön idén 30+ nap van betervezve fogalmam sincs a tiéd mennyi kell e a faxt tovább méregetni 😅 Én legalább kevésbé kockáztatom az életem mert fél métert sem megyek motorral ezekre a helyekre 😆
Waze tud róluk?
Mondjuk akkor ha mar ennyi van akkor inkább osztrák fele tervezem a punkösdöt.24 oktoberben egy darab kamerat se lattam,max a karlobag közepit,bar lakotton nem megyek gyorsan.
Az kizárt.....az is hogy mondjuk tölem többet jársz, bát idén most voltam elöször de tavaly legalább hatszor voltam több napot, ergo nem egy helyben topogtam. Rendört többször láttam most is, dolgoztak de nem mértek.
Karlobag után, de rengeteg kamerát telepitettek. Szinte minden faluban van egy, még a hegyek közti zergebaszta utakon is. A 8ason is van vagy tiz karlobag meg senj között. Egy részük már tavaly is meg volt, ez uj még. Garmin jelezte csak késön vettem észre. Na mindegy, ez ilyen buli csak kiváncsi voltam
Buta az az ember aki csak eddig lát......nincs üzemanyag de te nyugodt vagy mert van áram.És,hova mész vele?Jelenleg még ott tartunk hogy ha nincs üzemanyag akkor éhenhalunk.Max tudsz céltalanul lődörögni.Egyébként nem gondolnám hogy ott ilyen probléma lenne,turizmusból élnek,aztán a görögök nagy játékosok,megoldják
Pedig most fogsz, ha mész görögbe, mert ha felénk nem lesz dízel, vagy nagyon drága lesz, akkor ott is az lesz... tüzoltóságtól lopott anyagot meg nem tucc annyit magaddal vinni, hogy oda-vissza elég legyen 😁
Én nyugodt vagyok, mert árammal úgyse lesz gond, ahoz háború kéne...
Nem az a lényeg hogy ők mit tudnak,fanem hogy te távol vagy.Megmondom nekik hogy mostantól 20%-al kevesebb a bérletidíj,szerintem boldogan fognak nekem fizetni.
*és ez így is marad, még a kapus és kurvadrága pálya renccerük van.
Pont most foglaltam le júni végére az adriai apartmant félpanzióval, az ára se megy fel, meg az út majd harmada itthoni villannyal lesz, szóval én nem aggódok a benzinár miatt.
Mondjuk akkor ha mar ennyi van akkor inkább osztrák fele tervezem a punkösdöt.24 oktoberben egy darab kamerat se lattam,max a karlobag közepit,bar lakotton nem megyek gyorsan.
Én nyugodt vagyok, mert árammal úgyse lesz gond, ahoz háború kéne...