Szeretek ilyen ostoba lenni aki próbálja összerakni különböző infókból a valót és a szatelit megállja a helyét, csak az nem vesz tudomást erről aki okosan hisz és direkt nem akarok holmi kognitív marhaságokat felhozni. 😏
az összes olyan oldal ahol fogadni lehetett a választásra mind a tiszát hozta esélyesebbnek
ezeknek én jobban hiszek mint bármilyen országos felmérésnek
hiszen ők ebből élnek és nem nagyon tévedhetnek
a fidesz meg elhitte a saját progaganda felméréseit 😂
Tehát ha egyezik valamiben az álláspont akkor az már szatelit párt?Hát te ostobább vagy mint azt gondoltam.Hát képzeld,van amiben a tiszával is egyetik az álláspont,akkor a tiszának is a szatelitpártja,Vagy akkor ez most hogy van szerinted?Ostoba ne legyél ha nem muszáj!
Az biztos, hogy több ügyben egyezik az álláspont, a lényegesekben biztos, tehát szatelit vagy sem? 4 év múlva szépen a megszűnő fidesz helyére húzódik középre majd teljesíti a háttérben lévő fideszes ukázt, volt már ilyen majdnem csak akkor még nem volt bukóban.
Mániája? Mi? Az, hogy budaházi meg még jó páran azt mondták bele a mikrofonba, hogy a jó nemzeti mh-s listán a fideszre egyéniben mh-ra szavazzon? De rövid a memória, egyébként eszerint mégsem vagy hithű mh-s hisz ha legalább listán nem a fideszre szavazták akkor megtörted a pártfegyelmet. 😁
Szerinted miért van ez?Ja tudjuk hogy szerinted miért.......,talán mert több ügyben egyezik az álláspont,kezdve pl a buzipolitikával a migránsokkal stb.Nem tudom gondolom nem vagy vele tisztában,de a határ keríés felállítása a mh ötlete volt,amit a nagy fidesz,mint "barát" leszavazott,majd két nap múlva mint saját ötlet megszavazott.
Ne haragudj, hogy nem követem a munkásságodat a velejéig! 🙏 De megnyugodtam, nem csak én voltam tájékozatlan, Kéri is azt gondolta a bútorbolt a tied.
Nem segítettél abban az ősi titokban viszont, hogy a tízmilliós nagyságrendű megtakarításaidat mibe fektetted? Mert a bútorok…. 🙈Szeretnék tanulni életem végéig ekkora géniusztól.
Az lehet, na ők a heterók a ratyik meg mh-sok. 😁 Amúgy a mh-s figurák mit is mondtak a választások előtt, kire adják a voksukat a felelős nemzetiek? Nem a fideszre bíztattak? Háde.......
Nagyon vakon vagy,az az épulet nem ér 50 milliot se,a terulet amin áll meg az önkorié.Én meg egy lukas kétfillérest sem adnék egy 50 eves korszerutlen epuletert amin ugyan a tető jelenleg jó,de minden mást fel kéne hozni a mostani szintre.Es a telje uzleti resze gödöllőnek a tesco köruli reszen van.Ezt csak az látogatja aki celiranyosannjon,kiesik a stopshopos nezelődő.
Jelenleg a környező parkolokat a varosban intezkedők,buszallomas sofőrjei,a mindennapos kocsirohadztók akik a varosban dolgoznak használják.A hulye önkori ezt P+R nek képzelte el,de csak a P valosult meg gyakorlatilag.Mindenki meg akarja sporolni az első 1,5 orara 20 forint parkolopénzt es itt teszi le a szarját.Ebbol van a nyüzsges erre.
Hinni vannak megfelelő épuletek,azt gondoltam van a valosággal kapcsolatod,de tévedtem,elnézést kérek.
Egy nagyon ősi titkot osztok meg,az árukészletet ki kelll fizetni.😂
Érdekes amit írsz,mert jekenleg több a fideszhez köthetö személy a tiszában mint a mh-ba,szóval ez öngól.A buzikról nem is beszélve,Radnai,Vitézi.........
Háááát buzik és pedók eddig rejtve inkább a magát nemzetinek mondó oldalon akadtak és még fognak majd kidőlni a melegágyból. 😁 A tótféle mellékfidesz mh ugyanaz pepitában és jó példát adsz a hittel élők gondolkodásáról ami igazából tényleg jó lehet a léleknek, nem kell gondolkodni hisz azt megteszik helyetted és ezzel rengeteg felesleges fáradtságtól kíméled meg magad, tulképp irigyellek, ha most jól beágyazódsz és mented ezeket a kommentjeidet akkor ha jól szerepel 4 év múlva a mh kaphatsz valami képviselői posztot is, hajrá. 🤑
ezeknek én jobban hiszek mint bármilyen országos felmérésnek
hiszen ők ebből élnek és nem nagyon tévedhetnek
a fidesz meg elhitte a saját progaganda felméréseit 😂
Nem segítettél abban az ősi titokban viszont, hogy a tízmilliós nagyságrendű megtakarításaidat mibe fektetted? Mert a bútorok…. 🙈Szeretnék tanulni életem végéig ekkora géniusztól.
Jelenleg a környező parkolokat a varosban intezkedők,buszallomas sofőrjei,a mindennapos kocsirohadztók akik a varosban dolgoznak használják.A hulye önkori ezt P+R nek képzelte el,de csak a P valosult meg gyakorlatilag.Mindenki meg akarja sporolni az első 1,5 orara 20 forint parkolopénzt es itt teszi le a szarját.Ebbol van a nyüzsges erre.
Egy nagyon ősi titkot osztok meg,az árukészletet ki kelll fizetni.😂
De ne haragudj, te tudtad jól! Azt mondják, az jó befektetés.