Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen hoki doboz van benne csak a színe más
aztán már a gipsz is porlad az oldalánál
csavarosra cserélném azt hátha nem tépik ki
Az 67 lyukba megy bele. A bevésös többnyire nagyobb átmérö, de némelyiket le lehet csalni ha levágni a kiállo dolgokat rola
a gipszkartonos doboz kisebb?
nem mértem mekkora de nem ment bele a csempe lyukába aztán vissza is tettem a konnektort
No,az eu taj kartya igenyleshez a dáp nem jo.
Rendornek,cegalapitashoz,aksr nyitott szivmutethez igen,eu kartya potlashoz nem.🤣
Egyébként mekkora a luk a csempén átméröbe? Csak mert GK dobozzal még jol járhatsz
Sarokcsiszolo
itt semmit

kötődobozt kelkene cserélni egy csempézett falon mert nem lehet már meghúzni a konnektort mert a doboz is szar már meg porlad a vályog a doboz körül
de kisebb a lyuk mint az új doboz szóval tágítani kell a csempén a lyukat kb 3 mm kellene kiszedni körben
Én összetenném a kezem ha így passzolnak mindenhol a dobozhoz a csempe 😆 Általában az van, hogy én ütögetem le a szélét, hogy beférjen a konnektor vagy a kaocsoló 😆
Egyébként itt mi a kérdés? Itt mit akarsz faragni és minek?
szerintem sarokcsiszoló menet
vagy adaptertel fúrógépbe
ha nem akkor meg cumi mert esztergálni kell hogy belemenjen a fúrógépbe
Ezt mibe lehet befogadni? Vagy sima fúrógépbe?
ha fent van a falon nem egyszerű fogóval faragni
ráadásul ez pont ott van ahol 4 csempe sarka összeér
ha sorrendben van minden meló akkor ilyen minőséget tudok hozni, még ilyen lustán is
inkább valami ilyesmit gondoltam
https://www.elefantszerszam.hu...
csak egyszerűbb lenne vele, de felénk egy boltban sincs még hasonló sem
Ne mond neki ilyeneket. Nem dolgozni akar, csak kifogást keresni miért ne csináljon semmit 🤣
A kerámia csempét csípőfogóval is szépen lehetett faragni, apránként hogy ne törjön el.
https://www.facebook.com/marketplace/item/926729429900260/?ref=search&referral_code=null&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3A3c903a29-ebd2-4cee-ac93-eb10b4ebe76d&locale=hu_HU
Ha még ezt a méretet is növelni kellene, ügyesen excentrikuan lehet vele a lyukat tágítani.
Seperc leszedi a kvarchomokot a vászonrol
Csiszolópapírt feltekersz hengerre viszi az is főleg ha fúrógéppel meg tudod forgatni.
van maróm csak nem gyémánt hanem fémre való
plusz elég drága ahhoz hogy egy lyuk miatt eldobós legyen
Ne üsd mert ahol nincs ragaszto rendesen elreped. Turbomarod sincs?

Ha mégis ütni akarod akkor ne szemböl, a csempe élére merölegesen kocogtasd a luk belseje felöl
lesz ami lesz, csinálok egy kis vésőt egy eltört menetfútóból és buzgón imádkozok a k... anyához hogy ne hasadjon el a csempe keresztbe 15 helyen.......
most a 3 napos hétvégén az ismerős pecás kör elmegy pölöskére vagy hova a fenébe aztán én se megyek pecázni a csatornára és kivésem a mindenséget, asszonyék meg rokont látogatni mennek ráérek baszakodni
értelek ezeket a huzalokat beépítés előtti vágásokra találták ki
ezt baszhatom
csempében van konnektor, de szar a szerelvény doboz cserélni kellene
de nem fér be az új doboz. kellene kb 3mm kiszedni körben
de úgy hogy ne sérüljön meg attól jobban a csempe amit takar a konnektor
én ezt a fajtát ismerem bár sosem használtam édesapámnnak volt ilyen az tudott vele vágni(kezeit széttáró)
Nekem van bremelhez vettem viszi a csempét is de nem haladós egyáltalán csak finom munkákra való sarkot igazítani meg ilyenek
Ilyennel nem. Drót formájában van ilyen a végein fülekkel, hogy lehessen huzigálni. Múltkor a tüzépen làttam olyat.