Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg GPS is van benne, és riasztást küld telefonra.
Hogy láss ilyet is nyomorult életedben 😁 bár csak képen, mert nekem ez a hét olyan 600-ba lesz, annyit te meg nem szánnál erre.
nagyon jó. Most ebbe mi is a hír?
Borsodi programozók megoldanák... 🤣
ha felemeled elég hangosan tud vinnyogni, plusz pinkód kell az indításkor
max alkatrésznek lenne jó
Évek óta itt van........meg még jó néhány helyen,strandokon,parkokba
Itt is van BYD szalon, kicsit olcsóbban, mint nálunk, nem baxtak rá eju vámot...
Utca, templom előtti park, huski itt parkol... azon tanakodtunk, otthon ezt mennyi idő alatt lopnák el? Van vagy 1 milla egy ilyen..
Hát nem egy motoros paradicsom 🤣
Nagyon izgalmas formaviága van.
Reykjavik, egyetlen homokos beach... Atlanti óceán, kb. 8-10 fokos.
napközben kicsit megsüti a nap, körbelengi a lágy szellő és teljesen jó állapotban van
csak a szúnyog nem barátja a zacsinak
Há de tenyleg,nemmindegy? 😄
Az inkabb begombasodott,nincs az a szunyok ami megkozelit teged. 🤣
ha viszked nem tudok aludni....
ha nem viszked tudok
pl pénteken este már akkor aludtam amikor még fent volt a nap 😂
ismerős jött 7 után nem sokkal de akkor már bőszen horkoltam
le van sötétítve a kocsi hátulja én reggel is tudok aludni akár 8-ig is
El, de nem is engedik el a szofosásbol😅
pedig látod, hogy még is van olyan akinek ez számít 😅
én ettől is különb vagyok nálad (kezeit széttáró) Én éjjel alszom(kezeit széttáró) neked is el kéne tudni dönteni éjjel alszol vagy vakarodzól? 😅
Ez már rég nem a borravalo mércéje, ráadásul én se tudnám megmondani egy kirqkott telefonrol mennyi az ára, meg hogy ujonnan vette vagy kézalol harmadáron
de utálok bozótba sz@rni este
megcsípi vagy 10 szúnyog a zacsit aztán vakargathatom egész éjjel
melyikre gondolsz. A bünti már ki lett tárgyalva az ofotértes nincs még nyílvánosságra hozva pedig múlt pénteken az is lezárult 😅
szánalmas életedet én sem cserélném el az enyémre 😆
Majd ha felfejlődsz addig a szintig amikor elmégy cimborákkal 1 hétre pecázni jókat enni, sokat inni megfogni néhány jó méretű halat aztán az, hogy a tilatekszes vödörbe kell szarni rájössz, hogy az egy külön életérzés(meghajlós) pláne egy kiadós eső után rövidgatyába, pólóba és papucsba megkeresni a susnyásban a vödröt. Addig legalább 6 helyen megcsíp a csalán, az esőtől lelógó vadmeggy és vadszőlő leveleitől csuron vizes leszel, majd kevésbé kényelemes körülmények között kitenni a barnakígyót a vödörbe aminek lyuk van az alján és a gyalogsági ásóval megásott gödörbe esik a bélsarad. Mire megtörölgeted magad addigra kb. 40 szúnyog meg is csíp(meghajlós) 😅 De a hőségben is meg van ennek a maga szépsége ott ugyan kimaradnak a szúnyogok és nem a belógó levelek miatt vagy vizes hanem a saját savanyú szagú izzadságodtól.(kezeit széttáró) Szúnyog ugyan nincs viszont penetráns szag terjeng már a vödör közelében ahol nagyúj köröm méretű zöldes színű döglegyek marakodnak az előző napi produktumokon. Ha nem birod mind elhessegetni glettelés közben a vödrön üllve néhány azért nekirepül a seggednek menekülés közben 😅 Szóval amíg ezek az életérzések nincsenek meg az életedben addig férfi sem vagy igazán 🤣
Úgy tűnik. Zokon vette hogy nem érdekelt az hogy büntették meg 😆
Hát ha neked pipi a minta, jó úton haladsz 😁
Hát nem olyan tartalmasan szórakozok, mint te, félhülye alkesz haverral tilatexes vödörbe szarni a tóparton 🤣
Bele is fulladhatsz a pénzbe, akkor is egy igénytelen bunkó maracc 🤣 mondtam már, nincs annyi pénz, hogy cserélnék veled...