Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipi megin elszabadult?
az még minimum 15 év(óranézegetős) Nem tudhatod(kezeit széttáró) Lehet már te is csak arra leszel alkalmas, hogy megvillants a drága almást és az is lehet, hogy ettől jól is fogod magad érezni(kezeit széttáró) Nem tudhatod, hogy mitől fogod valakinek érezni magad közel a 60-hoz az is lehet már neked is csak ennyi marad annyi évesen 😂
ezek az érvek nem túl meggyőzőek egyrészt nekem nincsenek ügyfeleim akiknek villantanom kéne másrészt sunci már csak a pozitív kisugárzásomra is érkezik nehéz őket elhessegetnem mint legyeket a szarról 🤣
nekem van olyan ismerős aki azért jár 30-40 millás kocsikkal mert különben le se szarják az új ügyfelek, mert azt gondolják hogy egy balfasz csóró
de
ettől drágábbakkal meg azért nem jár mert akkor meg azt gondolják hogy lehúzós
kb az összes cucc ilyen
a sokmillás rolex óra se azért van mert a 50 ezres casio nem mutatja pontosan az időt
plusz
ha nem lennél félimpotens vén pöcs rájönnél hogy ha nincs rajtad drága cucc a pina is lassabban jön.... a jóféle meg egyátalán nem.....
hiába van 30 ingatlanod, látják rajtad hogy zsugori vagy 🤣
Nekem most egyenlőre az is elég, hogy az új típusú kártyákat ki be lehet kapcsolgatni(kezeit széttáró) Van egy fül az applikációban amit akkor kell be kapcsolnom ha nem átutalással akarok vásárolni hanem meg kell adni a kártyaadatokat. Nálam ez mondjuk kb. 4-5 alkalom/ hónap. El biztos nem fogom felejteni mert addig amíg nincs bekapcsolva nem tudok vele fizetni. Kikapcsolni meg tudti nem felejtem el mert most loptak le róla 21 ezer forintot ez örök lecke amit nem felejt el az ember soha többet 😅 A boltban modemnél történő fizetéssel ez nincs összefüggésben szóval ha ez a funkció ki van kapcsolva attól még a liülbe kártyalehúzzással meg tudom venni a párkszájdos cuccot 😅
sorold fel mi az én sóherságom mert mivel az vagyok így nem tudom melyek azok a dolgok amire sokkal többet kellene költenem, hogy a társadalmi igényeknek végre én is meg tudjak felelni akár csak te(kezeit széttáró)
Inikém miért mondasz ilyet? Van olyan akinek ez az élet netovábbja akár közel a 60-hoz is 😅 Van aki ebben méri az igényességet.
Bemégy egy étterembe ki kell baxni az asztalra az 5 kilás okostelefont legalább a pincér is tudja, hogy nagy borravalóra számíthat 🤣
a sóherság egy életvitel
és aki sóher az fel sem fogja hogy sóher, mert neki az a természetes
olyan mint a 6. ujj hogy igazándiból nem hiányzik mert nem ezt szoktuk meg
Oké oké 😅 De legyen tényleg ez a zárszó ebben a témában. Ti igényesek én igénytelen elfogadom(meghajlós) 😅
🤣 te tényleg hülye vagy 🤣 semmid nincs, ami jobb lenne, mint az enyém 😁 mert te igénytelen vagy, mi meg nem...
Hát ilyen hosszú cikket én már nem tudok végigolvasni, de hosszan tudok rá reagálni 😅
De igen. kísértetiesen hasonlít az én történetemhez ami rögtön a cikk elejéből kiderül. Mondjuk nekem eggyel nagyobb kaszni és nagyobb motor van de a lényeg ugyanaz.Meg nekem nem 26 ezer kilométernél fosta magát össze a rendszer hanem 95 nél. Így nekem garanciában nem cseréltek komplett rendszert ingyen. Én ehhez az esethez mérten a második körben kapcsolódtam. Az 5 éves kiterjesztett garanciából lejárt már az az első 3 év amikor gajdeszra ment a rendszer. Eddig cserélték volna ingyen. 4 év garanciánál tartottam amikor az eset megtörtént tehát saját zsebes lett a történet. Meg talán ennyi szart sem kellett kicserélni rajta mint ami a cikkben íródott egy komplett dobot kellett amiben benne van az scr meg a dpf egy adblue injektort kellett meg egy hőmérséklet szenzort. Az adblú injektort kiugattam a tojotától az egy 70 ezres tétel lett volna maga a betétek 395, győr oda-vissza kb. 10 + pályamatrica 7, kipufogó fel-le 10, szenzor 26 majd tojota általi újraindítás minden folyadékkal szoftverrel 86 + áfa vagyis 68. Nekem ez a játék így durván 520 lett. A legbosszantóbb, hogy ez 5 hétbe került. A tojota erre adott 1 millás ajánlatot talán 2 hetet tudtam volna vele nyerni. Természetesen a szenzort, hogy ki kellett volna cserélniük arról fogalmuk sem volt így az első pillanattól kezdve nem működött jól a rendszer ahol az első lámpa után ami 1000 km-re következett be a rendszer felállításához képest még ingyen volt. Arra széttárták a kezüket annyit csináltak, hogy kiütötték a hibát. Majd megint 1000 km múlva visszajött azt már 15 ezerért ütötték ki. Ekkor vittem el a sógórhoz az autóra rá se nézett csak átnyálazta a két mériési jkv -t majd kb., 26 másodpercen belül megmondta mi még a szar amit nem cseréltek ki a tojotai márkaszervizes "szakiparosok" Onnantól kezdve tökéletesen elmentem vele 30 ezret. Majd 3-4 ezer km ezelőtt dobott megint egy hibát ott a nyomásértékekkel volt a baj az azóta nem jött elő majd 2-3 ezer km-errel ezelőtt jött megint egy hiba az megint a dpf alulműködést mutatta ami azt jelentette, hogy nem működik megfelelően a regenerálás. Ekkor a sógi megcsinálta a kényszer regerenálást, azóta tankolásonként öntök bele egy flakon adalékot a tankba a harmadik tank után már csak 3 tankolásonként egyet az adblú adalékot meg adalékolom, hogy ne kristályosodjon ki(fejét fogó) Ennyire hitvány és szánalmas a rendszer de hát ez a jelen ezeknél az autóknál mostanság. És mind1 melyik típus ugyanezekkel a bajokkal küzd. Van akinek nagyobb szerencséje van hozzá van akinek meg kevesebb. A cikk írójához képest én jól állok a szopások ellenére is hozzám képest meg kawa áll jobban akinek elméletileg a fordjaival sosem volt még ilyen. Persze ami késik nem múlik(kezeit széttáró) Az a lényeg, hogy mindenki hülyének meg balfasznak néz, hogy elromlik nálam egy ilyen pedig nem egyedi eset hanem tömeges, talán tésanyi látott rá valamilyen oknál fogva ő ezért nem is balekozott hanem elmondta, hogy ismeretségi körében ez mindenkinél nagy probléma(kezeit széttáró) El kell fogadni ez van. Mivel érdemben én ezeket a folyamatokat nem tudom befolyásolni hiszen minden gyártót erre kényszerítenek. Amíg ez az úniós vezetés van valószínű ez a helyzet nem is változik marad az, hogy ipari hulladékokat gyártanak. Néhány dolgot azért lehet tenni. 1, 20 évvel ezelőtti autókkal kell járni ott még nincs ilyen probléma 2, meg kell várni hogy megszűnjön az únió vagy legalább más legyen a vezetése 3, megvárjuk azt, hogy a gyártók elő tudjanak állni egy megbízhatóbb stabilabb kipufogó gáz után kezeléssel ami tudja a jogszabályban előírt normáknak a határértékeit teljesíteni 4, vagy maradunk türelmetlenek és megvesszük az új vagy újszerű dízelautót és akkor a fenti problémával előbb vagy utóbb biztosan szembe fogjuk magunkat találni(kezeit széttáró)
ezért kell revolut egyszer használatos kártya
aztán hiába lopják el a kártya adatokat, azonnal megszűnik fizetés után
gyereknek ájfón 14 van az is csak azért lett mert a 10 es megmarhult amit az anyjának adott és ami 12-es volt neki azt megkapta az anyja
na szóval most 14 es van aztán már volt aki megszólta hogy miért nincs neki 17-es
szóval kassan kell venni másikat hogy ne lógjon ki a sorból
nekem meg a hetes helyett lesz egy 14- es ájfónom
amúgy az 5-ös ájfón óta márcnem olyan nagy divat a több napos sorbanállás azért volt aki 3 napot is ült a bolt előtt
usában régen voltak ilyen bérelhető sorbanállós emberek
azért ez is beteg dolog 😂
főleg egy ájfónért....
Nekem lényegében annyi számít hogy vízálló legyen,jól bírja az akksi,legyen annyira stabil hogy ne akadjon meg videó vagy mondjuk két alkalmazás használata közben,és azért használható képeket készítsen.
Mindenkinek meg van a maga igénye, ami saját szempontjai szerint ugy jo és tudja finanszirozni. Telefonálásra meg smsre bármelyik telefon jo, aki nem használja tulzottan másra annak mindegy.
De mondjuk pipit én se értem😀
Hát,nagyon remélem hogy 60éves koromban nem itt fogok tartani.
Miért kéne azzal virítania?Ne magadból indulj ki!
Itt te vagy a legnagyobb pózőr majom ha még eddig nem nyitotta volna fel a szemedet senki 😂
Nem,nem vagyok igénytelen a telefonnál sem,ha igénytelen lennék akkor mennék aztán megvenném a legolcsóbbat.De nem,én az igényeimnek megfelelőt veszem.Nem ugyanaz a kettő.Vannak elvárások,vannak igények,ha azt tudja ,akkor megfelelő.
a 3-ik esetem 10 en pár év alatt. laposteló meg nem rég óta van. Szóval nem kell ahhoz lapsteló. De lehet ezen kuncogni mert előbb vagy utóbb te is be fogod szopni. Beszélgettem már néhány emberrel eddig mindenkinek volt hasonló sztorija fura, hogy csak neked nem na de majd ami késik nem múlik(kezeit széttáró)
qrvára nem értelek. A fülest azért kellett volna adni, mert csak 380 ezres telefont kapott? Mert ugye arról volt szó idén csak az 500 ezres ami jó(gondolkodós) Lehet jövőre eljutunk a 600 ezerig is(szemeit körbeforgató)
és akkor az az igény amit te csinálsz. ugye? 50 éve megépült korszerűtlen emeletes ház de már ugye olcsó napelemmel kínai villaynyautó, nej által finanszírozot 2-3 külföldi nyaralás meg 4-5 hosszú hétvége. Szintén nej által fizetett lövöldözős hobby ahol 2 száz ezres sig sójer játékpisztoly már nagy kalandnak számít 😅 Na ez ám azt az igényesség netovábbja. De a zsebbe van egy 5 ezres mobiltelefon és közel a hatvanhoz ez ami meghatározza az egyént. Ez dönti el ki az igényes micsoda értékrend(gondolkodós) Egy szánalmas macskajancsi vagy 😂
na legyen ez a zárszó. Majd a feleségeink megvitatják, ki-kit tart el jobban a tied téged vagy én az enyémet. Semmitek nincs ami jobb vagy drágább bármely tulajdonomnál. Itt most ne gyere nekem 5szát ezres mobiltelefonokkal (fejét fogó) az olyan óvodás szint alatt kettővel 😅
Maradjunk annyiban költök annyit háztartásra és rekreációra, hogy ne legyen sivár az életünk. Nálunk nem abból áll, hogy hétvégente itthon nézegetjük egymást(kezeit széttáró)
Már vagy 20 éve agyalok (, de a lustaság), hogy légrugó kéne hátulra az aktuális gépre ráadásul a mostaniban van is hely bőven a kompresszornak is erre jönnek fel videók a brenda 700 valamelyik változatáról és azok már megcsinálták ha nem is a légrugót, de emel, süllyeszt a hátulja. 😏