Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szélvédőn a lukat szerintem azok üthették akik segíteni akartak a sofőrnek mert máshogy nem lehetett hozzáférni.
Én se installáltam fel, LCD van az elején, mutat mindent, és fejmagasan van a garázsban
Már 6 kor? Én 9 kor jártam arra azt láttam hogy a szélvédő közepe ki van lyukadva szerintem onnan kirepültek. Kb. 10 km es volt a kocsisor de 9 kor már terelték az ócsa üllő elágazásnál. Kb. Háromnegyed egy körül értem vissza még mindig tereltek. Na onnan araszolva 1 óra alatt eljutottam Dabas környékéig. Majd álltunk 40 percet visszafordutam a kocsisorból bugyi felé aztán a hátsó utakon jöttem vissza az 5 ösre örkény előtt. Akkor jelentették be, hogy fél pàlyân elindították az M5 öt. Szóval aki közvetlen a baleset után érkezett az 9 órát töltött a sorban?
Kurva anyját az ilyennek. Összefogdosnám őket, aztán közmunkában lehet hullamosó, meg baleseteknél sepregetheti a szétszóródott emberi részeket ha ennyire tetszik neki.
Ja, csak pipiről feltételezed hogy van neki ilyen, tudja mi az és használni is tudja? 😄
Mellesleg én is kihagytam a hálózati kártyát az inverterből, mert faszom fizet 60ezerrel többet érte, az pont +1 napelem tábla volt akkoriban. Aztán nem kell azt nézegetni.
Reggel 6-kor mentem szemben vele és akkor már feküdt, de mi is araszoltunk mert voltak olyan sérültek akik a belső sávban leálltak és kiszálltak fényképezni a haldokló sofőrt, állatok élnek köztünk.
WiFi vagy net kábel van bele kötve?
Inkább fotózd le a cimkéjét ide, az eccerűbb
Ja az pont útba esik 😅 most értem haza. Úgy, hogy még visszafelé is kellett mennem, hogy dabasnál kerüljek mert az 5 ös főúton is kellett állnom 40 percet. 3,5 óra 90 kilóméter gyorsforgalmi(fejét fogó) Csak azt tudnám mi a faxra fizetem a pályadíjat(szemeit körbeforgató) ott tartok, hogy az M 5 ön minden 3 ik utazásom ilyen(fejét fogó)
Menj az M7-esen.
Nekem nincs ilyen appom(kezeit széttáró)
Baxná meg az M5 öt aki kitalálta 🥵 Tényleg nincs már alkalom, hogy ne baxxak el + 1-2 órát egy 60 km es szakaszon. Ájlándról úszva hamarabb hazaérsz mint én az M5 ről 🤧 Délelőtt keresztbe fordult kamion felborulva röszke felé teljes pályazár. Gondondiltam mire jövök vissza addigra okés. Azt a lófaxt. Leterelték az 5 ösön meg lépésben haladás
Egyébként az invertert senki se nézegeti, az mindig szar helyen van... appból kéne látnod minden paramétert.
Jó, legyen jóslás, de sokkal alaposabb jóslás, mint az hogy úgy sem lesz olyan szar mint a bokroscsomag. Logikusan lesz olyan szar, ha az elképzeléseikből bármit meg akarnak csinálni.
Sztem nem gond, ha kisüt a nap, a fesz egyből felmegy maxra... akkor megmérheti, persze ne legyen rajta terhelésnek a szauna 😁
De
most kint baszakodunk a tanyán egy bálázóval de este megnézem
de csak miattad, mert bírom a búrád
de
akkor is jóslás kategória lesz 😉
Ugyan azt mondjuk. Ha a hálózaton túlfeszültség van az az ő hibájuk lesz, nekik kell kártérítést fizetni.
Aztán hogy mitől van túlveszültség? Mostanában a napelemektől meg a rosszul beállított inverterektől, ezt próbálja elhárítani, mert nem szeretne fizetni.
Azért elképzeltem ahogy ott állsz és várod hogy legyen 253V feletti feszültség.

Nekem van bent a villanyóránál egy komolyabb fogyasztásmérő amivel az energia megosztást vezérlem. Annak a grafikonjából ki lehet okoskodni ha visszanézem, de amúgy egy multiméterrel kb. a lehetetlenség kategória, vagy kurva nagy szerencse kell.
Javaslom kérd meg Init a feladatra, ez úgy is testhezálló neki. Ha rendes vagy akkor egy kis sámlit is biztosítasz számára egy vödör nápolyival.
Meg sem nézted, honnan tudod?
Vannak kiinduló tények. Ezekből van egy logikus következtetés.
Pl. ha mindenki kap 10millió forintot, akkor az 100ezer milliárdba fog kerülni, és az máshonnan fog hiányozni.
Igazából az MVM pont leszarja, hogy nekem tönkre megy az 5 millás plazma tv -m 😅 Azt legfeljebb a biztosítót érdekli. A levélben benne van őket a hálózat ellátásbiztonsága érdekli(kezeit széttáró)
Amit ini mond az jó lehet? Multiméterrel rámérek a konnektorokra?
Ezzel nagyjából egyet kell, hogy értsek.(Kezeit széttáró) Néz az ember annyi mindent a valóság meg jó ha 10%ban követi 😅
még egyszer
az nem elemzés hanem jóslás
az jogy elemzésen alapul az egy jó dolog de a valóság ritkán egyezik az elemzéssel
persze én is tudok olyat jósolni hogy a következő 20 évben nő az arany ára vagy akár azt is hogy ha bevezetik az eurót az okoz majd drágulást
de azt is meg tudom jósolni hogy ha a kerítést elbontják több lesz a migráns mint jelenleg
de azt hogy pontosan mi történik senki sem tudja
még azok se aki ezeket a folyamatokat elindítják
Nem...azonnal :D
Legtöbb cucc bírja. A régi wolfram izzók hamarabb égnek ki, de +-10% eltérést bírnia kell mindennek, az meg véletlenül pont 253V
Az inverter viszont úgy tud betáplálni, hogy kicsit magasabb feszültséget kell csinálnia mint a hálózat, ezért emeli az egész hálózat feszültségét. Ezért kell 253-ra állítani, hogy itt lekapcsoljon, hogy ezt ne tudja meghaladni. Viszont akkor ugye nem termel be, ami neked kiesés, így sokan feltolták nagyobb feszültségre, hogy később álljon le mint szomszédé. Még ezt is elbírják a cuccok, de azért a szabványtól már eltér. Ezeket akarják kiszűrni, mert ha túlfeszültség van a hálózaton, és tönkremegy az 5 milliós plazma TV-d akkor kártérítést követelhetsz a szolgáltatótól.
egybként a sima háztartási eszközeimet nem nyírja ki a 250 volt feletti feszültség?