Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak pénzt nem tud róla levenni(kezeit széttáró)
meg is rendeltem és ez az egy volt 😅 11500 szállítással(kezeit széttáró)
De találtam neked ugyanott KING méretet ez csak picit drágább meg picit nagyobb ajánlom figyelmedbe(kezeit széttáró)
ez nagyon kicsike
33 cm magas??
leírás(kezeit széttáró)
írja, hogy nagyobb súlyú horgászok is használhatják ne habozz ini rendelj te is egyet. Majd lemegyek hozzád a csatornára és egymás mellé tesszük aztán amikor egyszerre szarunk legalább a hátunkkal megtámasztjuk egymást 😂
a qrva nagy bálna testedhez neked gyönge a lábad. Ki se tudod magad normálisan szarni. Én már 20 éve is ezért faragtam magamnak diszpivödörből pottyantós budit 😅 Így nem guggolva kell szarni hanem ráülök azt elvagyok rajta ameddig kell. Jó azért negyed óra múlva már vágja a picsám de addig ritkán tolom azért a glettet 😅 Haver tavaly vett ilyen fajanszot és meghívott a horgásztelkére pecázni. Oda vette akkor még nem volt meg a wc-je csak egy nagy elkerítet terület(kezeit széttáró) Ott voltunk 2 napot és nagyon rendes volt meghívott egy szarásra(meghajlós) Nos ez a cucc,úgy működik, hogy szarás előtt bele kell tenni egy fekete zsákot amit adnak hozzá. Beletolod a kígyót majd amikor végeztél összekötöd a zsákot. Elkezdet egyre gyorsabban pörgetni a fejed felett és viszonylag elég jó messzire el lehet dobni(kezeit széttáró) Az még benne a trükk, hogy ez egy lebomlós zsák. Nem szennyezi a környezetet és amíg ott vagy max egy hét addig nem bomlik le és tartja a szagokat(kezeit széttáró) Meg egyébként is elég jó messzire el lehet dobni bár nekem múltkor fenn akadt egy fán vagy 3-4 méter magasan onnan himbálózott le a gallyról.(kezeit széttáró) csak azon rimánkodtam a madarak ki ne csípkedjék 😅 Egész fasza kényelmes ez a budi. Ezen már el lehet szotyizgatni akár fél órát is. 😅 Ez nem diszpivödör kategóra már(ujjával nemet mutató) Ez a kemping budik mercédesze(meghajlós) Ja és ha vége a pecának ez elemeire szétszedhető így csak egy kicsi helyet foglal(meghajlós) Na egyébként mindjárt rendelek egyet én is most lentebb ment az ára múltkor 12 ezerért láttam(szemeit körbeforgató) úgy látszik nem mindenhol ment fel a műanyagok ára lehet ez csak magyar sajátosság, hogy ráfogják a kőolaj árára 😆
Ujdonsagot talat,mint dori unokahugom,egy kavicsot.De ő 2 eves sincs. 🤣
Te most tanitasz?🤣
A gugli valletbe be van írva a kártyád, szóval a gugli tudja, még az is, aki meghekkeli a gugli fiókodat..
mivel 2 gombnyomás azt is leszoktam rajta venni 😅
De nem ez a trükk. (ujjával nemet mutató) Most már van olyan funkció ami eddig nem volt. Nos ez úgy működik, hogy az internetes vásárlást egy gombnyomással meg egy újlenyomatos hitelesítéssel ki lehet kapcsolni. Ez azt jelenti, hogy azok az ügyeskedők akik múltkor lehúzták a kártyáról a pénzt most már nem tudják. Hiába van meg a bankszámlaszám a kártyára írt név a cvv kód a kártya dátuma addig amíg be nem kapcsolom rajta a fület én sem tudok simple payen vásárolni vele. (kezeit széttáró)Ettől függetlenül a lidlös vásárlás működik. Szóval ha kell a legújabb parkszájd és le kell pittyentenem a boltba a kasszánáll ahhoz nem kell, hogy bekapcsolva legyen az internetes vásárlás fül(kezeit széttáró)
Ha ilyen a véleményetek a természet lágy öléről akkor nektek halvány fogalmatok sincs az életről(kezeit széttáró)
van egy kis bája ennek a putris életnek
3-4 napot én is elvagyok így, csak a bokorba szarós rész nem tetszik
Nem sokra mennétek a kóddal, pipit ismerve biztos 20 ezres limit van rajta 🤣
Nem mégy vele semmire ki van kapcsolva
Ha megvan szolj má, aztán kis apropénzt hagyjatok nekem is😅
Hát, ez elég szinvonaltalan élet.......nem cserélnék veled, pedig ki vagy tömve rendesen😅
Főleg a Cvv-t.🤣
bot nekem is volt a vízbe nem volt bekapcsolva a nyeletőfék aztán röppent be a vízbe aztán fennakadt a szembe nádba
de meglett a bot is meg a hal is
de ha nem lett holna meg azvse érdekelbnert ilyen 7-8 ezres botokkal pecázok meg huszonezres orsókkal
kb 2 méterre pecázok a parttól nem kell drága technika 😂
A kártyaadatokat hiányolom, feltennéd ha megkérlek? 🤓
Az elkső nap itt estem be a stég jobb oldalán azokon a csalánokon kapaszkodtam fel majd elájúltam 😅 A sógi vitt a sátorba 🤣
Ennyi látszott ki a rodpodból mikor átjött az ukri 😅
A dög
na megtaláltam a pecát. így néztem 2 2 napi intezív ivás után 😅
baszki ez 2023 május első hetében volt. az ukrik egyáltalán örültek, hogy nem otthon kell kuksolniuk a lövészárokba 😅 Egyébként átmentem később hozzájuk elmondani, hogy meglett a bot 😆 Mondjuk láthatólag hidegen hagyta őket 😅 igazából csak kíváncsiskodni mentem 2 ford raptorral voltak vadi újjal 2 család asszonnyal gyerekkel. A felszerelésük se a gagyibbak közé tartozott. Mondták 3 napja vannak itt de nem fogtak semmit- Mondtam mi is 3 napja vagyunk de eddig ittunk csak estétől horgászunk mi nem kapkodunk kevés horgászidővel is megfogjuk amit meg kell 😅 Aztán másnap nagy örömújjongás volt átnéztem fogtak egy szűk 20-as pontyot. Aztán egy óra múlva egy másikat. Azt kb. ennyivel le is főtt a kv. másnap mentek. nekünk se nagyon ment mert pont ívásban voltunk ott soha többé nem megyek amikor ívnak 😆
Tényleg az összes horgász nem normális 🤣