Nekem a 2 lány akiknek az 5-ös óta van ájfónjuk állandóan bizonygatják mennyivel jobb mint a többi ami akár igaz is lehet csak engem nem annyira érdekel, az usákos google-s faszkodásig hüvelyeink volt a tepsi korszakban akkor hirtelen samsungra váltottunk és nekem teljesen jó, tavaly lett nejnek próbaképp egy saomi aminek a megítélése felemás lett, de inkább az eltérő menűje miatt, én idén vagy jövőre cserélem és nem biztos, hogy samsung lesz, de az iphone-t túlárazottnak tartom mindegy mennyivel jobb.
Én már 15 évvel ezelőtt is azért nem vettem 😁
Mindíg röhögök a pozőr majmokon, akik előző este lefekszenek az iphone boltnál, hogy másnap övék legyen az első új modell 🤣
anno a sony z sorozat oprendszere volt a legjobb, nagyon kényelmes és kézreálló volt
miután már alig láttam a filmeket mert a sötét részek nagyon sötétek voltak vettem egy huaweip8ast jó szar volt megszokni a tapogatást rajta
nekem lassan 10 éves lesz a sziamiau a1 aztán az is hibátlan, csak az akkuja nagyon gyenge, kb 20 percig bírja film nézés közben
plusz a 720p feletti filmek kicsit szaggatnak
én egy cmf phone1 telefont vettem az alzánál 63ért, leteszteltem és fasza, 120hz kijelző meg ilyenek
havernak elküldöm a linket aztán egy hét múlva már 88 ezer volt, mostanra meg már el is fogyott
ez a pecás filmnézős telefonom, egy film kb 10% akkut fogyaszt
ezen kívül semmire sem használom, fotó részét majd egyszer kipróbálom, de a halakat mindig az ájfónnal fotózom mert az eddig éjjel mindegyik telefonomtól szebb képeket csinált
ezekből az ájfónokból mindig a pro kell venni, inkább pár sorozattal kisebbet de akkor is a pro a jó
az olcsóbbik nem az igazi, pár típus volt is meg ismerőstől hallottam hogy az alap valamiért mindig sokkal szarabb
nekem még az ájfón7 plus még mindig működik de az alap 10es meg már a kukában van mert használhatatlan volt
Mindíg röhögök a pozőr majmokon, akik előző este lefekszenek az iphone boltnál, hogy másnap övék legyen az első új modell 🤣
Mi hülyék tartsunk össze! 🤘
miután már alig láttam a filmeket mert a sötét részek nagyon sötétek voltak vettem egy huaweip8ast jó szar volt megszokni a tapogatást rajta
plusz a 720p feletti filmek kicsit szaggatnak
havernak elküldöm a linket aztán egy hét múlva már 88 ezer volt, mostanra meg már el is fogyott
ez a pecás filmnézős telefonom, egy film kb 10% akkut fogyaszt
ezen kívül semmire sem használom, fotó részét majd egyszer kipróbálom, de a halakat mindig az ájfónnal fotózom mert az eddig éjjel mindegyik telefonomtól szebb képeket csinált
az olcsóbbik nem az igazi, pár típus volt is meg ismerőstől hallottam hogy az alap valamiért mindig sokkal szarabb
nekem még az ájfón7 plus még mindig működik de az alap 10es meg már a kukában van mert használhatatlan volt