jelenleg világviszonylatban nincs bőség az olajból szóval érdemes lenne kicsit spórolni vele
egyes légitársaságok már elkezdték a járatszám csökkentést, mi meg úgy füstöljük a naftát mintha semmi gond nem lenne
már régen 1500 forint felé kellene lenni az üzemanyagnak
az mé baj, hogy mindenki szarni is a kocsival jár? Pörgeti a gazdaságot. Jó a molnak az adóhivatalnak az autóeladónak a szerelőknek(autószerelő, karosszériás, festő, stb.) jó az alkatrészeladóknak jó a polgároknak mer nem kopik a lábuk(kezeit széttáró)
ha nem egy bokroscsomag volumenű átalakítás lesz akkor nem nagyon lesz itt hanyatlás
persze amíg mindennek meg nem lesz az új gazdája addig biztos lesz pár furcsaság
nagyon elszoktunk a változástól, hajdanán 4 évente minden és mindenki lecserélődött
a támogatás hosszútávon csak rossz lehet
támogatták a gyerekszülést lett is jó sok cigó
támogatták az energiát aztán a nép nem korszerűsített
támogatják a benzint aztán még mindenki szarni is kocsival jár
lett mindenféle árstop aztán minden más megdrágult
stbstb
? Nem arról volt szó, hogy innentől minden jó lesz? Jönnek az eus pézek az orbáni rezsim felszámolva onnan is sok ezer milliárd forint spórolódik meg ami a nép javát fogja szolgálni. Tegnap voltam társasházi közgyűlésen ott is azt mondta az közös kélpviselet elnöke, hogy ahogy jönnek az eus pénzek biztosan ki lesznek írva megint pályázatok a társasházak felújításához(kezeit széttáró) Eljött a bőség ideje(meghajlós)
Tiszánál se lesz jobb, ráadásul a mostani elképzeléseik szerint ugarni fog a munkanálküliség.
Mer szerintük orbán mennyiségi munkahelyeket intézett, összeszerelö üzemekben de a gazdasági növekedéshez produktum kell szakemberekkel..
Téged ez mondjuk nem érint, de felénk sokan fognak ottrhon tévézni amig tudja fizetni a rezsit, amiröl ugye hamarosan leveszik a támogatást mer az gazdasági lejtö......
Áradjon.....
Az a nagy szerencsénk most viszont már minden rendbe lett(meghajlós) Innentől harmadába fog kerülni minden petya megoldja(meghajlós) Kórházba is szívesebben megy az ember amikor az egészségügyminiszter ilyen táncoslábú laza csóka 😅
na ezért is lázadt fel a nép a köpcös ellen
az árak az egekben a bérek meg nagyon vonakodva követik az emelkedést
felénk olyan 350-400 felé kap egy gyári melós túlóra nélkül
ebből nem nagyon kell sok hétvégét lazulni
mondjuk most néztem ez a rejszlavik merre van hát ez egy sziget baszki ha nem tudnád(gondolkodós) Idénre most törölték onnan az összes járatot repülőt is hajót is(kezeit széttáró) Hát azért nektek onnan qrva nagyot kell úszni a 10 fokos vízbe, hogy legalább anglia északi részét elérjétek onnan talán hazajuttok taxival 😅 Göröggel én jobban járok onnan stoppal hazajutunk ha úgy adódik a helyzet 😅
A buszjegy nekem nem sokat mond(gondolkodós) Itthon nem tudom mikor ültem utoljára buszon szerintem 97-ben amikor katona voltam(óranézegetős) Cipruson 5 euróért elvitt a busz a 17 km-re lévő szállásra 3 unkat. Azt nem tartottam soknak. Bár összességében is ciprus olcsóbbnak tűnt horvátországnál. Szerintem még magyar országnál is(gondolkodós) A leves amit soknak gondolnék akkor inkább egyetek kagylót meg polipot ha a leves ilyen drága(kezeit széttáró) Az üzemanyag meg nálunk is ennyi lenne meg gondolataim szerint ennyi is lesz nem olyan soká(szemeit körbeforgató)
Ez egy emberre eső költség te szerencsétlen, nem az egész pereputtyra 😁 barátokkal mentem, nem az asszonnyal.
Izlandon drága minden nekünk, más az ár és jövedelem szint.
600 ezer egy hetes balatoni peca ára 2 embernek extrák nélkül
ha van több ember akkor fejenként kijön kicsit kevesebből mint 300 pénz
ami azért elég sok mert 20-25 éve az átlag fizetésekhez hasonlítva kb fele volt egy ilyen buli
600? Az komoly pénz.(gondolkodós) Nem tudom én mija faszomat baxok el 5 nap ciprus is több volt lényegesen(gondolkodós) Ti, hogy a faxomba jöttök ki 6 kilóból egy hétre? igaz a repjegy 110 volt jó előre megvéve.(gondolkodós) Az az érzésem engem itthon megvezetnek (szemeit körbeforgató) Ha ti ilyen olcsón el tudtok menni kirándulni biztos mi is el tudnánk.(gondolkodós) Valahogy a nejed ügyesebben beosztja a pénzét amit megkeres(gondolkodós) Lehet raportra hívom az asszonyt kezdhetné ő is az olcsóbb helyeket nézegetni(szemeit körbeforgató)
egyes légitársaságok már elkezdték a járatszám csökkentést, mi meg úgy füstöljük a naftát mintha semmi gond nem lenne
már régen 1500 forint felé kellene lenni az üzemanyagnak