Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azt nem értem, ha ennyire makacsul nem akarsz tudni semmiről, akkor miért érzed úgy hogy te tudod a frankót?
Ezt az elemzést pont azért raktam be mert egyszerűen, érthetően vezeti le, nem politika, nem propaganda.
Annyi hogy, ha ezt csinálják annak ez lesz a következménye, ha azt akkor meg amaz.
kb 5 méter magasan van a tuják miatt még nem is tudom olyan szögbe állítani a létrát, hogy biztonságban fel tudjak mászni az inverter mellé 😆 De ha sikerül visszatérünk a dologra 😅
a tájékozódás és a jóslás nem ugyanaz
szerintem a petikének sincs arról fogalma mi lesz itt 1 év múlva, emiatt nem látom értelmét a sok jóslásnak
egy dologban biztos vagyok:
jobb nem lesz
szóval én soha nem fogok pecázni milliós karbon botokkal, a száknyél se lesz aranyozott
de új terepjáróm se lesz

az hogy lesz-e buzifelvonulás pesten, vagy az hogy euróban kapom-e a pénzt nem érdekel
Vicces vagy. Pipi a telefonja beállitásaival se boldogul
Ez nem ujdonság, csak sok a mokolo aztán szolnak hogy büntetnek
ha nem írja ki a feszültséget akkor bedugsz egy multimétert a konnektorba amikor ezer ágra süt a nap aztán ha 253 felett van akkor ráérsz agyalni
érdemes többször rámérni ahogy halad az idő
de ha hozzáférsz a beállításokhoz akkor nem kell méregetni
Ja elfelejtettem, hogy neked nem kell tájékozódnod, te csak simán tudsz dolgokat....mint egy birka.
Fordítok.
Ez csak egy kedves figyelmeztetés, hogy mostantól nézni fogják ezt a paramétert, (újabb villanyórák képesek erre) ha netán felnyomtad volna vedd vissza mert megbasznak.
Gyanítom te nem nyúltál ilyenhez, szóval nagyon nincs miért aggódni. Ezt a telepítő tudja beállítani, valószínűleg jelszóval védett beállításokban. De elképzelhető hogy felnyomták 255V-ra, hogy ritkábban oldjon le a túlfeszültség miatt. Így azoknak kapcsol le, akik 253V-on hagyták 😄

Ha hozzáférsz az inverterhez a kijelzőjén meg tudod nézni mire van beállítva, de igazából bárki meg tudja nézni, aki látott már ilyet, ha neked nem menne. Picit el van dugva a menüben, nem nézem ki belőled hogy megtalálod.
Engem minden héten megtalál valami fasz 😅 Hol a csatornázási művek, hol a magyar közút 😆
Na most az van, hogy megállapították így 5 év után, hogy nekem napelemem van.(kezeit széttáró) Aztán tájékoztatnak így 5 év után, hogy ők nem tudják országspecifikus e a beállítás ami annyit jelent, hogy 253 v nem termelhet többet az inverter a hálózatba. Azt tanácsolják 5 év után én keressem meg a kivitelezőt és ellenőriztessem vele. Aki vagy él még vagy meghalt vagy külföldön van azóta esetleg visszament rendőrnek ha szerencsém van maradt a szakmában(gondolkodós)
Ez itt azt írja társaságunk ellenőrzi az engedélyezett paramétertől eltérő működést. A másik oldalon meg azt írja, hogy munkatársaik nem vizsgálhatják és nem módosíthatják az inverter beállításait mert az az én tulajdonom(kezeit széttáró) Aztán szerződés szegéssel és kötbérfizetéssel fenyegetnek(kezeit széttáró) Mondom mind ezt 5 év működés után 😆 Úgy, hogy ezt a kiserőművet ők vették át és ők engedélyezték(szemeit körbeforgató)
Szeretném tudni mire megy ki a játék?(gondolkodós)
Ja, itt most 21 óra van, naplemente 22:27 😁
Mert mire tartalékolod🤣
meg sem néztem, mivel mint írtam ezer ember ezer félét jósol
tuti találnék olyat is aki pont az ellenkezőjét
de nem pazarlok erre erőforrást
Mert blekkrokk bérencek irányítják az eut, ki van ez találva. Usa megint jól jár.
Csak ejrópát...
Nem hinni kell. Szimpla logika politikától függetlenül.
Ez a csatorna meg egy elég jó gazdasági elemzés, ebből van a Teslám is, de ezek szerint nem fogtad fel....dehát egy tisza szavazótól nem is elvárható 😅
nem tud adót csökkenteni....Ezt neki is tudnia kell......
Biztos sok van, mer az ukránokna már engedi a tisza a naftát...igaz, a tratégiai tartalék már elfogy de nem baj, majd vesszük teliárba kapitánytól
Mondjuk nem kellene így lennie, ha nem hisztiznének az orosz olaj miatt.
Most az a helyzet, hogy az amcsik veszik meg az orosz olajat olcsón, majd eladják európának drágán.
Ezzel nem az oroszokat éheztetik ki, hanem magukat/minket. Zseniális.
én ezekbe a jóslásokban nem hiszek
ezer ember ezer félét mond, aztán aki véletlen eltalál valamit veri a mellét hogy ő bizony ezt megmondta 😂
van az a gyorsan beszélő kopasz öreg is az is tíz állításból jó ha egyet eltalál aztán mégis ő a nagy elemző
Elég jó eséllyel az lesz.
http://youtu.be/yCXu7vrF9hc
egy igazi orbitális faszság is lett volna a 480as benzin
mondjuk én ezt egy propaganda lapon nem láttam
inkább az 1480 ami reális lenne, egyből kevesebb béna buzi lenne az utakon
ez így igaz, soha nem fogy el, max egyre drágábban lesz kitermelhetőbb
de most épp egy pár tíz kilométeres tengeri szoros letérdelteti fél világot olaj ügyileg
és ez csak egy problémás terület, ahol olaj van az szinte mind kurva könnyen tud problémás lenni
A gázolajnak kéne annyinak lenni sokkal olcsóbb az előállítása mint a benziné.(gondolkodós)
Annyi olaj van a fődbe, hogy akár helyet tudna cserélni az összes óceánnal és tengerrel(kezeit széttáró)
A kihozatal miatt némileg lehet a benzin rovására jet-A többletet finomitani de nincs olyan hogy most benzint vagy jet-A-t gyartunk akko legyen az fullban,szoval marad benya budira szaladgáni.
Jobban idegel hogy megválto péter mar letett arrol hogy adocsokkentéssel 480 forint legyen a benzin.