Volt itt a múltkor valami afrikából származó agyagos eső... már kétszer lemostam a panelokat, de még mindig maszatos tőle, mikor először lemostam, javult vagy 5%-ot, dúúúrva.
ezért se mentem pályán sosem
nekem messzebb van minden pályán, többet is eszik a kocsi pályán, aztán még fizessek is
ráadásul mivel messzebb van nincs olyan jelentős idő különbség
meg aztán nekem időből rengeteg van
neki ilyen amerikai stílusú laposabb alacsony tető van aztán ott pihennek a szélén
nekem is mindig leszarják a madarak a földi telepítésűt de nem nagyon érdekel
a hóval együtt majd lecsúszik 😂
Az nem olyan 😀 kell a feeling ahogy mozdul, rezdül az auto minden gázadásra, meg a hang se olyan, ez egy külön világ a hagyományosan épitett autokkal. Alig van elektronika, ezeket még vezetni kell.
Sanyinak 5 évvel ezelőtt amikor szóltam fel kellett volna tenni családi akcióba a napelemet. A 7 gyerekéből csak volt egy 25 év alatt(gondolkodós) Azt most nem irkálna hülyeségeket(szemeit körbeforgató)
Nekem még nem kellett uzembetartasert fizetni. Érds úgy ha felmentek most a tetőre oszt 3 kilós kalapáccsal leverném az egészet nekem már akkor sem lenne pénzbe 😅
Ingyen van mert másfél millát én fizettem másfelet meg ti 😆 A mostani árakon nekem évent 360 ezer forint lenne a villany ezért én már 5 éve nullát fizetek(kezeit széttáró) szóval 5 ször 360 az 1,8 Milla amit eddig hozott a napelem 1,5 amibe belekerült. Szóval bocs nekem tényleg nincs ingyen a villany hozott már 300 ezret mióta fent van és még 5 évig hozni fog 😆
Akkor ha 1 milláért megveretem az adósomat és így az visszaadja a pénzem az ingyen történik? Még akkor sem ha a behajtók bérét is kiverik belőle mert ugye valaki azért is fizetett. 🤔 😁
Az üzembentartást is a falu fizeti a későbbiekben? Ha igen akkor az nekik tényleg ingyen van, de a falunak nem hisz ők kifizették. Norvégiában sok településen nem kell fizetni az áramért mert helyi vízerőművek vannak amiket a falvak építtettek és üzemeltetnek, de még az sincs ingyen hisz az erőműveket a falu adókból beszedett pénzekből csinálta.
Mondjuk igaz, hogy ingyen nincsen, mivelhogy ha már megtérült, akkor sem ingyen van, hanem pénzt hoz... 😁
Én a saját szigetet úgy számoltam, hogy ha nem beruházok napelembe, hanem benzinessel járok, akkor fél év alatt eltankoltam volna annyit, amennyibe a napelemrendszer került.
Ismerősnek van ingyenes napelem
A faluban beadták vagy harmincan de kettőnek szerelték csak fel
Múlt évben szaldós volt valami jogi akármi miatt ezerpárszáz volt az éves villany díja(értelmezhetetlen ez az összeg) idén már nem szaldós meglátjuk mennyi lesz a villanyszámla
nekem messzebb van minden pályán, többet is eszik a kocsi pályán, aztán még fizessek is
ráadásul mivel messzebb van nincs olyan jelentős idő különbség
meg aztán nekem időből rengeteg van
nekem is mindig leszarják a madarak a földi telepítésűt de nem nagyon érdekel
a hóval együtt majd lecsúszik 😂
nálunk nagyon felszaporodtak az örvös galambok aztán örökké rászarnak a panelra
de ilyen tenyérnyi foltokat hagynak
a kamion ponyva mosó kefével való 2-3 évente történő takarítást?
Én a saját szigetet úgy számoltam, hogy ha nem beruházok napelembe, hanem benzinessel járok, akkor fél év alatt eltankoltam volna annyit, amennyibe a napelemrendszer került.
A faluban beadták vagy harmincan de kettőnek szerelték csak fel
Múlt évben szaldós volt valami jogi akármi miatt ezerpárszáz volt az éves villany díja(értelmezhetetlen ez az összeg) idén már nem szaldós meglátjuk mennyi lesz a villanyszámla