Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,hát egyébként ilyenkor a nyuggerek mennek meg a szarrágók.Esőbe pont kurvára semmit nem lehet csinálni,de elmondhatja hogy ott volt.
Nem baj, hogy esik, az a lényeg, hogy az egész családnak 10000-el kevesebbe került így a nyaralás... 🤣 jövőre februárban menj, sokat spórolhatsz úgy 🤔
Play opap,ezek szerencsejáték termek.
Nem hát,pont ezért.Május az egyik legesősebb hónap.
Ja ugy igen, de az is egy aplikácio a telefonon. Ne zavarj össze
Gondolom nem május végén szoktatok jönni. Itt minden nap esik és nem is akármilyen mennyiségben. Ma is fog. Van néhány óra amikor süt a nap akkor úszkálnak a gyerekek a tengerbe 😆 A seggem verném örömömbe a földhöz ha otthon csak fele ennyi esne minden hónapban mint itt eddig 4 nap alatt 😅
Igen a play áruházban 😆
És azt boltba árulják
Te mekkora bohóc vagy........meg nem tudom mondani hogy hányszor voltam már ott,de esővel még soha nem találkoztam.
Vihar előjelzőt 😆
Zseniális utvonal lett,forgalommentes kanyargos.
Mond má meg milyen appliláciot kellett botba venni a telefonra?
Görögország hurrá nyaralunk 😆 Ennyi esőt tán 10 éve nem láttam otthon 🤣
🤣
Beszarás
Bementem mert kellett vennem egy applikációt a telefonomra(kezeit széttáró)
Hat,nem hogy engem,a lőtéri kutyát se érdekel merre vagy,és mit szeretsz.🤣
Labancokat annyira nem kedvelem(gondolkodós) Én a görögöknél vagyok(kezeit széttáró) Voltam bent náluk a play áruházba is 😅
Jaja,irány labancok.
Motoros szezon van.......
Én még itt vagyok 😆
Na jól megdöglött ez a sportmotorhú, át kell menni lassan a facebookra, ott sokkal több a hülye 🤔
Itt csak 5-6 db van, az is elfogy lassan ☹️
Igazad is van a meló megvár(meghajlós)
Csapj oda nekik.
horoggal jártam úgy hogy más forma jött mint a képeken volt, szóval 700 forint ment a kukába
amúgy a minősége kb ott volt mint a sokkal drágább korda horgolnak, csak nem tetszett a forma
majdnem többe lenne a posta amint a kütyü
amióta ilyen drága a futár egyre kevesebb mindent rendelek