Amikor arra jarok neked fenykepezem mert igenyled,24 ben volt elotte,tavaly nem,ha járok arra valamikor megteszem amit kivansz.
Most ujdonsag ez meg a sölkpassos volt.
Az se rosssz.
Na, csak meglett a két-három héttel ezelőtt beszélt, velem történt hasonló eset rám vonatkozó dokumentuma.
Aki nem emlékezik: nem működött a parkolóautomata, levideóztam a hibát, megírtam, hogy mellettem még hányan jártak így, illetve írtam időt, hogy ellenőrizhesse a parkolási társulás, hogy abban az időben, előttem-utánam biztosan nem történt egy díjfizetés sem, tehát tényleg rossz volt a gép.
Erre azt írta vissza mocskos cigányfajzat köcsögje, hogy az ilyen-olyanfajta rendeletben meghatározták, hogy milyen okból lehet méltányosságból csökkenteni-elengedni a büntetést, viszont a hivatkozott jogszabály meg nem tartalmaz erre vonatkozólag rendelkezést. Így ha éppen akarnának is eljárni az ügyemben, azt akkor sem tehetnék meg.
De,sőt a határtol szinte végig egész fasza utakat jartak be,picit fostorgós egysávos én favágóútnak hivom,de ezutan ami ramzudult itthon forgalom az nem emberi,faszé nem maradnak otthon a magyar nyomorgó tömegek.
minden évben lefényképezed azt a fapatkányt vagy mindig a 10 évvel ezelőtti képeidet rakod be? 😅 Az a 3 hétvége ami egy évedből szabad mehetnél máshova is 😅
Bezzeg a labanceknal lampaval se lehetett őskakokak talalni,bem wrtem ezek hova tunnek unnepekre,de isten tartsa meg a szokasukat.Kevesebb volt a motoros is,de a turista is meglepoen ritka volt az utakon.
Feldkirchen in Kärnten, a 93-as,majd az L62-L62a es az K502 szerintem egy best off utvonal.Ha arra jarsz.
A vilag legjobb motorja meg 54e km-t lepte at.
En meg epp regeneralodok es faj mindenem.
Nem ven embernek valo ennyi motoron ules.😃
Mi is kinn voltunk a fiammal egy rövid kirándulásra. Nem győztük kerülgetni a magyar motorosokat... Szegény fiamat az ideg ette meg az 500-as Hondával... nem baj már csinálja az A-s jogsit, jövőre már "barkas"-sal tolja Zoli mintájára...
Ja, mellesleg feljutottunk a Velebitre is, a Google Maps aktív részvétele ellenére😅
Hát a szállásnál asszem egy délutánt töltöttünk. Minden nap másik helyen voltunk. De ezt a helyzetváltoztatást megtehettük a 10 hómapos kia pikantóval és a Hunyadi í 20 sszal amit 5 napra 35 ezerért béreltünk 🤣
Hat,jelenleg kb 200-250 eddig nem latott 1,5-ketsavos teljesen forgalommentes erdei tokeletes minosegu utvonalat jartam be,hányasig kanyarral,csak ma,tegnap ott volt a masik 200,a tobbi olyannal mint obertauern,nockalm malta.
Nem kő egyenlore a 8-as.
Eső mentes verőfenyes napsutes,17-30 fok.
Ez sokkal tomenyebb mint egy oda-vissza a 8-as.
Nyuggerek 😆 Nem baj, hogy hosszú ünnep van 😆 tegnap egy bulis partszakaszon voltunk mint horvát bá a niche. Volt vagy 3000 fiatal minden bárban diszkdzsoké meg tombolás 😆 Odébb kellett egy kicsit mennünk ahol találtunk néhány kisgyerekes családot mert 50 esen elég túlkorosak voltunk. Ma egy nyugisan strandot kerestünk. Az esők elkenére minden nap volt tengerpart. Ha esik akkor esik 1 órát akkor rendesen majd 100 ágra süt a nap(kezeit széttáró)
A 8ason kint van fél magyarország motorosa.....alig van forgalom, kivéve motorosok. De már valamelyik banda mellett elmenve helyszineltek. Dodor is itt szerepel, egy helyen ebédeltünk.
Most ujdonsag ez meg a sölkpassos volt.
Az se rosssz.