Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

D és G betűt keress... Ott. G a szívó, D a kipufogó.
Na,valaki magyarazza meg hogy itt mi a gond.
Egy szivo es egy kipufogo tengely.
A jarmu ment mint a huzat,zokszo nelkul.
Aki megoldja kap egy bummedlit.😂
tényleg még a konnektort is be kell tapasztani
már egészen elfelejtettem
Faszt, nem úgy történt... valójában az asszony Ini fejéhez qrta a laptopot, mert nem volt hajlandó felkelni a kanapéról.. 🤣
anno ez a logitech nem csinált ócskaságokat, hátha nem lesz gáz ez az átalakító
Én régóta mondom neked kijárna már ott néhány saller 😆 Kirágatja a konnektort a falból le zúzza a laptopot mi lesz a következő? Széttöri a botjaidat? 😄
nekem kábel volt eddig
vagy 15 évig nem volt gond
de most átesett a nej a madzagon és lebaszta a laptopot az asztalról
aztán a fülhallgató kimenet azóta hallgat
szerencsére a képernyő megúszta az akciót
Tehetek én arról hogy a telefonokra már nem tesznek rendes analóg kimenetet. Buzi USB-C-s fülesek meg pofátlan áron voltak, így marad a BT füles, abból is a legolcsóbb, mert nem vagyok hajlandó sok pénzt kiadni egy olyan szarért ami 1 évet éppen kibír 😆
Miket használtok ti... a Hi-Fi feltalálója meg forog a sírjában... 🤣
Teljesen jók ezek. Csak ne aliexpreszes legyen, mert azoknak pocsék a minősége. Én egy Jack-USB-C átalakítót vettem és olyan zajos hogy borzalom. Szerintem 8 bites hangot kezel csak. Jó mondjuk 500forintért.... 😆
Van. Temun fillérekért van mindig, volt kétféle is, mindkettő jó. Egyik elvesztett valahová, a másik tud működni adóként és vevőként is. Attól nagyobb, mint amit linkeltél. Jack a kimenet
én ilyesmi bluetooh átalakítót nézegetek
https://ipon.hu/shop/termek/lo...
ez nem az alsópolcos pár ezer forintos biszbasz, de ezért nem is egy ökör ára
Ki mondta bármikor is, hogy mikori az ügy?
Csak jack csatlakozos olcsoval,az kacat volt.
volt már valakinek kapcsolata rca/bluetoh átalakítóval?
nem kell highend kütyü de azért eg 320as mp3 muzsikát át tudjon vinni az erősítőre
😆
Nem fognak előben megnezni,csak leszedik a kartyadrol a penzt,az meg nalad nem gond.🤣
szerencsére döbbenetes különbség van közöttünk ezt a kamerák felvételei is bizonyítani fogják. 😅 téged még hatóság félrevezetésével is vádolni fognak 😂
Ahh,majd megadom a te adataidat,csak kamera van fenn,yard nincs.
tulajdonképen nekünk úgy is jó ha téged lecsuknak de legalább elmondhatnád, hogy csináltál valami hasznosat 😅
Az a modern muveszet baszki,nem lehet mert lecsuknak.😂
na mind1 ha megint arra jársz egy 200 grammos fakitett vigyél és tüntesd el azt a repedést a patkányról 😅
de ez 2023-as ügy (gondolkodós) Lehet be kéne fizetni mert lassan foglalni is fognak 😆
Tavaly augusztusban azért ettől több víz volt benne.
A maltatal 17 ben volt utoljara,most fele viz eltunt.