Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért tényleg fura, hogy került oda? Ez a régi autód vagy amit télen hoztatok?
Eddig egyik sincs,csak a hibakód,de erkezik egy szett forgalmi szerinti tengyely.
Ha tűréshatáron belül mozogna,akkor nem lenne hibakód,de dobja mert egész egyszerűen nem jókor nyit a szelep.Azért ezeken felül lehet még más is pl magasabb fogyasztás,hangos járás,egyenetlen alapjárat stb.
Szerintem ezt ő is tudja azért tette fel. De szerintem nem lehet akkora gond vagy egy kicsit jobban szív vagy egy kicsit jobban öblit mindenesetre tűréshatáron belül mozog ha működik, legfeljebb a környezetvédelmi értékek csúszhattak meg egy kicsit 😅 Szóval vagy nagyon harap vagy egy kissé lomha a gép 🤣
Az azért van mert nem jó tengely van ott
Csak azon az oldalon bikazd le a csapágy fedelet ahová a vékonyabb rész kerül a vastagabb helyett (kezeit széttáró) Így minden vagyad teljesül szerelsz is meg bikára is huzhatsz 😅
szép új jövő
van egy ezer éves canon l120 faxom amit nyomtatónak használok már van 25 éve, w10 alatt működő 64 bites drivert alig találtam de a végén összejött
a w10 frissített w11-re és a fax ugyanúgy nyomtat mint eddig
a gyerek vett egy laptopot amin alapból w11 volt aztán az baszik feltenni a fax drivert mindenféle hibákat ír pedig ugyanazt akarnánk megetetni vele ami nekem is fent van
ami igazán vicces az hogy az ubuntu 2006-ban már lazán felismerte mindenféle driver nélkül a faxot és nyomtatott is rendesen
kibaszott billgéc meg afelé terelgetne minket hogy vegyünk új nyomtatót
de inkább veszek egy xp-s laptopot 8-10 ezerért aztán nyomtatunk majd avval számlákat
Halvány lővésem sincs.
Csak az exhaust out of performance kódnak kell utánajárnom,az átlagos dolgok már ki vannak szűrve.
Kizárt,én csak atommód húzok meg mindent.
Akkor azt a felét lazábban húzod le úgy tuti nem szorul(kezeit széttáró)
Na jo, de mé nem belevalot raktak bele?
Vastagabb.
Nem oda való vezérműtengellyel örülj ha csak ennyi a probléma.
neki ilyen önszopató életvitele van
nincs asszony akinegye az idegrendszerét így mindent kitalál hogy tudja saját magát szívatni
Miért? Úgy hosszabb lesz?
Nem fér be fordítva.
Akkor szedd ki az egyik tengelyt aszt rakd be fordítva ha minden áron mókolni akarsz 😅
Mer csak......
Mi a faxt rugózol ezen? 😆 Működik? Akkor meg jóvanaz(legyintős)
A D,G meglenni,csak maga a tengely nem hozza van.
Es van egy makacsul megjelenő exhaust out of range performance kod.
Mar megvolt,azok is egyformak.
Ez a ket tengely full egyforma,pedig minden arra mutatna hogy nem kene egyformanak lennie.
Azokat a számokat a hajtótárcsa mögötti galléron keresd sztem.
Amugy ettöl a gunnartol már utazik két tengely,240,241-es.
A forgalmi szerint a markakereskedes rendszerében ebbe egy szivo 5535240,kipufogó 5535241 kellene.
Nem két tökegyforma 5535288-as,ami elvileg A18XER.
Legalabbis a tegnapi és mai kereses alapján.
Ha esetleg HF cserelve volt akkor talán,de ket egyforma?A tengely es a jeladótárcsa is ugyanazon a szamon van.
De mindjart összeszedem magam es megkeresem a d-g betuket.