szóval 120tól olcsóbban vetted a h astrát.
az hogy nagyobb meg kényelmesebb elhiszem neked de a napi 10 km távon ez nem sokat jelent és te mindenképp olcsó kocsit akartál venni, írtad nem is egyszer hogy nagyon fontos szempont az hogy olcsó legyen
120tól meg tuti drágább volt a lomod amit vettél, ráadásul még mindig szar 😂 és ahogy nézem még egy ideig az is marad
ellenben az ex astrámmal ami még mindig fasza
Tudod,nekem nem kell töltögetnem minden sarkon,ritkán kell tankolnom,ez dizel.Én amerre jártam mindenhol jöttek egyből,még ausztriába,németországba is,balkáni útvonalon meg meg sem engedik,ők tankolnak,nekem semmi dolgom vele,mire beérek már kész is van,nem kell szerencsére 30percig hugyoznom.
Jó lesz az 1200nak is,aztán aki ennek a dupláját autózza az akkor pénzt keres vele,tehát bele kell kalkulálni az üzemanyagot is,legalábbis ha én havi szinten 2000+km-t mennék,akkor az azért lenne mert pénzt keresek vele.Arról a kerregő dizelről beszélsz ami halkabb 130nál mint egy tesla?Hát felőlem had kerregjen.Áruld már el,mire kell az a 300ló?Nekem 200van meg 400nm,de bőven sok.
Vetted 8 kiloert,es rakoltöttel 5kilot.
Lomot meg nem veszek pénzért.
Adott összegböl a legjobbat probalom valasztani az adott keretek közt.
Kifejezetten H kombi,1,8 masodik szeria volt a cel minnel tobb extraval adott pénzugyi kerettel.
Itthon a te f-edhez hasonloan lelakott csoro gecik altal behozottbol volt 3 db dragabban.
Mar szamtalanszor irtam,csak te olyan hulye vagy hogy nem fogod fel,nem kell a lom lelakott fastrad.
Akkor se kellett volna ha adsz egy szazeret mellé.Mert a H kombi nagyobb,kényelmesebb,jobb auto,olcsobbam mint a tied.
Arra meg ra kellett volna költeni egy 5 kilot hogy legyen rajta rozdamentes kaszni,normális fenyezes,egy teljes furómű a gané románozas utan.
Az egy kész anyagi csőd.
120 ezertől olcsóbb volt?
8 ezertől kevesebbet költöttél rá vétel után?
kényelmet nem tudom, nincs összehasonlítási alap a másik astrával, az auditól sokkal jobb volt az f astra, a toyotától is kényelmesebb egy kicsivel, ellenben a terepjárónak sokkal jobb az ülése, mert majdnem akkora mint egy régi skandináv fotel
és
én nem sóher vagyok hanem csóró, a kettő nem ugyanaz
a csóró simán csak lusta, a sóher meg beteg, fejben beteg nem is kicsit 😆
Pont ott dől meg a dumad hogy a tények szerint olcsóbban vettem egy erősebb,kényelmesebb,sokkal jobban felszerelt sokkal jobb minőségű járművet amit nem egy 160 kilos proli gyakott szét a szarfos román utakon és még annyira igénytelen sóher genyavhogy 15 evesctéligumikon járt mert egy pitlák linglong nyarira is sajnálta a pénzt.En meg most veszek hankook ventus prime 4-et. 😂
Dzoval egyenlőre ram vetiteted a saját soher geciséged alaptalanul.
Nalad soherebb gecit nem ismerek Mr teszkos vödrösnápolyi.
Az kb. havi 1000 km, 2x ennyit mentem a villannnyal... az már ugye havi 80 lenne nekem, ráadásul nem egy 300 lovas e-ben ülnék, hanem egy fostos kerregö dízelben.
de ez pont a te igényeidhez való gép
olcsó vételár (mert sóher genya vagy)
olcsó fenntartás(mert sóher genya vagy)
igénytelen minden része(mert igénytelen sóher genya vagy)
szóval minden paraméter egyezik
meg aztán a nap 10 km távra nem is kell parádés kocsi 😂
Hát ha nem találkoztál, akkor elég kevés helyen jártál még az életedben 😄 mondtam, hogy magam tankolok, nem fogok várni a kútkezelőre esetleg négy-öt percet... szerencsére ezek a problémák elmúlnak, havonta ha egyszer elmegyek a kútra.
tizeves szalszakadt gumi,14 eves téli modt nyaron,földuton szarrávert padlolemez, ha erre vetemedsz akkor a többi reszet is elhanyagolod.
Eléggé lelakott foshalom a gép,de ezt vartam töled,nem véletlen utálkozott a fiad.
románoknál a gagyi gumi lett szálszakadt, de használtuk vagy 10 évig mert csak 70 felett kezdett rázni, futóval meg nem mentünk gyorsabban
volt téligumiszett, nyárigumiszett meg romángumiszett 😆
még most is az a téli van rajta amit 2012ben vettem, mert nem nagyon volt a kocsin aztán még jó a minta, igaz olyan amerikás üldözősen csikorog nyáron
amúgy a csatornapart jobban odabaszott neki, az tény hogy az alján lett pár extra horpadás, de ettől csak gyorsabb lett mint a golflabda
Hulyesegeket beszelsz,ez egy nagyon fasza kocsi.Ellentetben a te elhanyagolt foshalmoddal,tudod,szetbasztad a futonuvet a romanok al,es szartal is bele.
20+ év alatt? 30 éves koráig 350+ ezer futás mellett?
ne viccelj már, ennyi használat közben te rátolnál 2-3 millát amilyen foshalom már most az a kocsi
90es tempóval kb 2,5 ezret pörgött, inkább alatta kicsivel, nem mondanám hogy ordított a pörgetéstől 😂
amilyen igénytelen vagy és sóher pont a te autód lett volna
ha nem lenne elbaszódva a gerincem akkor soha nem lett volna eladva, amúgy látom sokszor és még a mai napig is bánatos vagyok
az elmúlt 20+ évben jó ha 500ezer lett ráköltve ebben a gumik is benne voltak.........
legfőképp mert tudtam vele kimászkálni a csatornapartra etetni, a tolyotával meg nem tudok mert fennakad az alja
En sosem voltam proli,veled ellentetben,es a H az fenyevekkel igenyesebb mint az F,nem veletlen a festőcsapat verdaja kep tarsul hozza.
Hangosnak önmaga jogan hangos mert egy fos,foleg az 1,4-es,az meg mert pörgetni kelkwtt jogy valami menetteljesitmenyt produkaljon,ha csak gyökkertovel pötyögsz akkor lehet,de ha tolod akkor meg nem ad hangot,tehat irrelevans.
Amugy meg nem veletlen tunt el a kortars H tol.
Tudom ket generacio,de az f classic 2002 ben tunt el a H meg 2004 ben jelent meg,megis a H val van tele az utcakep nem a fos F-el.
ha proli akkor pont illik hozzád 😆
a leélt és az elhanyagolt az nem igaz, 8 ezerbe volt egy teljes generál amit elsumákoltam az elmúlt tizenpár évben
zajban lehet valami mert a villanyhoz képest tényleg hangos volt, bár a 3 literes dízelhez képest csak suttog
na mindegy, az úr azért büntet miatta, majd egyszer belátod te is
az hogy nagyobb meg kényelmesebb elhiszem neked de a napi 10 km távon ez nem sokat jelent és te mindenképp olcsó kocsit akartál venni, írtad nem is egyszer hogy nagyon fontos szempont az hogy olcsó legyen
120tól meg tuti drágább volt a lomod amit vettél, ráadásul még mindig szar 😂 és ahogy nézem még egy ideig az is marad
ellenben az ex astrámmal ami még mindig fasza