Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is megrendeltem a horgászos kemping budimba 3 tekercs lebomló szarózacskót.
Mindig csak azt írják másfél hete, hogy majd jönni fog de még nem jött(kezeit széttáró)
A DHL-re kell varni.
A nyomkovetesuk egy fos,3.-ara irtak a megerkezest,erre pentek 22:06 ota Zaltbommel-nel all a kovetes.
Neki se az, latod. Megoldja.
pedig neked a szerelés nem is gond mint zotyának 😆
Hidraulikus szelepemelot tobbfele modon lehet alkalmazni, de a legjobbak is ugy 8000 fordulatig birjak, a sima mezei autos cucc olyan hatezer parszaz felett mar ki tudja tamasztani a szelepeket.

Mondjuk rohadt kenyelmes, az ketsegtelen. Egy ideje nem kellett nekem se sajat kocsihoz-motorhoz nyulni es nem mondom, hogy hianyzik.
Mint mondtam a valos tapasztalat szerint 180e felert sem zorog semmi,max az okoskerek kopik ki es dizelesen morogni kezd.
Konkretan igen.
Kepzeld el a motornak a csesze reszet ami alatt ott a lapka az a 7,48 mm ha jol emlekszem,na itt egyben van a cseszevel,es van meretsor,mondjuk a kolbenschmidt darabja 4312.-,tehat nem dragabb egyben a motorok sima lapkajanal.
Ruszkit nezem most hogy mi merre,de nem különbözik a motoroktol a dolog.

4:35 tol mutatja.
http://youtu.be/hLFrveRPm0Q?is=5VCJ_01Or6gYtKX5
annyiból nem mindegy hogy ha a hidrotőke kezd elszaródni pár másodpercet zörög indítás után ahol manual a hézag állítás az meg mindig zörög
annyira meg nem tud folyni a hidrotőke bele hogy menet közben elengedje az olajat
Több oka is van. Mondjuk a nagyfordulatu motorokat nem tudná lekövetni
nekem lapkásom volt abból ugye volt mindenféle mértet. Ezt a csészés dolgokat én sem értem. Egyébként nem tudom miért nem lehet mindent hidrotőkével szerelni. (kezeit széttáró)
És méretre lehet csészéket venni? Vagy sort adnak?
Szerencsére még nem volt dolgom ilyennel 😁
Mivel mindket 180e feletti jarmuben azt se tudtam hogy hezagolos annyira nem kellett vele foglalkozni igy szerintem tokmindegy hogy hidrotoke vagy ez van benne.
Ha tippelnem kell a mekkelek megprobalt okoskereket cserelni de letorte a veztengely vegerol azt a nutot amibe a blokkolo celszerszam megy,es amit talalt tengely belehányta.Nemigen adnak el HF nelkul tengelyt,nekem is turkalnom kellett meg kerdezoskodni,ezert beletette az elsot ami naggyab jo.
Az meg valszeg egy A18xer volt.
Majdnem sikerult.
ha cserélni kell akkor azért az nem ilyen egyszerű.....
a hidrotőkésnél mindenképp macerásabb
azt 300 felé kidobod aztán másik 300ig nincs gond
Egy szelephezag ekkenőrzés-allítas mióta szopás?
Bar neked lusta együgyűnek lehet.
Nekem csak rutin.
tiszta szerencse hogy szeretsz szopni szóval ennek még örülsz is
😂
Más.
Most szoltak hogy vigyázzak mert a z18xer nem hidrotőkés,hézagolni kell a szelepeket.😆
Ez egy erdekes motor,egr sincs.
Nem lapkás,a teljes cseszet kell cserelni.
Szerencsere igyekeztem elkerulni a lakotteruletet,80% ban sikerult.
Szerintem a labancoknál van a legtöbb traffipax (svájc után) és sok helyen csak 30 a menet lakott terület belső részén
Maradok a labancoknal,stabilabb utmioseg,kevesebb falu,talan trafipax se lesz.
Az lesz az. Legalábbis sok átfedés lesz benne
Ahogy néztem gornje jelene utan felfele crni lug majd a 32 esen brod na kupi és mar at is mentek szlovénba,ott volt felsavos szüttyögős is.
Sztem mi azt a mult héten lefelé abszolváltuk
Pedig fasza,olyan masfelsavosakon nentek a 3-asrol szlovén fele amiket csipek.
Bar az én punkösdi turam vegefele mar annyira nem volt bueno.
Eibiswald fele levitt jobbra a 69-röl az erdőbe,az elég szar egysanos lett és atmentunk szlovéniaba,ott volt a drava menten egy kis resz az zsufolt,majd ki be felsavos sok falus osztrak-szlovén a hatar mentén.
Ott fejeztem be es waze nyilegyenesen haza a 8-on.
Teslan nem tom milyen, sose volt sose lesz
Hát azokat pont nem nézem😀